Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 078
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Редовно миене на зъбите, почистване с конец и премахване на зъбен камък при необходимост. Също така редовни прегледи при зъболекар.

# 46
  • София
Миене по два пъти на ден, ползване на конец за зъби и вода за уста. Редовно ходене на зъболекар Simple Smile

# 47
Редовно миене  и жабуркане с вода за уста вечер.

# 48
Мия си зъбите всяка сутрин и вечер, използвам и вода за уста. След ядене често дъвча и дъввка.когато е нужно ползвам и конец за зъби. Премахвам си зъбния камък и посещавам зъболекар поне веднъж годишно.

# 49
Мия зъбите си с паста за зъби поне 2пъти дневно, използвам след всяко ядене вода за уста. Отделно и минавам с конец. Естествено посещението при зъболекар поне веднъж в годината също е важно.

# 50
Мия зъбите си сутрин и вечер, ползвам и конец за зъби редовно. На профилактичен преглед при зъболекар - веднъж годишно, ако се налага и по-често. Правя и профилактики с вода за уста на пролет и на есен за по седмица.

# 51
Мия зъбите си сутрин  след ставане и след закуска и вечер преди лягане. Вечер ползвам и вода за уста. Електрическата ми четка е прекрасен уред и съм доволна, че си я купих.  Конци за зъби ползвам само вечер.Редовно ходя на зъболекар.

# 52
Два пъти миене на зъбите и жабурене с вода за уста. Редовно посещение при стоматолог.

# 53
Мия ги сутрин и вечер а 1-2 пъти седмично ги търкам със сода Blush

# 54
  • София
Мия си зъбите 2 пъти на ден и засега това е грижата, която полагам. Пробвах да ползвам конци, но не ми се получи..

# 55
Грижата ми за зъбите включва миене по два пъти на ден с качествена паста, ползвам и вода за уста.

# 56
Добър зъболекар, редовно миене, вода за уста и конец за почистване са моите козове.

# 57
Паста за зъби, вода за уста, конец за зъби и приятелка зъболекар.

# 58
  • Sofia
Ходя на зъболекар веднага , когато се появи проблем , често си мия зъбите и избягвам сладкото .

# 59
Редовно измиване на зъбите, задължително ползвам четчици за междузъбните пространства, дъвка след хапване навън.

Общи условия

Активация на акаунт