Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 227
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Дами, да ми препоръчате маска за лице за дълбоко почистване, без глинените на 7th Heaven?

# 91
С минерали от Мъртво море на Ейвън. Наистина почиства в дълбочина, избистря, уплътнява и стяга леко. Съвсем малко изсушава, в рамките на нормалното. Не заменям по никакъв повод. Simple Smile

# 92
  • offshore & overseas
С минерали от Мъртво море на Ейвън. Наистина почиства в дълбочина, избистря, уплътнява и стяга леко. Съвсем малко изсушава, в рамките на нормалното. Не заменям по никакъв повод. Simple Smile
Това сивата маска Planet SPA ли е? Аз съм използвала нещо от серията, ама не помня маска или пилинг беше. И други я хвалят, така че... явно е добра.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 15:59 от Мяуче

# 93
  • София
Последното ми откритие беше една маска "Био козье молоко". Малка тубичка за около 2,50 лв., но добре хидратираща и икономична. Наложи ми се спешно да си купя крем от една селска аптека и попаднах на това чудо. За другите сезони навярно няма да е подходящ, но за лятото е идеален, понеже е лек и попива бързо.

# 94
  • София/Севлиево
За да не е просто запис и аз ще дам положителен отзив за маската на Ейвън с минерали от мъртво море.Ползвала съм цялата серия и останах изключително доволна.

# 95
Това сивата маска Planet SPA ли е? Аз съм използвала нещо от серията, ама не помня маска или пилинг беше. И други я хвалят, така че... явно е добра.

Да, ето тази

Скрит текст:

# 96
Глас и от мен за маската, много е хубава.

# 97
  • Стара Загора
Дами, да ми препоръчате маска за лице за дълбоко почистване, без глинените на 7th Heaven?

Гарниер 3 в 1 и по-щадяща е на Фрийман с ягода и шоколад. Не изсушава! Тяхната с минерали и черната също са от харесваните. Има разнообразие в Елитис.

# 98
Здр,някой да има 207 номер от фдт на Дермакол как стои,дали ще ми.пасне?Това е 209 ,което е с розов оттенък,трябва ми с бледожълт.

# 99
Според мен ти трябва най-вече по-светъл. Виж как стои като червено петно на кожата ти.

# 100
Според мен ти трябва най-вече по-светъл. Виж как стои като червено петно на кожата ти.
Да,много е тъмен за мен,а 207 е най-светлият тон,чудя се 207 дали пак няма да ми дойде тъмен🤔

# 101
Не съм ползвала фон дьо тен на Дермакол, но доколкото чета из темите всички казват, че е отвратителен. Помисли още малко и събери мнения, разрови се из темите и по козметичните блогове

# 102
Имате ли предложение за балсам за устни с мента/ментол, търся студено, ледено усещане? Преди ок. 10г. бях купувала на "Хармония" с мента, но го спряха. Днес купих масло за устни на "Ривана"  с мента, но нищо ментово няма.

# 103
  • Deutschland
Има на Хармония с мента. Не знам доколко е ледено усещането обаче. Аз ползвам Блистекс и устните ми буквално изтръпват

# 104
  • при моите деца .....
Аз с питане
искам да купя слънцезащитен но се колебая на Cien, от DM или Бочко?
Какъв сте ползвали и сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт