Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 095
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Грижата ми за зъбите включва миене по два пъти на ден с качествена паста, ползвам и вода за уста.Редовното ходене на зъболекар,също е от голямо значение.

# 136
Мия зъбите си сутрин и вечер, както са ни учили родителите, а също и преди излизане понякога.  През деня вземам дъвка за освежаване. Нямам специално приспособление, затова ползвам обикновена чаена лъжица за езика, когато преценя, че трябва добре да го почистя. Преди време всяка сутрин се жубурих с олио. Избелваше зъбите и нямах лош дъх през деня или когато и да е било.

# 137
  • in Wonderland
Мия си зъбите сутрин и вечер Simple Smile

# 138
Редовно си мия зъбите и задължително вода за уста Simple Smile

# 139
Мия зъбите си редовно, даже по-често от препоръчителното Blush и използвам вода за уста. У дома купуваме само паста за зъби  Лакалут . Ходя редовно на прегледи при дентален специалист.

# 140
Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам конец за зъби и вода за уста. Веднъж годишно профилктични прегледи при зъболекря ми.

# 141
За мен денталната хигиена е много важна. Мия редовно зъбите си с четка и паста, почиствам междузъбното пространство със стикчета и ако е необходимо използвам конец и вода за уста. Редовно посещавам стоматолога си и смятам, че ако всеки се грижи добре за зъбите си, няма как да няма здрави такива.

# 142
Мия си зъбите сутрин и вечер, след хранене, използвам вода за уста, веднъж годишно посещавам стоматолог за почистване на зъбен камък.

# 143
  • София
Грижа се за зъбите си с Lacalut aktiv сутрин и вечер Simple Smile

# 144
Признавам, че не се грижа добре за зъбите си. Два пъти на ден ги мия и това е. Естествено има и последствия от това - плака, зачервени венци и кървене понякога. И за да не се стига до посещение до стоматолог и продължително лечение, трябва да се обръща повече внимание на устната хигиена. Затова напоследък се опитвам да съм по - старателна с почистването.

# 145
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Редовно миене и ходене на профилактични прегледи.

# 146
В нашето семейство грижата за зъбите е на едно от първите места по важност. Мие зъбите си 3 пъти дневно/сутрин,обед, вечер/ . Винаги сме използвали паста и вода за уста на Lacalut  - препоръчани от зъболекаря ни .
Много сме доволни , винаги сме с широки усмивки  и бели зъбки .

# 147
  • София
Естествено,най-важна е хигиената-редовно миене на зъбите,най-малко сутрин и вечер.Използване на вода за уста. Преди време използвах и избелващи ленти за зъби и ефекта все още го има.

# 148
Редовно миене на зъбите,използване на вода за уста и конец за зъби и редовни профилактични прегледи Simple Smile

# 149
  • Враца
Мия зъбите си старателно, сутрин и вечер !

Общи условия

Активация на акаунт