Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 100
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам конец за зъби и вода за уста

# 91
Мия зъбите си след всяко хранене и особено след пиене на кафе, заради променения вкус в устата. Дори на работа имам четка и паста, тъй като ежедневно се срещам с много хора и е важно за мен да имам хубав дъх.
Комбинирам използването на електрическа и обикновена четка за зъби.
Използвам два вида пасти: сутрин и през деня - ментови, свежи, вечер - пасти, които стягат венците. Ползвам вода за уста, както и Сандрин.
Така и не свъкнах с конците за зъби, което отчитам като моя грешка.
Посещавам зъболекар поне веднъж в годината.

# 92
Грижата ми включва миене сутрин и вечер с паста за чувствителни зъби, почистване с конец и вода за уста.

# 93
Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам конец за зъби и вода за уста. Ходя редовно на преглед при стоматолога ми, избягвам много сладки и солени храни и ползвам качествени продукти и
Мека четка за зъби.

# 94
  • плевен
Мия редовно зъбите си, сутрин и вечер и вода за уста. Ходя редовно на преглед при стоматолог.

# 95
Грижата за устната ми хигиена включва миене на зъбите всеки ден сутрин, обед и вечер както с паста, така и с вода за уста. Ползване на конци за почистване и специална четка за труднодостъпни места (с 32 зъба наистина са необходими). Профилактика на всеки 6 месеца при стоматолога ми.

# 96
За съжаление от дете съм  с "проблемни "зъби и въпреки редовната грижа с паста и вода за уста, съм и с парадонтит.Сутрин и вечер качествено миене със специални четка и паста за зъби,а доста често(когато имам възможност)и след всяко "похапване ".

# 97
Мия си редовно зъбите с електрическа четка и качествена паста за зъби и ползвам вода за уста.

# 98
  • Пловдив
Редовно миене и използване на конец, изплакване с вода за уста. Профилактични прегледи при стоматолог.

# 99
  • София
Разбира се миене на зъбите сутрин и вечер. А също така съм използвала и лепенки за избелване.

# 100
Мия си зъбите редовно, ползвам конец за зъби, вода за уста и профилактични посещения при стоматолог.  Peace

# 101
  • Варна
Много интересна информация!

Мия си зъбите с четка и паста, а всяка вечер ползвам и душ за зъби с вода за уста.

# 102
Мия зъбите си 2 пъти на ден, сутрин и вечер, с паста против плака и пародонтоза. Използвам електрическа четка за зъби, вода за уста и няколко пъти в седмицата почиствам междузъбното пространство с конци.

# 103
  • Стара Загора
Мия си зъбите сутрин и вечер, след хранене, преди да си сложа червило, гланц Grinning Използвам конец също.

# 104
  • оттам, откъдето започва България
Няма да ви лъжа, до момента не съм ползвала паста Лакалут.
При мен вече има проблем, с пародонтоза съм и съм под постоянен контрол от стоматолог.
Хигиената ми включва 20-минутно сутрешно жабурене с шарлан /това е лично мое решение/, след което измиване на зъбите с четка за зъби slim soft и паста за чувствителни зъби.
През деня след всяко ядене почиствам междузъбните пространства с интердентална четка и изплаквам с вода.
Вечер мия зъбите с паста за зъби против пародонтоза, изчиствам междузъбното пространство с интердентална четка, намазана с паста за чувствителни зъби и след изплакване ползвам вода против пародонтоза.
Междувременно ползвах и "бабини" илачи, от които зъбите ми се оцветиха, тъй като основната съставка е прополис.

Общи условия

Активация на акаунт