Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 238
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Ползвала съм на ДМ и съм доволна

# 106
  • Сливен
И аз съм за ДМ.

# 107
  • София
Аз от години ползвам Бочко за цялото семейство. За преди слънце и за след слънце. Много съм доволна и нямам намерение да го сменям.

# 108
Аз с питане
искам да купя слънцезащитен но се колебая на Cien, от DM или Бочко?
Какъв сте ползвали и сте доволни?

Това лято използвам слънцезащитния спрей 30 фактор на Бочко и съм доволна. Много съм бяла и се страхувах да не стана червена като домат като отида на басейн или море, но кожата ми е добре предпазена. Страхотно се справи. На Лидл също съм ползвала и са добри.

# 109
# 110
И аз с 2 ръце за ДМ - млякото в бялата опаковка.

# 111
Има на Хармония с мента. Не знам доколко е ледено усещането обаче. Аз ползвам Блистекс и устните ми буквално изтръпват
Кой точно на "Блистекс"?

# 112
И дъщеря ми беше с ДМ, идеално е хванала тен, без да изгаря.
Миналата година ползвах Лидълското, ами чисто бели се прибрахме. Предпочитам на ДМ, с помпичката говоря аз, 30 фактор.

# 113
Аз ползвам на ДМ 50 фактор SunDance. Не съм доволна. Много е мазен и стои като тежък слой отгоре.

# 114
Дами, благодаря за предложенията за маска, страхотни сте! В интерес на истината обмислях Гарниер 3в1, особено сега лятото, когато кожата ми отива към мазна и комбинирана. Не пречи да се снабдя с 2-3 продукта Grin

# 115
Доволна съм от една розова вода за 1.50лв. Честно казано като взимах по - скъпите не бях толкова доволна. Марката е PRESTIGE.

# 116
Аз ползвам на ДМ 50 фактор SunDance. Не съм доволна. Много е мазен и стои като тежък слой отгоре.

Да, и аз съм на това мнение - предпазва добре, но е с много тежка и неприятна текстура. Струва ми се, че и Бочкото беше така, но съм ползвала преди години и не помня ясно.

# 117
Май като е по - висок фактора и седи по - мазно. Аз ползвам бебешки на Мустела 50+ и е рядък доста, но оцветява в бяло и леко седи белезникаво и мазно доста.

# 118
С висок фактор съм ползвала и едно в голяма туба - Антелиос, и не беше толкова мазно. Иначе бялото е нах-вероятно заради титановия диоксид, който е физически филтър срещу УВ-лъчите. Като се абстрахирам от текстурата, която на други хора може да им допадне, на мен също не ми пречи чак толкова по краката и разни други по-сухи части на тялото, на ДМ са с чудесно качество като предпазващо действие за цената си.

# 119
  • София/Севлиево
Aз съм много бялa и винaги ползвaм с възможно нaй -високия фактор. Пробвaлa съм лиделските, нa ДМ, също Нивеa, Кaротен, Бочко, от по-скъпите нa Avene, при мен всички вършaт работа, допaдaт ми и кaто aромaт, и кaто текстурa. В моментa съм с един прозрaчен спрей нa Sun Dance, spf30,в неделя се върнaх от морето със съвсем лек тен.

Общи условия

Активация на акаунт