Нещо просто, което обичате да похапвате

• 53 158
  • 628
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
Е пък не е честно,вие пък всичките ядете любимите ми храни.😁Пръжки..ммм
Заквасена сметана ядох одеве, но смесена с авокадо и лъжичка песто.
Емии познайте дали не свърши кофичката?😁
Ще направя сладкиша с маслото утре.Не съм се сещала така да го правя.
Разбивам масло със халва и мажа на филийка.
Друго с масло което правя е яйчен пастет.Жълтък и масло разбити пак на филийка намазано.
Децата обичат бисквити закуска да им ги направя като каша и да си добавят плодове и ядки.
Слагам една чаша вода да заври и слагам вътре бисквитите и бъркам докато стане каша.Плодовете и ядките добавят като е истинала.
С мляко не се получава,става много гъста.
Пъпеш обвит с прошуто също ми е от любимите бързи неща за хапване,както и диня със сирене. Такива комбинации много харесвам.
И е крайно време да спра да пиша и чета тук,че после трябва да пускам тема :Как бързо да премахна последиците от бързите и простички рецепти? 😁

# 166
Ей, не се траете, значи🤔😁, сега и за друго се сетих- маскарпоне със сладко от ягоди и натрошени бисквити🐷- става за две минути и е най- бързия и лесен десерт, който неведнъж ме е спасявал, пък човек, който да не го е харесал, до момента няма😎
звучи страшно вкусно и бързо , точно за мързел като мен Simple Smile

# 167
Печена филийка с хайвер

# 168
Сендвич на парти грила със бял хляб масло и настърган кашкаваш. Или с кайма, настърган кашкавал и шарена сол.
Когато кренвиршите бяха кренвирши - сандвич с нарязан кренвирш и кашкавал - запечен до златисто.
Кренвирши с кашкавал на фурна.
Печени чушки се пълнят с яйца и сирене и се пържат.
Както вървят нещата май ще изредим и менюто на Балкантурист от едно време Mr. Green

# 169
дребни зелени или жълти чушки запържени добре и заляти още топли с маринада , посипани с чесън и магданоз на ситно   .

а какво си приготвих за обяд за да си го взема в кутия.
Имах 4 тиквички, които набързо нарязах и сложих в тефала с горещ въздух с малко зехтин сол и черен пипер. Докато той сам си ги приготвя нарязах черен хляб на тънки филийки, сложих по шайба сирене и тънък резен домат. Отгоре сложих по една лъжица от готовите тиквички и захлупих с черен хляб .
Същите сандвичи си правя с патладжан.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 11:22 от bella_ciao

# 170
  • Някъде там
Lan, като каза Балкантурист и се сетих за
Яйцата печени на вестник които баба ми правеше. Няма такава друга  вкусотия.
Знам знам вредно е,но колко печени на вестник яйца съм изяла като дете, а още съм жива.😁

# 171
Стековете няма да ги спомнавам, че почвам да слюноотделям обилно и примлясквам, като немска овчарка пред витрина на месарски магазин ! 

# 172
  • WonderLand
Мммммгрух каква вкусна темичка. Обожавам варени яйца със сол, също и варена царевица, а за картофеното пюре не ми се говори - мога да карам само на такова. Също и авокадо просто обелено, без нищо. Другко което обичам са пресни пълнени домати и чушка с катък или сирене - умирам си за тях. Или само за катък - ям си го така, без нищо. Също и спагети само със сирене и кашкавал, без други добавки, рабира се докато са още топли. Домашна лютеница и кисели краставички направо от буркана също обожавам.

# 173
Суров кашкавал. Помня най-добрата ми приятелка ми беше подарила за един рожден ден цял килограм, само за МЕН!

# 174
Ау, пресен, още неузрял кашкавал, който се тегли на конци. Мням!

# 175
Не знам разядка ли се казва или как, но научих рецептата от една моя леля, правя я точно за 40 минути - 3 средно големи патладжана ги пека във фурната 30 минути на 250 градуса в тава, вадя, обелвам почти веднага (бързо изстиват) и слагам в робота за мелене, добавям крема сирене и майонеза, счукани 2 скилидки чесън и врътвам да се смелят. Става невероятно вкусно на препечена филийка, а може и да не я препича човек Simple Smile Даже сол не слагам, че не обичам много соленото. Утре ще си направя, дояде ми се изведнъж Grinning

# 176
Обичам много да си откъсна домат от градината и така без нищо да го изям за мен е блаженство.

# 177
И да ти потече от домата по брадичката...

# 178
Картоено пюре. Туко що ометох половин тенджера..

# 179
Филия с майонеза и маслини,
липов чай със сирене, натрошено вътре, и много захар,
филия с масло и компот от кайсии,
филия с масло, кашкавал и ягодово сладко

Общи условия

Активация на акаунт