Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 081
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Грижата за зъбите ми включва миене два пъти на ден, не всяка вечер ползване на конец за зъби вода за уста Crazy

# 241
Грижата ми за зъбите включва-три пъти миене на зъбите,всяка вечер преди да ги измия,използвам клечка-конец за почистването между зъбите и всяка вечер след като ги измия,използвам бова за уста Simple Smile

# 242
Мия редовно зъбите си с паста и изплаквам с вода за уста, след всяко хранене - вода за уста, зъбен душ на няколко дни. Жабуря със смрадлика, заради венците и хранителни добавки, поради напреднал пародонтит. Зъболекаря се посещава редовно.

# 243
От няколко месеца използвам ел.четка за зъби и съм възхитена от резултата!
Използвам подходяща паста за зъби, вода за уста, и конци за зъби!
И не на последно място - открих чудесен стоматолог!

# 244
Редовно и старателно измиване и задължително използвам вода за уста. На 6 месеца ходя на почистване на зъбен камък.

# 245
Ползвам електрическа четка за зъби, хубава паста и вода за уста и всяка вечер минавам зъбите с конец.

# 246
Мия ги по два пъти на ден, понякога и повече, например, ако съм яла нещо със силна миризма, ползвам вода за уста, дъвки, бонбони и редовни посещения при зъболекар.

# 247
Ползвам вода за уста, освен че мия редовно.

# 248
Миене сутрин и вечер с качествени четка и паста, посещаване на добър зъболекар.

# 249
Грижата за зъбите включва-миене два пъти на ден, ползване конец за зъби, вода за уста и периодично посещение при зъболекар.

# 250
Мия зъбите си след всяко  хранене , използвам и вода за уста

# 251
  • София
Грижата за моите зъби включва - миене на зъбите по минимум 2 пъти на ден, използване на вода за уста и посещаване на зъболекар.

# 252
Посещение на зъболекар за профилактика, поне двукратно миене на зъбите на ден. Обичам да сменям пастите и четките за зъби често, както и водите за уста, винаги имам конец за зъби в чантата и при нужда ползвам интердентални четки.

# 253
Миене но зъби 2 пъти дневно, понякога ако прекаля с яденето и 3-4 пъти на ден . Използвам предимно избелващи пасти. Профилактични прегледи при стоматолог и ако се налага почистване на зъбен камък. След кафе, когато съм навън задължително дъвка.

# 254
След бременността имам доста проблеми със зъбите.. Покрай бебо и задълженията вкъщи не ми остава време да отида на зъболекар.. Но се старая максимално да се грижа за зъбите ми.. доколкото е възможно сама.. Мия ги с доказала се марка паста за зъби, сутрин и вечер и използвам вода за уста, половин час след като съм хапнала нещо.. За сега съм закрепила положението... Още малко и ще има време и за зъболекар.. Ужас..

Общи условия

Активация на акаунт