Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пътувам от Кабаташ до Арнавуткьой и Бебек с автобус по крайбрежието?
Какъв вид транспорт може да се използва от Лалели до MОЛ Венецията?
Има ли такса за преминаване на Босфора с кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пътувам от Кабаташ до Арнавуткьой и Бебек с автобус по крайбрежието?
-
Какъв вид транспорт може да се използва от Лалели до MОЛ Венецията?
-
Има ли такса за преминаване на Босфора с кола?
-
Как да стигна до Принцовите острови?
-
Какви са цените за преминаване през мостовете в Истанбул?
Първото ми ходене в Истанбул беше през 2014г. и от тогава все не намирам прословутите 3 дни ,за да се върна
Ноооо...на 27.09. потеглям със още 3 мацки
Подарък за юбилея на зълва ми (посещавала Любимият град вече 4 или 5 пъти) като "условието" и беше и аз да отида.Можете да си представите колко много се дърпах преди да кажа "ок" (цели 5 сек.)

от няколко дни все едно съм отново в атмосферата на този прекрасен и уникален град.Продължавам да чета и следя
Благодаря за инфото

Първият път като отворих сайта и цените ми показа билет от порядъка на 80 лири, сега са по 175 л. или за двамата 350 лири ми дава? Явно е имало някакво намаление. И друго - доколкото разбрах билетите ги давали още на автобуса до там (прочетох от единствената инфо за Виаленд на първа страничка)..Може ли примерно да се хване автобус от Султанахмт за отиване, а да се върнеш с автобус до Таксим?
)