Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 081
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
  • Монтана
Миене сутрин и вечер и профилактични прегледи при зъболекар.

# 256
Мия зъбите си редовно. Използвам вода за уста и малки четчици за междузъбието. Посещавам стоматолог профилактично и при необходимост.

# 257
  • Елхово
Грижа се много старателно за зъбите си! Мия ги редовно с електрическа четка за зъби, ползвам вода за уста! Два пъти годишно почиствам зъбния камък!

# 258
  • Пловдив
Старая се да поддържам добра хигиена. Задължително мия зъбите си минимум сутрин и вечер. Използвам вода и конци за цялостна грижа. Дъвча дъвка, когато хапна нещо навън. Ходя на стоматолог за преглед и почистване на зъбен камък. Принципно имам проблеми с венците и затова се налага да полагам двойно повече грижи, защото ако пропусна нещо, това веднага се отразява.

# 259
  • София
Редувам обикновена с автоматична четка за зъби. Ползвам конец, от време на време. Ще излъжа ако кажа, че съм редовна.  Simple Smile
Ползвам метода за избелване на зъбите с куркума, сода и кокосово масло.
Почистване на зъбен камък в кабинет веднъж годишно. Peace

# 260
  • Across the Multiverse
Четкам сутрин и вечер с четка и паста предназначени за чувствителни зъби. Понякога плакна с вода за уста, а периодично избелвам с кокосово масло и активен въглен.

# 261
Мия си зъбите два пъти на ден, най-много на 3 месеца сменям четките за зъби.
И..... най-неприятното лично за мен занимание - редовно посещавам   
зъболекарския кабинет Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, всичко си е до ген, но относно зъбите съм изтеглила късата клечка Joy

# 262
Редовно си мия зъбите сутрин и вечер / след храна / . Използвам и орална вода редовно , както и конец за почистване на зъбите. Профилактично ходя и на дентист .

# 263
Мия зъбите си сутрин и вечер.Веднъж седмично използвам избелващ продукт Simple Smile (

# 264
мия зъбите сутрин и вечер.ползва и вода за уста

# 265
Мия зъбите си сутрин и вечер. Използвам електрическа и интердентална четки за зъби, вода за уста и конец за зъби. Ходя на профилактичен преглед при стоматолог два пъти в годината.

# 266
  • Плевен

Редовно миене на зъбите, смяна на четката своевременно и посещение при стоматолог няколко пъти в годината, но въпреки тези грижи не мога да се похваля с ослепителна усмивка.

# 267
  • Габрово
Редовно миене на зъбите, използвам и вода за уста.
Конци за зъби използвам рядко, но е навик, който се опитвам да придобия.
Поне веднъж в годината преглед при зъболекар.
Simple Smile

# 268
Мия зъбите, ходя често на зъболелар и ползвам вода за уста.

# 269
  • Sofia
Винаги почиствам старателно зъбите си, обръщам внимание и на езика също с подходяща четка за целта ☺Редовно използвам вода за уста за дезинфекция.

Общи условия

Активация на акаунт