Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 078
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
Мия зъбите всяка сутрин и вечер,на работа имам вода за уста и се старая редовно да я ползвам.Конеца за зъби също.От скоро съм ел.четка и съм супер доволна.Опитвам се да ходя редовно на зъболекар,но не ми се получава повече от веднъж годишно.

# 31
Грижите за зъбите ми са редовните, които всеки полага - миене сутрин и вечер + конци за зъби за добро почистване на междузъбното пространство.
Може би по-важното ми е, че при най-малкия проблем тичам при зъболекар, преди да се усложни.

# 32
  • При децата ми
Миене на зъбите сутрин и вечер, когато е нужно и повече пъти. Понякога използвам и конец за зъби. Редовни прегледи при зъболекар.

# 33
  • София
Мия ги  по два пъти на ден, ползвам  конец за зъби и вода за уста. .

# 34
  • София
Мия зъбите си сутрин и вечер. Използвам вода за уста. Вечер почиствам и с конец за зъби. Ходя на редовни дентални прегледи.

# 35
  • sofia
Тъй като, съвсем скоро се разделих с ортодонтския си апарат хигиената за зъбите ми е страшно стриктна.Белите и хубави зъби изискват ежедневна грижа.Всеки ден мия зъбите си след хранене внимателно, първо с мека, след това ако се налага с по-твърда четка.Използвам душ за уста преди лягане (много ми помагаше, при почистването с брекети, незаменим продукт), след това изплаквам с вода за уста и "намазвам" зъбите с течен емайл.Харесва ми продукта и реших, че е много полезен след свалянето на брекетите.Както всичко друго, тока и бялата и хубава усмивка изисква труд и постоянство! Simple Smile Поздрави на всички бели зъби 😊

# 36
Цялото ми семейство използва паста за зъби Лакалут. Задължително миене на зъбите сутрин и вечер, както и  използването на вода за уста. Винаги в банята има и конци за зъби, но като че
ли нямаме навик да го използваме много често!

# 37
Използвам сутрин и вечер електрическа четка за зъби, вечер - конец и от време на време вода за уста. Посещавам често зъболекаря, за съжаление не само за профилактика.

# 38
  • София-Младост
Мия си зъбите редовно Simple Smile))

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 13:02 от Ала-Бала

# 39
  • София
Мия редовно и старателно четкам с подходящи четка и паста. Ползвам интердентални четка и конци за зъби.  Както и вода за уста. Правя и почистване при зъболекар.

# 40
Мия ги редовно с електрическа четка за зъби. От години използваме само такива и чувството е като след почистване на зъбен камък. Много сме доволни.

# 41
  • Велико Търново
Моя си зъбите два пъти на ден, жабуря с вода за уста почти след всяко хранене и ползвам конци за зъби. Веднъж на около 5 месеца посещавам зъболекар за почистване на зъбен камък.

# 42
Грижата ми за зъбите включва редовно миене по два пъти на ден,вода за уста

# 43
Мия си зъбите сутрин и вечер,а понякога и през деня зависи какво съм хапвала.Редовно посещавам стоматолога си за преглед и евентуално лечение.

# 44
 Мия си зъбите редовно ,ползвам вода за уста  и ходя на профилактичен преглед на 6 месеца. Много бих искала да пробвам новата паста .

Общи условия

Активация на акаунт