Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 099
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Мия си редовно зъбите, също така ходя периодично на зъболекар за профилактичен преглед.

Не че някой ме пита, но държа да си изкажа мнението. Продуктите ви са добри, но тв рекламите са по-скоро отблъскващи отколкото да ме накарат да купя продукта.

# 76
Използвам електрическа четка за зъби, тъй като според мен почиства значително по-добре, както и зъбен душ, заради проблем с венците.

# 77
На първо място грижата за устата включва миене на зъбите редовно, използване на вода за уста, а преди това и конец за зъби (но не винаги). Имам и зъбен душ, който също ползвам.

# 78
  • София
Следвам няколко съвета:
1. Използвам електрическа четка за зъби. Мия зъбите си поне два пъти дневно. Най-доброто време за миене на зъбите е след хранене.
2. Ползвам вода за уста. Понякога слагам от нея и в душа за зъби вечер.
3. Търкам зъбите старателно. Миенето на зъбите продължава  2-3 минути.
4. Почиствам зъбите си с конци ежедневно
5. Посещавам зъболекаря си редовно

# 79
Мия зъбите си сутрин и вечер, преди лягане, с електрическа четка за зъби и паста, съобразена с личните ми нужди. Вечер почиствам и с конец за зъби. Редовно посещавам личния си стоматолог.

# 80
  • София
Мия си зъбите сутрин и вечер, след това изплаквам с вода за уста.

# 81
  • Stara Zagora, Bulgaria
Мия си зъбите всеки ден сутрин и вечер,посещавам зъболекаря профилактично веднъж годишно и своевременно лекуваме ,ако има нужда.

# 82
  • Димитровград
Миене на зъбите редовно, вода за уста, и според нужните проблеми, сега използвам продукти за стягане на венците. И на зъболекар пролет и есен за почистване.

# 83
Мия зъбите си почти след всяко хранене, сутрин и вечер използвам вода за уста, а вечер след измиване задължително конец за зъби. Веднъж годишно  - почистване на зъбен камък 😉

# 84
Мия си зъбите сутрин и вечер. Вечер обикновенно с по- лека паста, сутрин с паста с по- осезаем ментов аромат. Отделно използвам вода за уста и посещавам стоматолог винаги, когато имам повод за притеснение.

# 85
  • Вдън горите тилилейски
Мия зъбите сутрин и вечер, ползвам конец за зъби и посещавам периодично стоматолог.

# 86
  • Сф
Редовно миене сутрин и вечер, плакнене с вода за уста след хранене, чистене на зъбен камък един път годишно. За съжаление имам пародонтоза и много внимавам с продуктите, които ползвам за устна хигиена.На 6 м.взимам и паста Лакалут.Действа ми добре на венците от години!

# 87
  • Пловдив
Редовно миене и вода за уста.Профилктични прегледи при зъболекря ми.

# 88
Мия си зъбите сутрин и вечер и  ползвам конец за зъби Рядко ползвам вода за уста. Ходя редовно на преглед при стоматолог.

# 89
 миене по два пъти на ден с качествена паста или ползвам  вода за уста

Общи условия

Активация на акаунт