Любители на кучета - 82

• 36 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Bарна, морето, сините вълни
donsita ужас...аз щях да откача, честно. Това ми е най-големия страх. Някой съсед дс не откачи. Че моя мъж разправя как в блока преди години имало лабрадор, за който са събрали подписка, жената първо е платила глоба, втория път се е наложило да махне кучето.
А по принцип в нашия блок има четири кучета и на нашето доста хора му се радват, но на някой кучето му не издържа и препишва във входа. Не си го почистват и нормално да следва мрънкане...

# 616
donsita ама и една шега са ти спретнали.. да се чудиш да ги биеш ли децата или да си отдъхнеш от първоначалния стрес.
В моя вход останаха само две кучета. Моя звяр и един пекинез, който на всяко излизане препиква входната врата, защото по думите на стопанката му то е малко и колко пък толкова може да пишка. Аз я помолих няколко пъти да пази вратата и да не дава на кучето и да препикава, ама всеки път получавам тоя малоумен отговор. Добре, че повечето комшии знаят кой мокри вратата, та трудно биха събрали подписка срещу Макс. А той нито лае у дома, нито прави бели във входа и пред входа. Вярно, караме се с едната комшийка, че си позволява да подуши цветята, ама няма кой да я подкрепи за такива драстични мерки. А и Макс няма как да си тръгне от апартамента без мен. Да не говорим, че веднага му прехвърлям регистрацията на село и ще е само гост, ама постоянен такъв, в града. 😂

# 617
Скрит текст:
Да ви се оплача какво ми се случи. Звъни ми частен номер и се почва :" Вие ли сте еди-коя си, искам да се оплача от вашеро куче, все лае, буди децата, говорих със съседите и сме събрали подписка, бля бля. И освен това е скучно и много грозно куче" .  И ми затвори. И седя аз и треперя, повече заради "грозното куче". И си събирам мислите и почвам да се чудя кой ми има зъб, дали е майтап, представям си вече как ни гонят от вкъщи. И...
ми звъни хлапето : "Мамо, обади ли ти се някой... ние чухме, хихихихи, Х. си изтегли едно приложение за шеги. Ти стресна ли се?"  
Та хем ми олекна, хем се чудя как да им извия малките вратленца на тия. 😣

Засили се с "грозното" куче насреща им и им кажи, че много се е засегнало и идва да се разберат!
 Няма такова нещо като грозно куче. Само в руския вариант може  -грозная собака! Simple Smile
Да го намачкаш по ушаците "грозника" от мен! Heart Eyes bouquet

# 618
  • София

Да си платя данъка минавам! На първата снимка, може да видите Бека в поза, защото е принцеса и позира за папраците ! На втората снимка я виждате с първата и любов, прегърнати страстно! 😂😂😂
 Целувки на всички ушатковци и косматковци!

# 619
  • о`майна лунна нощ е
Това с обаждането е стар трик. Мразя ги по принцип такива изпълнения - номера тип скрита камера ме дразнят и не са ми смешни. Нося на бъзик, но когато е забавно поднесен. Може да ме наречете скумрия.
А за акането ... Ох, сега чакам костилка от слива на изхода, ... Може би. Пак телефонно обаждане "Мамооу, Оливър може ли да яде сливи?!". Викам му на синковеца - Да. Само че потърси костилката! Е, няма я. В следващия момент благославях, че Швепса си ака с дупе към земята. Картинката с вирнато към небето гъзе и летяща костилка щеше да е трудна за описване.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 20:56 от `ТуиГ

# 620
Показвам аз на Скъпия последната страница, фокусира Макс и ме пита от кога вкъщи сме с такива пердета.   Joy  Ма то и че леглото не е същото, тва е без значение. За окраската по гърдите да не говорим.
Донсита, то да се чудиш да се смееш ли, да им се караш ли Joy
Туиг, представих си как хвърчат костилки от дупето на Швепса и щях да се задавя с колата си от смях, та ако Денис остане сирак, на твоя отговорност.
И ей го глезанът, в любимата му дейност.

И един въпрос за тези с мъжки кастрирани
Скрит текст:
Забелязвам, че продължава от време на време да му "става", когато се гушкаме и глезотим, знам, че трябват около 6 месеца, за да се успокоят хормоните, но при него със сигурност са минали вече. Дали е нормално или да се консултираме с ветеринаря за някакви действия?

