Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 811
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Аз го ползвам от доста време, но не виждам кой знае каква защита.
Косата ми пак си цъфти и гори при използване на преса (изправям на 190, къдря на 200 градуса).
Дори напоследък почнах и да пропускам използването му, все тая е.

А що се отнася до къдрене, напоследък косата ми не се задържа изобщо къдрава. Ползвам лак на Тафт (от черните), изляза ли навън след 10минути косата ми е права. Не знам обаче на лака ли се дължи или на косата, която всъщност е доста слаба и суха..

# 196
Напоследък заглеждам и аз Guardian angel на got2be Schwarzkopf и въобще всички продукти от серията.

Не ми хареса обаче указанието за Guardian angel, ако спреят се задръсти, да го нагреем, за да тръгне пак. Кой знае какво има вътре. Поне аз така си разсъждавам. Иначе гледам, че Guardian angel по принцип имат три отделни продукта, докато в нашите дрогерии май се продава само чрения.

Заинтригувах се от продукта на Chi за 6 лв., щото не бях чувала марката, ама намерих само онлайн на едно-две места (еднотоот които e-mag) разни техни неща на много по-високи цени. Все пак ще продължа да ровичкам.

Само на базата на това, че се втвърдява и трябва да се втечни чрез нагряване, за да минава свободно през спрея, не може да се правят изводи, че съдържа кой знае какви вредни неща. Има доста натурални масла и мазнини, които на стайна температура са в твърдо агрегатно състояние, а се втечняват при по-висока температура, има и химически субстанции, които са така. Трябва да се види конкретното съдържание, за да се прецени.

Коприна, ни не на Чи, а на друга марка, бях гледала за около 6 лева в Ензо, сега са му сменили името на сайта и не съм пазарувала след смяната.

# 197
 Вчера попаднах на крем за лице Биотен , в Кауфланд, намален с 40% (за 3лв и стотинки) Спомних си, че са добри отзивите тук и веднага награбих един в туба и един в буркан. На касата се оказа, че този в буркан му е изтрит баркода и не ми го дадоха Unamused
 Обаче този в тубичка много ми харесва, води се за мазна кожа, матиращ, със SPF15. Страхотен Heart Eyes

# 198
Може ли снимка на крема в тубичка? Simple Smile

# 199
  • offshore & overseas
Дали са отразени тия намаления в брошурата на Кауфланд? Ако да, там може да ги има кремовете.

Редактирам се: маските за коса на Агива ги открих: и двете (роза и маслина) са по 2 лв. и нещо, но кремовете на Биотен не са отразени.

# 200
 Ето го крема:
Скрит текст:

Мисля, че не е от брошурата, защото беше на един стелаж с намаления, до кошовете с нехранителни стоки. Става въпрос за Кауфланд Пловдив Цариградско шосе.

# 201
Благодаря. Аз се интересувах от кой точно крем си доволна, без значение дали е с намаление. Те и без това са към 5-6лв. Simple Smile

# 202
  • offshore & overseas
Щях да забравя. Наскоро минахме с трамвай покрай фирмения магазин на Арома (на спирка Пиротска, бул. Хр. Ботев, София) и на вратата беше обявено 50% намаление. Не обърнах внимание дали на всичко, но ако някой се интересува, сигурно може да се провери.

# 203
  • Deutschland
Отзиви за това олио за нокти? Купих го на промоция, пък и малко подхранване никога не е излишно.

# 204
  • offshore & overseas
Олиото за нокти с арганово масло аз го имам, но все забравям да го използвам (веднъж или дваж само съм си мазала ноктите). Малко ми е странно, защото не е като лак, ами си е баш като масло, с лек спиртен или ацетонов аромат, не мога да преценя. Не че лакирам ноктите си, но ако се намажа с него, лак отгоре няма как да стои, вероятно се маже като завършек, в сърцевината на нокътя.

# 205

Много съм доволнааа Simple Smile Кристалите на Виктория са уникални,малки 30мл.нямат силен аромат,но пък се справят перфектно със сухата и изтощена коса която имам след изрусяване,това са единствените кристали до сега от които виждам ефект,серума за ускорен разтеж на косата също е много добър,за разтеж още не мога да кажа нищо,два пъти го ползвах и ужасния косопад който имах намаля,да ви похваля също и шампоана Здраве с черен пипер,по принцип не харесвам шампоаните Здраве,но реших да пробвам,много добре измива,не ми дразни скалпа,имах малко пърхот и с него се справи,предимно го купих да засиля разтежа на косата,след месец/два ще дам отново отзиви за продуктите Simple Smile

# 206
Dan_Stefi, откъде закупи серума на Евтерпа.

# 207
От козметичен магазин,в малък град живея

# 208
Такова олио за нокти не съм ползвала, пробвала съм на Икаров, Виктория бюти и още едно, не помня кое. На Икаров ми допада най-много. Маже се нокътя и около него и се масажира до попиване. Най-добре вечер и да спиш така. Помага много, като може да се прави и на лакирани нокти, но е хубаво от време на време да се оставя и на нелакирани. Върху него лак не  се поставя,за да има ефект трябва да стои поне час-два и повече.

# 209
И аз съм доволна от маслото за нокти на Икаров - подхранва добре, ухае приятно и е бюджетно. Ползвала съм го предимно на "голи" нокти, така е най-ефективно, но става и за кожичките.

Общи условия

Активация на акаунт