Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 362
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък почти нищо на Дав не харесвам. Не обичам кожата ми да се хлъзга, което става от сапуна и душ кремовете. Даже имах няколко сапуна, които използвах за миене на ръце, толкова ми е неприятно усещането от тях. Купих си един ролон - като си сложа от него страхотно замирисвам на пот. Ако не сложа никакъв дезодорант изобщо не мириша, с ролона на Дав - до надвечер започвам да мириша под мишниците. Имам някаква маска за коса, която се пръска за уплътняване и разресване - не е лоша, но имам в пъти по-добри продукти на по-ниска цена.

# 331
Хлъзгаво усещане?! Това усещане получам след употреба на Тео, Тет-а-тет и прочие. Единствено след Дав като се изкъпя се чувствам чиста и свежа. Ползвам душ геловете им - гъсти и ароматни. Дезодорантите им също са много свежи. От два месеца ползвам шампоана на Дав за боядисана и съм предоволна. Последно време само той ми измива косата. От други марки душ гелове съм доволна от Палмолив, Фа и Нивеа.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 23:39 от mims3

# 332
=> Всичко е индивидуално.

# 333
За Тео и Тет а тет изобщо не говорим. Сапуните, които най-много ми харесват от тези, които се предлагат тук като че ли са глицериновите на СД. Изобщо, обичам глицеринови сапуни. Сега ползвам един меден на Перлиер. Всъщност сапуните на Перлиер много ми харесват - всеки месец в Ремедиум намаляват различен вид сапун и си го купувам. Преди харесвах на Фелче азура, но от доста време не ги намирам.

# 334
Да, не исках да прозвуча иначе. Зависи от много неща. Преди Орзен за мазна ми измиваше косата без проблем, сега ефектът му няма ден. Развалиха ли го или нещо при мен се е променило не знам... А за Дав сапуна просто се изумих. Въпреки че за знам за случай за обрив след ползването му. С години го ползвам и никога не е имало проблем. По едно време се случи, че ползвах друго производство сапуни Дав (не бяха предзначени за България) и бяха по-добро качество. Не се пенеше толкова и по-бавно се... смаляваше (? ... не се сещам за друга дума). Ок, не помня имена и за тях се сетих само. Ползвала съм бебешки и глицеринови и old-school сапуни, но все нещо куца.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 23:31 от mims3

# 335
Аз пък вече не се разделям с бебешкия сапун на Релина Simple Smile
Има точно пет съставки и никоя от тях не изсушава и не предизвиква акне.По-добре ми действа от тези на A-DERMA и BIODERMA.
А струва 80ст. Simple Smile

# 336
И ние се меним, но според мен най-вече развалят продуктите. Особено пък тези, предназначени за нашите географски ширини. Скоро в темата за социализма си пишехме колко хубави бяха едно време сапуните и парфюмите и колко нищо общо нямат. Като бях в Германия преди доста години от носталгия повлякох два кг сапун Лукс (светъл спомен от социализма) и колко нищо общо нямаше нито като миризма, нито като усещане - един обикновен сапун, който купуваш от будката.

# 337
Да дам и аз принос към статистиката. Simple Smile
Сапуните на Дав са ми мазни за тяло и ги ползвам за ръце.
Шампоаните също са ми мазни и при мен не мият, но са страхотни за душ-гел.
Душ-кремовете им от своя страна също са ми прекалено мазни, но не колкото сапуните. Харесвам на Фа и Палмолив. Също и Dusch Das/Radox.
Харесвам tete-a-tete. Не харесвам Тео и ми се бели кожата от тях, но душ-геловете им с масла са страхотни.
Заинтригува ме шампоана на Орзен.

# 338
Петенце Цветенце, с шампоана на Орзен изкарах цялата гимназия. Grinning В последствие започнах да ползвам Le Petit Marseillais зеления, който беше междудругото. Скоро пробвах розовия им, но косата ми беше на клечки след измиването.

# 339
Благодаря, записвам си го. Дано да не са го развалили. Зеления Льо Пти Марсайе също го заглеждам, но глината ми пресушава по принцип.

# 340
Аз съм доволна от сапуните Дав. Сега бях взела нкакъв Нивеа,ами след душа направо ме засърбя цялото тяло,та по нощите се мазах с кремове,които по принцип не ползвам. Но наистина си е до кожа. Сега ползвах един душ-крем на кауфландската марка,не е лош.

# 341
  • Бургас
Нензнам за вас ,но при мен шампоана на Орзен се представи много зле- жесток сърбеж на следващият ден след къпане,пърхут,рани по скалпа, а и косата ми неизглеждаше кой знае колко страхотна, Моят скалп е чувствителен и реших,че проблема е в мен,подарих го на сестра ми и при нея същата работа,а нейният скалп не е толкова чувствителен. Може да съм хванала лоша партида или и аз незнам обаче и аз съм чувала доста доволни от него. Все пак хора всякакви, продукти също.

# 342
На Нивеа сапуните не ми харесват. Много остри са, а ако случайно ти попаднат в очите - край, лютят с часове. И на миризма не са нещо особено. Харесвам Капус, въпреки че и тях ги развалиха и им вдигнаха цената до небето. Онзи ден взех някакъв много приятен сапун на Капус от Ремедиум - син, с морска миризма, около 1,50 лв. Видя ми се доста хубав, но трябва да си купя друг, че този го подарих по пътя.

# 343
Благодаря, записвам си го. Дано да не са го развалили. Зеления Льо Пти Марсайе също го заглеждам, но глината ми пресушава по принцип.

Не знам дали са го развалили, но ефектът не е същият при мен. Имам половин опаковка останала и се чудя какво да я правя... От зеления с глината косата ми ставаше страшно мека, но трябва да се сменя от време на време. От Head & Shoulders такъв пърхот ми се появи, че със седмици не можех да се отърва. Wash&go - пак пърхот. Добре, че беше един шампоан от аптеката, та се спасих от пърхота. Ползвах Шаума - от ден до пладне беше. На Гарние не ми се отрази нито добре, нито зле. Пантен не ми измива косата. Един от видовете Syoss ми харесваше, косата ми ставаше като от реклама, но не е за продължителна употреба.

# 344
На Нивеа сапуните много отдавна ги развалиха - бели ми се кожата от тях и побелява като от сапун за 40ст. Joy

Еличка, ще имам предвид за шампоана, благодаря. Simple Smile

mims3, и аз съм се видяла в чудо какво да ползвам. От Пантен без 1 вид косата ми е като намазана с восък. Шаума, Нивеа, Дав, Глис и сие не ми измиват. Wash&Go ми премива, все едно съм с изкуствена коса. H&S е толкова силен и лют, че ти трябват лещи, за да не си изгориш очите. Пълна трагедия са 90% от масовите шампоани. 

Общи условия

Активация на акаунт