Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
На снимки съм виждала, че са 5 вида, но колко се внасят тук не съм сигурна.

# 481
  • offshore & overseas
Да, ПЕТ са все пак маските + авокадото, те всички се водели едноминутни. Леле, колко съм разсеяна! Много съжалявам Simple Smile

Скрит текст:

П.П. Това на снимката са американските версии.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 19:49 от Мяуче

# 482
Благодаря за снимката. Няма защо да съжаляваш. Hug Виждам, че в Щатите има и различни грамажи, но тук явно сме орязани и в това отношение. Frowning1

# 483
  • Пловдив
Мързеливке, да, мисля, че Мезото е подходящо и за по суха кожа, моята е леко суха, както съм споменавала.  А, от крем гела с алое на Балеа и на мен ми запари особено първия път, беше като да съм се намазала с люти чушки, но му дадох втори шанс, не се отказвам лесно и сега ми е добре, предполагам, че при мен се е получило като реакция с някой от другите продукти, които съм нанасяла преди него.

Аз три пъти ползвах крема с надеждата това парене да е само първоначална реакция, но не, всеки път така се получаваше. При мен не може да е причинено от друг продукт, защото всеки път нанасях гел-крема самостоятелно. Но нищо, освободих място в шкафа за нови находки.Trollface

# 484
Някой да препоръча хубава мицеларна вода,че аз нещо хич не улучвам..все ми пари на очите,сълзят..

# 485
Някой да препоръча хубава мицеларна вода,че аз нещо хич не улучвам..все ми пари на очите,сълзят..
На RILASTIL,но не е много за темата...

# 486
  • Бургас
На Биодерма водата е хубава,също на Юриаж,но е ароматизирана.Ухае суперско и в по-нисък ценови клас водата на Гарние с розовата капачка.

# 487
Тази много я харесвам.С чувтсвителни очи съм.Не ми люти.

# 488
  • Пловдив

Аз също много харесвам тази розовата мицеларна вода на Гарниер, а също и розовата са суха кожа на Микса - в момента я ползвам. И двете са много леки, много добре почистват, не дразнят очите по никакъв начин.

# 489
+1 за розовата на Гарние
Харесвам и жълтата двуфазна за махане на очния грим.

# 490
  • Бургас
И аз харесвам Микса и Гарние.
Наистина някои води лютят,бях взела една на Евелин,то един час след като хубаво се измих с вода ми лютя и ми текоха сълзи.

# 491
  • София
Някой виждал ли е състава на продуктите на Revuele? Защото аз върху какъвто и продукт да кликна, никъде не видях състав.

# 492
  • Бургас
Няма ги Ревюел из сайтовете.
Аз взех няколко крема,ползвала съм само нощния хидратиращ и като усещане е много приятен.Има обаче Paraffinum Liquidium,също и Phenoxyethanol,някакви акрилати...Хубав е за мен,ако не се притесняваш от тези съставки е ок.

# 493
  • Пловдив
Някой виждал ли е състава на продуктите на Revuele? Защото аз върху какъвто и продукт да кликна, никъде не видях състав.

Вчера разглеждах кремовете на Ревюел в Елитис, четох и съставките им. Направи ми впечатление, че съдържат доста растителни съставки и екстракти, особено аргановата серия, която на мен най-много ми хареса като описание. Да, видях и течен парафин и феноксиетанол, към които аз имам резерви по принцип, но пък в http://www.cosdna.com/ точно тези съставки не са отчетени като вредни. Тук намерих https://starlette.bg/product-revuele-mezoderm-dneven-krem.html са описани някои от активните съставки в крема от Мезодерм серията.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 19:24 от marzeliva

# 494
Да ви призная, аз състави много не чета. Основно избягвам алкохол денат и бронопол. Но в Евтерпа бронопола е доста тачена съставка. Тикат я във всичките си продукти. Агива също я влагат в някои от продуктите си. Проблема е, че, ако не са едни вредни съставки ще бъдат други. Та, не се втелявам много.
Тези дни ще опитам да снимам някои от съставите на Ревюела, да кача като снимка.
По повод питането за миц. вода, аз съм доволна от Биотен с памук, розова капачка. Но откакто ползвам Ревюелските, рядко посягам към друга миц. вода. За мен са изключително нежни и мн добре почистващи. Но, всеки трябва чрез проби да открие своя продукт. Универсална формула няма.

Общи условия

Активация на акаунт