Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 840
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Мяуче, ти коя от маските използва? Аз тествах розовата и не останах никак очарована, даже публично я нахраних в блога, никакъв видим ефект, нито някакво по-различно усещане.

# 271
Да споделя, че съм много благодарна на дамите, които ме открехнаха за маските за крака. След като се белих една седмица, краката ми са направо бонбон!!! Помогнах с малко пемза от Лидл. Много хубаво се получи. Благодаря ви!!

# 272
Аз също съм много доволна от маската, поставена на суха коса преди къпане за около половин час - много подхранва и придава блясък.

Аз също си взех маската, но тази с лавандула. Не съм ок с резултата. Обаче аз я сложих на измита коса. Ще я пробвам и преди измиване.

Но моят фаворит за сега е
https://www.google.com/search?oe=utf-8&hl=en-GB&client=t … rc=u45xYw22UwiVUM:

# 273
Аз също съм много доволна от маската, поставена на суха коса преди къпане за около половин час - много подхранва и придава блясък.

От къде я вземаш?

# 274

От къде я вземаш?

От големия РЕМЕДИУМ на Денкоглу, за София говоря. Имат цял щанд на фирмата

# 275
Да споделя, че съм много благодарна на дамите, които ме открехнаха за маските за крака. След като се белих една седмица, краката ми са направо бонбон!!! Помогнах с малко пемза от Лидл. Много хубаво се получи. Благодаря ви!!

Ще ми кажеш ли конкретно име и място, където я има? И аз искам да пробвам

# 276

Аз ползвах тази . Но е купена от Русе , магазин Зази и Ко.
Иначе беше препоръчана една, която е от Кауфланд.

# 277
Има ли възможност след маската за крака, да се търка упорито с пемза, за да го няма този ефект/дефект на белене цяла седмица? Как мислите? Нещо не си представям да ходя и да падат кожи Fearful

# 278
Аз ходих с маратонки в този период. На 5тия ден търках с пемза.

# 279
Има ли възможност след маската за крака, да се търка упорито с пемза, за да го няма този ефект/дефект на белене цяла седмица? Как мислите? Нещо не си представям да ходя и да падат кожи Fearful

в такъв случай е по-добре просто да търкаш с пемза без маска
новата кожа е по-тънка и може да я претриеш в усилието да свалиш старата или да стане отново доста по-бързо "твърда"

# 280
Случайно попаднах скоро на клипче за летни хитрости в интернет и там лющеща се кожа на ходила обтриваха със салицилова киселина, за да паднат кожичките веднага. Явно се е излющвала след такава маска. Може да се поинтересува, който има нужда, аз не ползвам такива маски и не мога да потвърдя лично.

# 281
Салицилова киселина съм ползвала за мазол. Разяждакожата в дълбочина и щипе. Иска ми се нещо по - хуманно...Благодаря за препоръката Simple Smile Ще видя  в аптеката какво има

# 282
А, хич не препоръчвам, щом щипе, иначе те забърсваха с памуче повърхностно, колкото да паднат кожичките, сигурно после може да се измие човек, че да не стои киселината да действа в дълбочина. (Дали и върху здрава кожа щипе.) Само го споменах, защото го запомних от ужасната гледка на лющещи се ходила и се учудих, че хората решават така да се поддържат - все едно се разпадат. Mask

# 283
  • offshore & overseas
Мяуче, ти коя от маските използва? Аз тествах розовата и не останах никак очарована, даже публично я нахраних в блога, никакъв видим ефект, нито някакво по-различно усещане.
Почти от всички си взех, но точно розовата най не ми допадна. Синята или едно от зелените беше моят фаворит (писах, че не помня коя точно, но беше гел, син или зелен).

То така или иначе, вече ги няма, поне в тукашния магазин не ги виждам на рафта. А и като цяло, балейските рафтове с козметика за лице силно са оредели.

# 284
  • Пловдив

Др.седмица в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт