Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 829
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Какво е изпробвано хубаво на марката? Да се възползвам от намалението и аз.

# 286
Аз съм доволна от мицеларната вода с памук, за чувствителна кожа, с розовата капачка. Не ми лепне, не ми люти, мека е, освежава и почиства. Доволна съм и от двуфазния им дегримьор с бадемово масло, прилично се справя със свалянето на грим. Доволна съм също и от крема им за ръце с мед и макадамия, хубав, богат, попиващ и ухаещ приятно. Имам и един техен крем за лице Рекаптив със спф 15, във флаконче с помпичка, но от него нямам кой знае какви ползи, бива, но не е кой знае какво, поне за моята кожа. С една дума-с него без него все тая. Както вече писах душ кремовете им за мен не са особено сполучливи, но с добро намаление не пречи да се пробват.

# 287
Антицелулитните им продукти са много добри!

# 288
Околоочния Hyaluronic 3D овлажнява много добре, приятно съм изненадана. Мисля че и друг техен околоочен бях видяла да хвалят тук, но не се сещам какъв точно, май с нар беше на опаковката.

# 289
Аз лично ползвам едно с розова капачка май пак е с памук, махам грим с него

# 290
  • София
Точно от околоочния на Bioten с нар имаше доволни и се коментираше, че е с много добър състав и по нищо не отстъпва на този на Lierac.

# 291
  • русе

Скоро не съм попадала на по-добър продукт за коса.Моят номер 1 независимо как я ползвам,дали с отмиване или не.А относно черните точки някой ако е ползвал нещо ефикасно да сподели.И ми се струва,че колкото повече ги стискам,стават все повече,и по-дълбоки и гадни пори.Купих си измивен гел и матиращ крем на Здраве Акне Стоп,тоника за мазна кожа на Талодерма файда не виждам

# 292
  • Бургас
Тази маска с банан е невероятна,ползвам я с отмиване,мисля да си купя и другите им като първа ще е изглаждащата,а имам база за сравнение с много скъпи маски.Такава хубава,плътна,подхранена,подредена коса без фриз постигам с Керастаз и Milkshake,любима марка ми е и Алфапарф,маските им са чудесни за мен!Използвам висок клас маски и тази не им отстъпва по нищо, супер якото попадение,поне за моята коса е страхотна.Кремът на Биотен с дюля е много добър хидратант за мен,околоочните им са също на ниво много добре хидратиращи и не мазни!

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 12:11 от Bright Crystal

# 293
  • В къЩи.
И на мен ми е интересна тази https://remedium.bg/product/141927/fructis-macadamia-hair-food-i … amia-h360-ml.html
Като гледам маслата в състава й,може би ще е по-слабичка от банановата. newsm78

Никой ли не я е пробвал?

# 294
  • Пловдив
Колко струва тази маска?

# 295
  • В къЩи.
В линка,който съм дала в горния пост се вижда.

# 296
Не знам дали е точно за тази тема въпроса, но искам да питам някой ползвал ли е серията за обем на Джон Фрида. Гледам, че в момента е намалена в Ремедиум, а я няма в брошурата, което значи, че намалението може да е за няколко дена. Не са много евтини и ми се ще поне да чуя някой отзив, защото в описанията на продуктите обещават чудеса.
https://remedium.bg/hair-volume/john-frieda-luxurious-volume-blo … -spray-100ml.html

# 297
преди време ползвах точно тези за обем - дори ш-на го повтарях до момента, в който открих, че за мен са с качеството на аналогичните продукти на балея, т. е. прилични, но с неоправдано висока цена

пп пиша само за ш-на и б-ма

# 298
Благодаря! Щом не са такава ценност, ще помисля още малко, че имам една огромна кошница, в която държа сешоара и продуктите без отмиване. Сигурно три живота няма да ми стигнат да ги изразходвам и все със сплескана коса си ходя.

# 299
Бях си наумила да потърся старият антицелулитен гел на Leocrema от 400мл.,но в ДМ видях че са направили нова опаковка и нова формула.Старият миришеше на ананас и ми беше перфектен за лятото.Взех от новата опаковка и съм дори по-доволна от преди,кожата веднага се изглажда,аромата като че ли ми е малко по-свеж от преди.
Вече съм на втора опаковка,препоръчвам!
P.S. При мен действа по-добре от тези на Eveline и COLLISTAR! Grinning
Сега обмислям да направя сравнение с тези на ELANCYL.
12.50/200мл.

Общи условия

Активация на акаунт