Забременели след ин витро - Тема 44

• 86 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ☺ Радвам се да видя, колко много от познатите ми от форума имена са успели и чакат бебче. Отдавна не бях чела.
Аз родих секцио по мед.причини, исках нормално. Болка не съм усетила кой знае каква след операцията, защото ме надрусаха стабилно, а и ефектът от упойката беше "уау" та съвсем не знаех къде се намирам. От следващия ден ми даваха и течен аналгин, който не винаги пиех, защото не ме болеше кой знае колко. Трудно се раздвижих. Имах ужасни болки като мускулна треска от двете страни на корема и близо месец ставането от леглото ми беше доста трудно без чужда помощ, въргалях се като мечка на всяко ставане, а с новородено не е като да не ставаш нон стоп. Отделно, близо 6 месеца коремът ми беше като изтръпнал 4-5 пръста над шева и ми беше супер гадно на допир. Постепенно изчезна това усещане, като в момента го имам само на сантиметър над и под шева. Това 9 месеца след секциото. И самият шев си се вижда, релефен е, но доста бързаха да ме зашият, защото имаше малко усложнения по време на секциото. Обаче пък има жени, при които всичко минава леко и лесно, въпрос на късмет, обстоятелства, моментно състояние и много други неща. При мен вече е налице нова дилема - дали ще успея да износя и родя живо и здраво още едно бебе и дали аз ще съм ок на финала или да заложа на сигурно и да не рискувам 😕  имам още 2-3 години да го измисля, до тогава ще ни пазят останалите ембриончета ☺

# 481
Благодаря на всички за отзивите за секцио,  като гледам ще се мъча нормално пък каквото става ще го изтърпя отново, но този път искам задължително епидурална упойка.

# 482
  • Варна
Jessy_85 много се радвам за теб, живи и здрави да сте ❤️ И като те чета ми даваш страхотен кураж за моите две бебенца 😁😊

# 483
Аз родих в Токуда преди 2 седмици и малко. Тъй като родих преждевременно по медицински причини бях секцио. Вече няма помен че съм оперирана, всъщност още на 7-8 ден нямаше и помен от преживяното. Нито болка, нито опъване, махнаха ми конците и все едно не съм раждала.
В стаята ми преди да родя имаше една жена за задържане, тя роди нормално. Всеки ден се виждаме като ходим на свиждане на децата, ами тя не може още да си седне на д...то. Наложило се е да и направят епизиотомия.
Та при всеки е различно, важен е крайния резултат Simple Smile

# 484
Аз родих в Токуда преди 2 седмици и малко. Тъй като родих преждевременно по медицински причини бях секцио. Вече няма помен че съм оперирана, всъщност още на 7-8 ден нямаше и помен от преживяното. Нито болка, нито опъване, махнаха ми конците и все едно не съм раждала.
В стаята ми преди да родя имаше една жена за задържане, тя роди нормално. Всеки ден се виждаме като ходим на свиждане на децата, ами тя не може още да си седне на д...то. Наложило се е да и направят епизиотомия.
Та при всеки е различно, важен е крайния резултат Simple Smile
Добро утро Simple Smile , как са бебоците ?

# 485
Мънички, но много борбени Simple Smile родих в 28-29 седмица и са си малки мишлета

# 486
Мънички, но много борбени Simple Smile родих в 28-29 седмица и са си малки мишлета
Те скоро ще излязат от куриозената зона Simple Smile
Супер новини ни носиш, колко тежат сега ?

# 487
За толкова малко дни няма промяна съществена в теглото, винаги децата свалят малко след раждане така че сега са почти на кг на които се родиха: 1180 кг младежа и 1100 девойката

# 488
Не се притеснявай след около месец ще бъдат с кило нагоре. Бавно започва процеса на качване. Но почне ли ще наваксат.

# 489
Някой след трансфер,чакащ положителният тест мери ли си базалната температура,за да види как се движи.Мен ме притеснява това че ми е 6ти ден след трансфера,а температурата ми е ниска

# 490
  • София
с толкова хапчета и лекарства сме обработени след трансфер, че точно температура изобщо няма смисъл да мериш.
пусни тест след 3-4 дни. по-сигурно е от температурата.

# 491
с толкова хапчета и лекарства сме обработени след трансфер, че точно температура изобщо няма смисъл да мериш.
пусни тест след 3-4 дни. по-сигурно е от температурата.
Ами да и от прогестероновите медикаменти би трябвяло да се повиши.Затова се шашнах малко,защото друг път по това време ми е по-висока

# 492
За толкова малко дни няма промяна съществена в теглото, винаги децата свалят малко след раждане така че сега са почти на кг на които се родиха: 1180 кг младежа и 1100 девойката

Не се притеснявай всичко ще е наред. Тези борбени мишлета, ще наваксат и ще качат скоро килограми. Стискаме палци скоро да се гушкате вкъщи.

# 493
Благодаря ви Simple Smile
Имам останала 1 кутия, 10 броя Клексан от 0.6. Ако някой се интересува да ми пише.

# 494
Здравейте момичета,да се похваля с едно сърчице днес и аз ❣❣❣Все още ми е като сън всичко,след пет опита тук успяхме в клиника Бахчечи Истанбул.И искам да попитам ако има някой от Пловдив да ми препоръча лекар за женска консултация,независимо дали по ЗК или не.А и към момичета които не са от Пловдив-при какъв специалист си следите бременноста,при доктор с репродуктивна специалност или не?Благодаря ви на всички предварително.Успех желая на всички ни 😁🍀😘

Общи условия

Активация на акаунт