Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 290
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
от дрогерийните мицеларни води харесвам най-много лореал със светло синята капачка
класическата на биодерма не е лоша, но отдавна не ми е много специален продукт - да, ще си ползвам с удоволствие, ако някой ми я подари, но вече не бих й дала парите

# 496
  • Сливен
Аз съм доволна от Лореал с розовата капачка.

# 497
А на мен Микса ми люти. Няма да я купя повече. Сега съм поръчала двуфазния им.

# 498
  • София
Някоя и друга вредна съставка не ми пречи, не се връзвам особено. Направи ми впечатление, че много удобно са посочили 2-3 основни съставки, но пълният състав го няма и се чудя какво крият. За мен това е голямо "не".

# 499
Пълния състав е описан на опаковките им. Не мисля, че крият нещо. Ама де да знам и аз.

Ето, снимах състава:
На хидралифт крема:
Скрит текст:
На пептидния серум/малко размазана стана/:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:22 от Джаста Праста

# 500
  • София
А на мен Микса ми люти. Няма да я купя повече. Сега съм поръчала двуфазния им.
При мен освен лютенето, оставяше лепкав , неприятен филм по кожата.

# 501
  • Бургас
Като заговорихте за състави,избягвам Алкохол.Харесах си няколко крема на Юсерин,но има алкохол по същата причина не купих и техен слънцезащитен.Погледнах състава на един от най-любимите ми кремове от високия клас,алкохол няма.Има phenoxyethanol,но е назад в състава и на мен лично не ми пречи.Пак ще си купя поредно бурканче,за този пиша-https://www.esteelauder.com/product/681/20703/product-catalog/sk … e-oil-free-spf-25 Простете,че не е за тази тема,но аз да си кажа.Kissing Face А на Диор бялата козметика не искам и да я доближавам.За сметка на това пък ми е топ бранд сред парфюмите,няма пълно щастие.

# 502
  • Пловдив
Някоя и друга вредна съставка не ми пречи, не се връзвам особено. Направи ми впечатление, че много удобно са посочили 2-3 основни съставки, но пълният състав го няма и се чудя какво крият. За мен това е голямо "не".

Ако имаш предвид линка, който дадох, там просто са посочени активните съставки като част от описанието на крема. Това е описание на продукта, а не списък със съставки. Всичките съставки са изредени на опаковката, както е написала Джаста Праста.
На мен са ми интересни нещата на Ревюел и ще ги пробвам.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 14:35 от marzeliva

# 503
На мен пък мицеларната вода на Гарние, за чувствителна кожа / с розова капачка е/ ми люти.
Аз си махам грима много лесно с розова вода и масло от жожоба /смесени/. Аз си ги смесвам.

# 504
Само да не започвам за съставките...видях се в чудо Grinning
В сайта на CosDNA едни съставки са добри,но в сайта на Paula's Choice са вредни!Даже е обяснено защо и как вредят.
Отказвам се да чета състав!
Тези си правят каквото искат с нас...

# 505
 Аз не чета никакви съставки. Признавам..единствено преди гредах да няма СЛС в шампоаните-моите на малката. И ползвах такива. Но сега дори в Дюкрето,който ми е основен шалпоан от доста време има тази съставка.Sodium Laureth Sulfat. Или нещо такова. Искам да похваля много шампоанчето за деца на Хип за заплитаща се детска коса. Беба е къдрава и много й се заплитаха краищата на къдриците. Косата стоеше като суха метла, изпръхнала от там където е лежала. Сутрин е като гръмнал бойлер в главата.Ползвам Бюбхен откакто е родена. И съм супер доволна. Обаче шямпоана им не можа да се справи с тази проблем. Сега с Хип косата е супер мека, къдриците са оформени и подредени,стои лъскава и несуха. Миризмата е чудесна, напрвао се пристрастих. Дори си измих моята коса (пише че подходящ за възрастни с чувствителен скалп и от любопитство). Косата ми стана страхотна.😊

# 506
  • Deutschland
Кой точно е този Хип? Може ли снимка?

# 507
# 508
  • offshore & overseas
Козметиката на Хип когато я пуснаха за първи път на нашия пазар, тъкмо бях родила голямата си дъщеря, участвах в един конкурс и спечелих торбичка, пълна с техни продукти (+хавлийка, плюс някаква чаша за малки деца и пр.). Определено бяха „уау“ нещата за тогава, т.к. не се предлагаше почти нищо, различно от Джонсън.

После през годините ги поразвалиха и хората започнаха да се оплакват и да не ги харесват, така че и аз се повлиях и ги изоставих.

Сега съм приятно изненадана от коментара на Мис Каролин Бингли и ще взема да купя едно шампоанче. Наистина миришат много приятно и са нежни към косата (бяха), аз също съм мила моята с тях (имам слабост към бебешки и детски козметични продукти).

От морето се снабдих и с ей този спрей-балсам за коса (без отмиване), но още не мога да дам отзиви. След време ще се включа и ще пиша подробно как действа на косата.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 12:46 от Мяуче

# 509
Аз пък наскоро четох,че педиатъра на една мама(от ФБ групите ) казал,че Хип са една от малкото марки на които качеството не се е развалило и променило. Аз обичам да експериментирам с продукти. И за щастие кожата на беба не е чувствителна и супер капризна. И сменям на няколко месеца,защото ароматите ми омръзват. Досега от нищо не е дала реакция.

Общи условия

Активация на акаунт