Любители на кучета - 82

• 36 814
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Рим и обратно
Единственото легло, което устоя на бебешките набези на Кира беше едно, което купихме докато бяхме в Рим и беше бая скъпичко но си струваше. Как ли не го ръфа и тероризира, обаче няма и дупчица... едно такова от твърд дунапрен е, нещо подобно

# 601
Моята много обича килимчето пред банята,което всъщност не е само за там. Щерката много обича да мести пред другите врати.
И нещо,на което попаднах в Инстаграм:

# 602
На Денис леглото му с 300 зора го намерихме хем да ни харесва, хем да е достатъчно голямо и... Е основно легло на дупето му. Не, че му е малко, просто ляга така, че само то е на него, а другата част от него е на паркета.
Anyyyone, много е тъжно това. За жалост е самата истина.

# 603

Аз пък отварям някакъв вестник, вчерашен се оказа, и насреща ми карикатура, вдъхновена от умнотиите на онзи пловдивски управник.

Anyyyone, и на мен ми стана тъжно от прочетеното. Някои не трябва да ги връщат в човешки образ.

Рекс и той имаше някакъв навик да "копае" леглото преди лягане, голямо викане на "не" падаше и издърпване на леглото из-под краката му. Скоро не го е правил. При него най-издръжливо излезе май последното матраче, почти година ще направи. Показвала съм го:

Скрит текст:

Много харесвах това на Керби, изглеждаше стабилно, но изтрая от ден до пладне, бързо му видя сметката:
Скрит текст:

# 604
Stuck Out Tongue Closed Eyes А ваще примляскват ли като просят хахахахаха лиги не текат, но такова примляскване... сякаш бебе се храни с пюре

# 605
Не, само гледа с една нервна усмивка и изражение, казващо "ами .. такова... А на мен?"

# 606
Макс примлясква, текат лиги, пеят се тъжни песни.. Joy Цяла програма има за просене на храна. Даже специално за форума направих фото Макс и тиквичките:

И да не си мислите, че не яде тиквички.. яде та чак чинията облиза накрая.🤣🤣🤣
А пък днес докато аз бях на работа си е заловил фазан в полето. До преди малко се борих да го изчистя и утре ще му сваря плячката да си хапне сладко моето момче.

# 607
  • Bарна, морето, сините вълни
Гледах стари снимки и се натъкнах на тази.

Арчи, тук е още бебе. Кръстоска между лабарадор и немска овчарка.
Един ден се прибирам вкъщи и гледам кучето го няма, питам баща ми и ми изтърси, че кучето извършало градината и го подарил на един овчар о.О що рев изревах, беше подарил кучето ми.... И от тогава в двора на нашите има само дребни породи, да не могат много да им отъпчат доматите

# 608
  • София
Абе, вашите, кучета добре ли са с координацията?
На Рея трябва да и правя прощъпулник.
Все едно имам малко дете отново. Вчера се преби на едни стълби на Панчарево, а днес два пъти на Витоша. Крещя Не тичай, като някаква ненормална, все едно има кой да ме чуе.
Краката и със сигурност са по-бързи от главата.

# 609
  • София
Спокойно, във фейса постоянно се въртят клипчета с кучета, които се пребиват Simple Smile
Ох, прекарах толкова хубав уикенд с двете диванета, жалко, че свърши. Изкъпахме ги в градината с маркуча, бяха много послушни, наснимахме ги. Сега аз се прибрах, а те останаха там и ми е малко криво.
Чакам да ми пуснат снимков мат'рял, че да споделя тук Simple Smile

# 610
  • София
Ето така спеше тази сутрин едно от кучетата, които живеят в кварталния пар

# 611
  • София
много опасно куче

# 612
А аз нали ви споменах, че Денис ич не е глупав и няма навика да яде чорапи, парцали и т.н. и изобщо всичко, което не е за ядене, максимум да го подъвче като дъвка и после да го изплюе, 'щото е много умен.
Мхм, ама току-що получавам включване: бил на разходка, клекнал да ака, става и... полудява и почва да се върти като шугав. Установява се, че причината за това внезапно поведение е висяща от дупето му очевидно изядена връзка от обувка, която много обича да дърпа и да дъвче и парченце от дрешката на синьото му мече.
Хем ми е смешно, хем ми е жал.

# 613
  • София
И Балу, и Лили са го правили това (с въртенето), но с висящо ... на косъм. Буквално. Хапнали са мой косъм най-вероятно и хоп...

# 614
  • sf
Да ви се оплача какво ми се случи. Звъни ми частен номер и се почва :" Вие ли сте еди-коя си, искам да се оплача от вашеро куче, все лае, буди децата, говорих със съседите и сме събрали подписка, бля бля. И освен това е скучно и много грозно куче" .  И ми затвори. И седя аз и треперя, повече заради "грозното куче". И си събирам мислите и почвам да се чудя кой ми има зъб, дали е майтап, представям си вече как ни гонят от вкъщи. И...
ми звъни хлапето : "Мамо, обади ли ти се някой... ние чухме, хихихихи, Х. си изтегли едно приложение за шеги. Ти стресна ли се?"  Та хем ми олекна, хем се чудя как да им извия малките вратленца на тия. 😣

Общи условия

Активация на акаунт