Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 094
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Миене на зъбите сутрин и вечер след миене изплаквам с вода за уста,редовно ползвам конец за зъби.

# 61
  • Sofia
Грижата за устната хигиена ми включва миене на зъбите два пъти на ден, почистване с конец и жабурене с  вода за уста. Посещавам и стоматолог за премахване на зъбния камък.

# 62
Мия сутрин обед и вечер с електрическа четка. Сутрин и вечер ползвам вода за уста.
Понякога ползвам избелващи лентички.

# 63
Измиване на зъбите сутрин и вечер, редовно посещение при стоматолог.

# 64
  • Горна Оряховица
купувам си хубава четка и паста, и не пропускам миене 😎

# 65
  • София
Редовно миене, почистване с конец, зъбен душ.
Профилактични прегледи при зъболекар.

# 66
  • София
Мия зъбите си сутрин и вечер с качествена паста за зъби. Използвам конец за зъби и вода за уста.

# 67
Мия зъбите поне два пъти дневно, от скоро съм с електрическа четка и съм много доволна. Също така ползвам вода за уста и конец за зъби. Обмислям скоро да си купя зъбен флосер. Не пропускам да ходя и на преглед при зъболекар.

# 68
По възможност след всяко приемaне нa хрaнa мия зъбите си с четкa и пaстa. A когaто не ми е възможно - вземaм освежвaщa дъвкa.

# 69
Задължително миене на зъбите,както се казва-сутрин за красота и вечер за здраве!😆
Като цяло избягвам сладката храна,кетчупи,горещи напитки,червено вино,не пуша.🤐
Имам малки деца,упражнявам строг контрол относно устната хигиена🕐👆
Ползваме качествени и според нуждите пасти,води и четки за зъби. Два пъти в годината профилактично при зъболекаря на преглед🤓😷
Няма по-хубаво нещо в човека от красивата усмивка с бели и поддържани зъбки!😆😆😆👌

# 70

Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам вода за уста. Ходя редовно на преглед при стоматолог.

# 71
  • Пловдив
Грижа се за добрата хигиена като мия зъбите сутрин и вечер, но само това, тъй като другите неща, които се предлагат като например конци за зъби ме е страх да ги ползвам, защото се изисква да бъдат прилагани доста правилно, а аз не съм убедена, че успявам да го правя, а при неправилното ползване лошите резултати са повече

# 72
  • Перник
Миене сутрин и вечер с паста и електрическа четка. През деня ползвам при нужда вода за уста или дъвка.

# 73
  • Пловдив
Грижата за зъбите ми включва миене по два пъти на ден, ползване на конец за зъби и вода за уста, редовно посещение на стоматолог. За съжаление имам проблем с венците, поради което подбирам внимателно четките си за зъби и пастата.

# 74
  • някъде
Грижата за зъбите ми включва миене по два пъти на ден, ползване на конец за зъби, вода за уста и редовно ходене на зъболекар. Ако имам проблем ползвам специална паста за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт