Звездни компромати - 372

• 77 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Rock & Roll feeling ...
Не съм сигурна Thinking
Скрит текст:
Но и да ги е понабоцкала,поне още не й стои неестествено.

# 466
  • Пловдив
Лили Колинс идва в България, за да снима филм.

http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/lili-kolins-idva-v-balgaria/

# 467
Хелена Бонъм-Картър като новата принцеса Маргарет в предстоящия сезон на "Короната". Понапълняла изглежда.

Много харесвах предишната актриса, която играеше Маргарет - Ванеса Кирби. Много красива и талантлива.

Л'Ореал Париж и кампанията с 50-годишните - Джейн Фонра, Хелън Мирън, Джулиан Мур, Изабел Аджани, Айрис Бербен, Ванеса Уилямс   отблизо част от тях
... хм, Анджани какво си е правила с лицето...

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 19:34 от Анонимен

# 468
Хелена Бонъм-Картър като новата принцеса Маргарет в предстоящия сезон на "Короната". Понапълняла изглежда.

Много харесвах предишната актриса, която играеше Маргарет - Ванеса Кирби. Много красива и талантлива.

😩

Ама тя няма нищо общо с актрисата от първите 2 сезона!

# 469
Скрит текст:
Второ - прави се пластика на лабиите, а не се стяга влагалище, и размерът на лабиите няма никаква връзка със сексуалната активност, а е генетично определен. Значи от мъже да чуват такива изказвания - как да е, но от жени... Наистина съм озадачена. Сори за отклонението, но явно е нужно...
Споделените мнения от същества,които не притежават своя, но пробвали множество чужди вагини...
Не се доверявай много на такива същества. Wink Такъв бих го питала дали неговия атрибут не се е поизтъркал и затова да му се виждат "широки" жените. Grin

Иначе преживях дежа вю! Това вече го коментирахме преди време и точно в този ред и вид! Joy

# 470
Коментара си беше точно за смешките. Не, всъщност за тъжностите.
Срамно е да не познаваш собственото си тяло.

# 471
Круз Бекъм, много го харесвам това семейство.
https://www.instagram.com/p/BlilpmzHCOr/?utm_source=ig_share_she … hid=1y27r6z6qleef

# 472
БаХар РаШал редовно си пише с мой приятел в един гей арр,искам да ви издам-доооста му е голям Simple Smile
Нищо че има деца и тн.

# 473
..... и към жените,които от бройки са станали кофи.....

От това по-голяма глупост и то от ЖЕНА, не бях чувала!
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 474
..... и към жените,които от бройки са станали кофи.....

От това по-голяма глупост и то от ЖЕНА, не бях чувала!
 ooooh! ooooh! ooooh!

Да внимава по колко пъти ѝ го вкарват и колко често, че при редовен секс с постоянен партньор бройката е по-голяма, отколкото с 10-20 различни за 10 години, и може да стане кофа.

# 475
БаХар РаШал редовно си пише с мой приятел в един гей арр,искам да ви издам-доооста му е голям Simple Smile
Нищо че има деца и тн.
На приятелят ти гей ли му е голям😂?

# 476
Ама какво се правите на ощипани, разбира се, че се видоизменя "милото", както и на милото "милото". Сори за тафтологията. Възраст, раждания, ген... все неща, които се отразяват на външния (и вътрешния) вид.

# 477
  • Пловдив
Ама какво се правите на ощипани, разбира се, че се видоизменя "милото", както и на милото "милото". Сори за тафтологията. Възраст, раждания, ген... все неща, които се отразяват на външния (и вътрешния) вид.
Е то и пенисите се видоизменят с възрастта, и на мъжете им порасват шкембета и увисват задниците.

# 478
  • София
тц, не е вярно, всички други се видоизменят, но аз и Чък - не. срок на годност нЕма:)))
Скрит текст:

# 479
Остана и снимки да качите кое се видоизменя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт