Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 085
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Моя зъбите си сутрин и вечер, а след това използвам и вода за уста. След почти всяко хранене използвам дъвки

# 211
  • Пловдив
За мен свежият дъх е една идея по-важен от бялата усмивка. Е, ако идва като бонус защо не! Към стандартната грижа паста и вода за уста задължително включвам конец или интердентална четка в зависимост от това с какво време разполагам.

# 212
  • Русе
Използвам хубава ултразвукова четка за зъби, в комбинация с  хубава паста и редовно почистване.

# 213
  • sofia
Ами то е ясно ...миене редовно на зъбите , езика . Използвам и вода за уста Simple Smile  , дентални четки за междузъбното пространство .

# 214
  • Пловдив
Мия си зъбите по три пъти на ден, вечер ползвам и вода за уста.На стоматолог ходя при проблем , за съжаление често се случва.

# 215
  • София
Устната хигиена поддържам чрез редовно миене на зъбите, изплакване с вода за уста и конец за почистване.

# 216
Редовно миене и вода за уста. Профилактични прегледи при зъболекаря ми.

# 217
Мия редовно зъбите си, сутрин и вечер. Изплакване с вода за уста.

# 218
Редовно си мия зъбите.

# 219
Мия си зъбите сутрин и вечер и ползвам вода за уста. От около година ползвам само паста Лакалут заради венците и наистина ми помага!

# 220
Редовно миене на зъбите- сутрин вечер. Също така редовно посещение на зъболекар.

# 221
Безупречна дентална хигиена поддържам с често миене на зъбите с електрическа ултразвукова четка за зъби, почистването им с конци за зъби и вода за уста. Редовно посещаване за зъболекар, периодично почистване на зъбен камък и използване на силиконови шини за избелване на зъбите.

# 222
  • София
Редовно си мием зъбите в нашето семейство - сутрин и вечер.Разбира се и качеството на пастата за зъби е от значение.А когато се налага и посещения при зъболекаря.

# 223
Старателно измиване.. Ползвам и вода за уста, но не редовно

# 224
  • София
Мия си зъбите сутрин и вечер с ел. четка за зъби и ползвам вода за уста.

Общи условия

Активация на акаунт