Lacalut Flora – свеж дъх и незабравими мигове!

• 17 101
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Мия ги редовно и старателно, ползвам зъбен душ и вода за уста след това.

# 106
Миене сутрин и вечер, а често пъти и още 1-2 пъти през деня. Понякога вода за уста.

# 107
  • София
Редовно миене на зъбите, вечер и езика, интердентални четчици, редовни посещения при стоматолог.

# 108
  • София
Мия си зъбите сутрин и вечер (отскоро с електрическа четка за зъби), ползвам и вода за уста

# 109
Грижата за устната ми хигиена включва: миене на зъби 3 пъти на ден, използвам също вода за уста, посещавам профилактично и специалист, не съм ползвала Лакалут, но смятам да се коригирам.

# 110
  • Варна
Миене по два пъти на ден с електрическа четка за зъби,спиране на цигарите Simple Smile

# 111
Мия зъбите поне два пъти на ден - сутрин и вечер, а понякога и през деня, според това каква храна съм яла и дали съм у дома, естествено. Използвам конец за зъби и вода за уста за по-добра устна хигиена.

# 112
Аз мия редовно зъбите си. Използвам както електрическа четка за зъби, така и обикновена. Завършвам с вода за уста "Лакалут". Въпреки това, иска ми се цветът на зъбите ми да е по-бял.
Посещавам и зъболекар с цел премахване на зъбен камък.

# 113
Редовно миене на зъби, ползване на конец и вода за уста, както и избягване на храни, които повреждат емайла.

# 114
Грижата се за зъбите ми като ги мия сутрин и вечер, ползване на конец за зъби и вода за уста. Ходя на преглед при зъболекаря ми минимум и задължително веднъж в годината. Ако имам проблем ползвам специална паста, вода за уста.

# 115
Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам вода за уста. Ходя редовно на преглед при стоматолог. Simple Smile

# 116
Минимум два пъти дневно миене с електрическа четка за зъби. След това вода за уста. Минимум два пъти годишно чистене на зъбен камък и профилактичен преглед при стоматолог Simple Smile

# 117
Редовно миене и вода за уста.

# 118
Старателно мия зъбите си сутрин и вечер , ползвам вода за уста винаги, няколко пъти в седмицата и конци за зъби.Наскоро открих и приспособление за почистване на езика  и много ми допадна!

# 119
  • на последния етаж
Мия си редовно зъбите, както и ходя периодично на зъболекар за профилактичен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт