Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 086
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • Elhovo
Мия си зъбите сутрин и вечер, задължително, ползвам и вода за уста,но не постоянно.

# 196
  • Стара Загора
Задължително измиване поне 2 пъти на ден. Почистване на междузъбните пространства с конец или интердентална четка. Джубурене с вода за уста почти всяка вечер или сандрин за стягане. Не пия кафе, вино и не пуша. Simple Smile

# 197
  • Вече в моята си приказка...
Грижа се като измивам редовно и дълго зъбите си с качествена четка и паста, посещавам профилактично личния си зъболекар, старая се да се храня здравословно.

# 198
  • Добрич
Мия зъбите сутрин и вечер с паста с паста за зъби Lacalut aktiv. Ползвам конезавод за зъби когато се наложи и понякога вода за уста.

# 199
Мия ги с хлебна сода и жабуркам с вода от смрадлика. Просто но ефективно.

# 200
Мия зъбите задължително сутрин и вечер, като вечер почиствам и с конец за зъби и жабуркам с вода за уста Simple Smile

# 201
Мия зъбите най-малко два пъти на ден. Водата за уста при мен е задължителна - свежият дъх моментално оправя настроението ми Simple Smile

# 202
Грижа се за зъбите си като ги мия сутрин веднага след ставане и вечер преди лягане. Ползвам конец за зъби под формата на лъкче, защото тези са ми най-удобни. Жабуря с вода за уста.

# 203
  • София
Миене по два пъти на ден

# 204
Мия си зъбите по два пъти на ден, жабуря се с вода за уста и почиствам с конец за зъби.

# 205
Миене след всяко хранене, минимум 2 пъти дневно, като използвам парадонтична паста, понеже венците ми имат склонност към кървене. Пробвала съм и природни методи, като саморъчно направена паста от зехтин и смлян карамфил - дава много добро усещане, но доста цапа мивката, също така съм пробвала ежедневно жабурене със зехтин, но усещането ми е неприятно и го преустанових бързо. Все още не съм опитала предлагания от Вас продукт, но описанието му звучи обещаващо и задължително ще го пробвам.

# 206
Мия си зъбите, използвам вода за уста, от време на време конец (за съжаление рядко). Започнах и жабуренето със зехтин - не ми става неприятно, което може би значи, че не го правя както трябва (все не успявам да е сутрин на гладно), но виждам ефект - някак размеква плаката и след това блесват зъбите, и езикът го чувствам много по-чист.

# 207
Мия си зъбите с качествена не твърда четка+вода за уста.Два пъти в годината почистване на зъбен камък.За мен това е  изключително важно.

# 208
  • На брега на морето
Два пъти дневно миене на зъбите и жабурене с вода за уста, три пъти седмично започнах да търкам зъбите с активен въглен.

# 209
Мия си зъбите сутрин и вечер, използвам вода за уста, като и конец за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт