Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Аз ползвах само кафе или утайка от кафе.

За черните точки - пак по съвет на потребителка тук - залепяш лентичката, като засъхне, пак мокриш и така 2-3 пъти, до час може да стоиш. Накрая отлепяш и има много голям ефект. Особено от носа ми се измъкна всичко. Пробвах точно на Виктория Бюти.

Друго е маслената баня - намазваш обилно с масло лицето, стоиш на пара колкото издържиш. Може да мокриш памучна кърпа с гореща вода, изстискваш и слагаш на лицето, и така няколко пъти да се отворят порите. После обираш с кърпата или с козметична ръкавица маслото и черните точки. Накрая плискаш със студена вода, изчакваш преди да сложиш крем, даже може да го пропуснеш за през нощта.

# 136
  • София
Извинявам се, че така нахлувам Simple Smile Но виждам, че коментирата измивното олио на Палмърс и да попитам, тези които го използват, при вас прави ли пяна, като добавите вода? Защото си го купих преди няколко дни, чисти много хубаво грима иначе, но на етикета е написано, че след добавяне на вода се образува мека пяна, пък при мен никаква пяна не се образува..

Да, прави пяна, но нали не очакваш да е като пяната от стандартните почистващи продукти със SLES/SLS.
Ето и как го ползвам, за да направи лека пяна: първо нанасям една-две помпички от маслото върху суха кожа, масажирам върху кожата на лицето и около очите хубаво да се разтвори грима, след това измивам ръцете и както са мокри, масажирам отново лицето хубаво. Така олиото се смесва с водата и образува пяна. Накрая измивам обилно с хладка вода.

# 137
  • Бургас
Видях,че сте писали за маската на Ейвън,Планет спа,не съм я пробвала ,но имам пак на Планет спа с водорасли и хума,една зелена,почисва много добре,приятна е ,а и се стои с нея само 5-10 минути.
Относно ментов балсам за устни съм имало такъв на балеа и на велнеа,имат ментово сладък аромат,но само толкова.Май месец в Бургас в морската градина покрай Флората имаше много сергийки с био и натурални продукти и от там си купих балсам за устни,няма марка само името на жената,която го произвежда,гилзичката е пластмасова и прозрачна,в състава му има пчелен восък и няколко масла,има и такова от мента,та от този балсам виздам ефекта,за който е писала дамата - олаждане и леко пощипване.

# 138
Поръчах си антицелулитния крем на Христина с кофеин и ананас,просто защото обожавам ананас и тайничко се надявам да е хубав продукта.
Някой да го е ползвал?
7 лева за 200 мл.

# 139
  • Пловдив
Аз използвам олиото на Avon. много съм доволна, сваля всичкия грим, а и цената е супер.

Аз също си поръчах това олио, но още не са ми го донесли. Би ли ми казала как се ползва. Маже се на лицето и се плакне с вода или се нанася с тампон.

# 140
Не съм Сладкиши, но аз примерно нанасям това олио с памучен диск и после масажирам с пръсти. Разтваря всичко.

# 141
  • София/Севлиево
PELLI аз съм в издирване на някакъв подобен продукт.Като почнеш да го ползваш ще се радвам да споделиш мнение за него.

# 142
  • Бургас
О, кремовете на Ревюел/Revuele, са много добри. На когото съм ги похвалила и препоръчала, всеки е оставал много доволен, да не кажа очарован. Аз съм им страшен фен на козметиката. Всичко което съм ползвала с тяхна марка е страхотно-кремове за лице и околоочен контур, за ръце, мицеларни води, шампоан, всичко е на ниво. Хидратиращата им серия е много добра, но нощния от серията го намирам само в подаръчните им комплекти, самостоятелно не съм го срещала зареден във физически магазин.

В Елитис има ли заредени подаръчните комплекти на Ревюел?И ако да,на какви цени са горе-долу?В сайта на една аптека са около 10 лв и се чудя дали да не поръчам.
Не мога обаче да намеря състава им онлайн,знаете ли дали имат салицилова киселина?Алергична съм за съжаление,а в някои кремове я има .

# 143
  • Бургас
Тези Revuele ги има в Лили,доста неща имаше заредени.

# 144
МарияИванова, да, в Елитис има подаръчни комплекти, цената им е под 10лв. там. Този с хидратиращата серия - дневен, нощен и за ръце беше около 6.60лв.
ПП Не знам в състава им да има салицилова киселина.

ПП Кристалче, не знаех, че и в Лили ги зареждат.

# 145
  • Бургас
Много ви благодаря,явно ще се разходя до Елитис.В сайта е десетина лева,щом е на 6 и нещо в Елитис, ще взема да отида.

# 146
Аз използвам олиото на Avon. много съм доволна, сваля всичкия грим, а и цената е супер.

Аз също си поръчах това олио, но още не са ми го донесли. Би ли ми казала как се ползва. Маже се на лицето и се плакне с вода или се нанася с тампон.

Слагам малко от олиото на пръстите и масажирам цялото лице. На сухо, директно върху грима. Масажирам и очите, леко разтърквам миглите. След това намокрям пръстите и пак масажирам. То става с лека, силно казано пяна. Накрая измивам лицето. Обирам остатъците от грима с мицеларна вода. Под остатъци имам предвид съвсем малко по ръба на миглите. Минавам и лицето за всеки случай, но тампонът е чист.

# 147
Имате ли предложение за балсам за устни с мента/ментол, търся студено, ледено усещане? Преди ок. 10г. бях купувала на "Хармония" с мента, но го спряха. Днес купих масло за устни на "Ривана"  с мента, но нищо ментово няма.

Аз от две години използвам балсамите на Палмърс,само че този с череша и наскоро като поръчвах отново,видях че са пуснали и с мента,но за него нямам впечатления.Ако съдя по този който ползвам ще е супер!

# 148
Днес си взех крема от Спиди,наистина все едно се мажеш с ананас.От Христина натъртват на това,че може да се ползва и на кожа склонна към алергии,състава е ОК,обаче едно нещо написано на задната страна ме кара да не им вярвам толкова.Буквално точно пише това-"Намалява мастната тъкан(сайт за складиране на мазнини)"
Ще се помажа и ще видим...
Попива бързо Simple Smile
Взех си и серума с Хиалурон на ДЕЛИЯ от Лили,но утре ще се мажа.
Само видях че е бледосин и мирише леко на цветя.
Мацнах се на ръката,бързо попи,не е лепкав.Може да се окаже попадение.

# 149
Не знам, аз не споделям възторга от серумите на Делия, имам хиалуроновия/синия(той май е повече колагенов) и със стволовите клетки/розовия, почти ги привърших.Ами те много малко като количество и уж се слагало по капка-две, да, да, капка-две, аз и целия да го сложа пак ще ми е недостатъчен. Не знам, кожата ми ли ги изпива, но не ми стигат и това е. А и ефект не виждам от тях. Розовия повече ми допада и по хубаво ми мирише, но и двата са ми чиста гевезия, да си въобразявам, че се мажа ужким с нещо. А с такъв мерак си ги купих.

Общи условия

Активация на акаунт