Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 081
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Грижата за зъбите ми включва миене по два пъти на ден, ползване на конец за зъби и вода за уста.

# 226
Грижата за зъбите ми включва няколко неща: редовно миене минимум два пъти на ден; почистванес конец за зъби и изплакване с вода за уста.

# 227
  • Mediterraneo
Миене минимум два пъти на ден. Използвам качествени четка и паста за зъби. Конец за зъби- задължително, както и няколко вида интердентални четки, изписани ми от стоматолог. Веднъж годишно- почистване на зъбен камък при специалист и профилактичен преглед. Вода за уста за свеж дъх използвам сутрин, а вечер- за профилактика.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 22:01 от Тарталета

# 228
Мия зъбите си след всяко хранене, не само сутрин и вечер, като използвам и интердентални четници. По препоръка на пародонтолог чистенето на зъбна плака се прави с въртеливи движения, с малка четка и на всеки зъб. Това предотвратява събирането на микроорганизми и образуването на джобове, които се пълнят с храна. Задължително ползвам и вода за уста.

# 229
  • Sliven, Bulgaria
Почиствам си зъбите ежедневно, като използвам специална паста за кървящи венци, конец и вода за уста.

# 230
 Измиване с четка, след това с конец.

# 231
  • София
Миене по два пъти на ден и редовно посещение при стоматолог.

# 232
  • EU
Грижата за зъбите ми включва миене сутрин и вечер, ползване на конец за зъби и след това вода за уста.

# 233
Задължително миене на зъбите сутрин и вечер, като използвам електрическа четка. Използвам и вода за уста почти след всяко хранене.

# 234
Почиствам зъбите с четка и паста поне три пъти на ден, сутрин и вечер използвам вода за уста. Вечер след почистването с четка и паста за зъби редувам използването на зъбен душ или конец за зъби. След прим на оцеветяващи хрании напитки задължително изплаквам с вода.

# 235
Редовно миене на зъби - това е грижата, която полагам. Както и ежегодно посещение при стоматолога, дори когато няма индикации, за проблем при тях.

# 236
  • Бургас
Грижата за зъбите ми включва миене сутрин и вечер, ползване на конец за зъби и вода за уста.

# 237
Мия зъбите сутрин и вечер задължително. Ползвам и вода за уста. Конеца за зъби ползвам само при необходимост. Веднъж годишно махам зъбен камък при заболекаря.

# 238
  • Под шестте тепета
Четкане на зъбите поне два пъти дневно и задължително използване на конец вечер.

# 239
Миене на зъбите сутрин и вечер, след това почистване с конец за зъби и накрая изплакване с вода за уста. Ходя на профилактични прегледи 2 пъти в годината и почистване на зъбен камък.

Общи условия

Активация на акаунт