Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 257
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Мотивирах се от олиото на Палмърс което хвалите и снощи си сипах в ръка малко бебешко олио и обикновен измивен гел за лице на Регал, първо разтърках на сухо лице , добавих малко вода , стана пяна , изплакнах и нямаше помен от спирала , а олиото запази лицето ми меко.
Докато заделя 20 лв за Олиото на Палмърс смятам да ползвам тази алтернатива.

# 121
Супер темичка ! Препоръчайте нещо за почистване на черните точки ? Имам много ,а до сега не съм случвала на маска ,която да има реален ефект.

# 122
И аз съм доволна от ДМ-ската слънцезащита.

Розовата вода на Престиж не ми допадна. От розовите води съм доволна от Кокона и Биофреш. Имам една розова вода на My rose, но ми пощипва и ми се зачервява лицето, за разлика от мицеларната розова вода на марката, която ми пасна чудесно, освежаваше лицето ми и някак го озаряваше.

По повод олиото, за сваляне на по тежък грим ползвам каквото имам подръка. Ползвам метода на маслено почистване, но без топли кърпи, намазвам лицето, очите, търкам нежно и обирам с мека салфетка, целия грим се разтваря и маха за секунди. После дообирам с напоен тампон или измивам лицето.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 12:00 от Джаста Праста

# 123
Супер темичка ! Препоръчайте нещо за почистване на черните точки ? Имам много ,а до сега не съм случвала на маска ,която да има реален ефект.
За черните точки на носа използвах едни лепенки. Виждала съм и в комплект за нос и за чело. Има 100 чешита на пазара, вероятно трябва да пробваш. Аз бях използвала едни на Victoria Beauty, но не бях доволна. Пробвах ги и на мъжа ми, да не би повредата да е в моя телевизор, но и при него не сработиха. По-доволна съм от тези:
https://i.ebayimg.com/images/g/jJAAAOSwT6pVshTf/s-l300.jpg

# 124
За черните точки на носа използвах едни лепенки. Виждала съм и в комплект за нос и за чело. Има 100 чешита на пазара, вероятно трябва да пробваш. Аз бях използвала едни на Victoria Beauty, но не бях доволна. Пробвах ги и на мъжа ми, да не би повредата да е в моя телевизор, но и при него не сработиха. По-доволна съм от тези:
https://i.ebayimg.com/images/g/jJAAAOSwT6pVshTf/s-l300.jpg
При мен не са само на носа ,а и по бузите и брадичката ...ползвала съм

действа като коламаска Grinning ,но не виждам голям ефект при "ваденето" на черните точки...

# 125
За черни точки ползвам - ментова паста за зъби и сол. Търкаш,после измиваш със студена вода,за да се затворят порите. Всичко се маха.

# 126
  • Deutschland
Има на Хармония с мента. Не знам доколко е ледено усещането обаче. Аз ползвам Блистекс и устните ми буквално изтръпват
Кой точно на "Блистекс"?

# 127
  • offshore & overseas
Ментов балсам за устни има на Лили (Velnea мисля беше марката). Не съм го използвала обаче и не знам дали освежава.

За черни точки в областта на носа и аз си купих преди време това зеленото на Beauty Formulas, но още не съм го изпробвала. Ако се реша, ще дам отзиви.

# 128
  • Deutschland
Не съм ползвала дезодорант от осми клас, но ароматите на тези два много ми харесаха и си купих. Едното ( 8 по 4) се води парфюм-дезодорант и ухае на мускус, но не натрапчиво и задушливо. Дав е много свеж и приятен, исках с круша, ама нямаше. За адските жеги тук ще ми свършат работа, парфюм е немислимо да нося

# 129
Аз имам ментов балсам на ЕОС, но почти няма охлаждане, само леко сладък вкус. Въобще, голямо разочарование от ЕОС, според мен не си заслужават цената.
За черните точки някой беше писал, че се чистят много ефикасно, като държиш лепенката поне час, като през това време я мокриш 2-3 пъти. Не помня в тази тема ли беше или в друга.

# 130
  • Пловдив
Аз имам ментов (и шоколад) Baby lips на Mayballine обаче е с цвят и то доста розов и това не е много подходящо за балсам точно, поне според мен Simple Smile

# 131
 Наскоро си забърках един домашен скраб за тяло...  смляно кафе(или утайка) +втечнено кокосово масло(dragon foods е страхотно и бюджетно)+етерично масло от канела. Аз го използвам срещу целулит. Аромата е странен, но след баня кожата е изключително мека. Може и само кокосово масло с кафе. От кокосовото масло остава леек филм, който в никакъв слчай не е неприятен, даже напротив. Пробвайте го...

# 132
  • Стара Загора
И аз използвам домашен скраб за тяло, но слагам кафе, захар, някакво масло (слагам и зехтин понякога) и мед. Заради захарта ексфолирането става по-грубо, но на мен така ми харесва, много мекичка става кожата.

# 133
  • София
Мога да препоръчам това на Палмърс, но то не е чак евтино - 20 лева е. Другото, което мога да предложа е на Avon, то е доста по-бюджетно. Второто, обаче не съм пробвала и не мога да дам мнение.
Другият вариант е да почистваш с чисти масла и после да попиваш с памучна кърпа.

Аз съм много доволна от шипково масло за нощен крем. Чудесно се отразява на кожата на лицето ми. Обмислям олиото-терапия и нощния крем на Палмърс, но не съм събрала мнения за тях, особено за олио-терапията.
Извинявам се, че така нахлувам Simple Smile Но виждам, че коментирата измивното олио на Палмърс и да попитам, тези които го използват, при вас прави ли пяна, като добавите вода? Защото си го купих преди няколко дни, чисти много хубаво грима иначе, но на етикета е написано, че след добавяне на вода се образува мека пяна, пък при мен никаква пяна не се образува..

# 134
Аз използвам олиото на Avon. много съм доволна, сваля всичкия грим, а и цената е супер.

Общи условия

Активация на акаунт