# 621
  • София
Това е физиология, не хормони.

# 622
Така де. Т.е. няма нищо, от което да се притеснявам.

# 623
  • София
Донсита, още на "скучно и грозно" ми светна, че някой си прави майтап на твоя гръб. Поне си си отдъхнала. Blush

При нас нищо ново. Харли си пие лекарствата и чакаме 22 август за поредния тест. Горещо се моля да е отрицателен и да му сложат третата ваксина.

Показвам ви и наказаният главатар на всички главорези, както го нарича дъщеря ми, след като е напляскан с брошура на Кауфланд, след 2 разпорени калъфки за възглавници. Не успя да разпердушини леглото този път, тънко минахме.

# 624
  • София
Тонка, ако не сте го хванали на местопрестъплението (докато върши забранената дейност), нямат ефект тия мерки, уви... Дано вече му сложат ваксината, че и ти, и той се измъчихте вкъщи.
Аз Балу го извеждах от втората ваксина, само и единствено защото бяхме с три кучета вкъщи по време оно (Бела, Лили и Балу) и беше все едно дали ще излиза или не, тъй като има контакт с куче, което не му е майка и излиза навън. Знам, че не е правилно, треперила съм и на Бела, и на Лили за третите ваксини, но нищо не му се случи на Балушкин.

Възрастни съседи имат възрастен кокер - много сладичка и миличка, но не издържа и се изпуска. Целия асансьор, площадката пред нас (на първи етаж сме), долу при вратата, пред вратата на входа всичко е опикано. Еми, много лошо впечатление ми прави, че изобщо не се опитват да го замият даже. Нищо против кученцето и хората, просто - знаеш, че кучето е възрастно, не издържа - ами, приготви шишенце с вода като слизате, да замиеш малко... Да не говорим, че от климатиците им изсъхнаха лозите, които МП е садил и отгледал от малки. Капят си от 4-5 етаж и хич не им пука, че трябва да има тръба до долу.
Извинявайте, малко го обърнах на оплакваческата тема, но...

# 625
Денис се изпускаше в началото на лечението, не ми е хрумвало да оставя на стълбите ей така. Миех си чинно след него. Явно хората са си несъобразителни и на принципа "нали не е у нас, к'во ми пука".
Героят днес най-сетне показа пред Сашо ама пъъъълната си програма на ръмжене, мятане и скачане на бой. Накрая завърши с едночасова разходка в компанията на доберманите му. Тримцата един до друг. Не се зарадва на опитите да го подушат, ама като цяло бил можел, значи, да се държи прилично и да не се бие ей така, за спорта. Доволна съм.

# 626
Момичета,има ли действащ код за зооплюс в момента?

# 627
  • София
Вчера минах за данък, днес да ви прочета! Това с несъобразителните хора до лудост ме докарва, но гледам да не съдя много, защото от всички вкъщи имам подозрения, че само аз почиствам след кучето на вън. Една майка онзи ден не ме видя, че дебна Бека да събера материала и взе на висок глас да обяснява колко съм невъзпитана. Аз пък я попитах дали събира след детето си, когато ака зад дърветата и взе да ми обяснява някакви глупости. Казах и, че както на нея не ѝ е приятно детето и гази във фъшкии, така и на мен не ми е приятно кучето ми да яде златните яйца на отрочето ѝ. Показах и как се почиства и я пуснах да пасе!

Да се похваля, че намерихме нашия ветеринар и съм изключително доволна.
Да се похваля и, че проблемните кучешки зъби паднаха, новите са добре и така! Май няма нищо ново около нас!

Да честитя със забава всички празнували и пораснали четирикраковци! Желая им здраве и дълголетие!

За Зооплюс моя съвет е да правите поръчка и регистрация на компютър, защото на мен през тел. не ми даде отстъпка за нов клиент. За код ... мисля, че нямам Confused

# 628
Ох, да се оплача малко ... На Сара й мина първото разгонване. Не знам дали прави фалшива бременност, защото не пълнее и си е отново дива, но гърдите й много се подуха. Ветът ни даде кремче и мажем от 3-4 дена. Малко поспаднаха, но на пипане са много твърди. Поне явно вече не я болят, че първите пъти едвам го удържахме този почти 2 килограмов звяр Grinning

# 629
Аз съм стар клиент,но когато ми пращат кодове с някакви промоции,нужда нямам. Отдавна не съм поръчвала.
Ред. Поради технически причини се обадих на поддръжката ,оказа се,че имам код на акаунта и повторно ми пратиха мейл. И това е вариант,ако си изтриване мейлите.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 15:49 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт