Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 366
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Каква е тази аматьорска маска,все едно пудинг със захарна украса Grinning

# 421
  • Deutschland
Маската си беше много хубава. Беше Sad

# 422
Колко трябва да разбираме под евтино? За мен лично средния клас козметика може да се справи с някои от проблемите характерни за кожата за жени в средна възраст. Някои успяват да коригират бръчици или омазняване. Има много добри български кремове, от които съм оставала доволна. Не е задължително да са вносни.

# 423
  • Торонто/Сливен
Момичета, от къде мога онлайн да купя продукти на Биотен? (В Канада съм).

# 424
http://biotencosmetics.com/contactus/

контактите на производителя, пиши и ги питай

# 425
Някой ползва ли шампоан против косопад КLORANE?

# 426
Някой ползва ли шампоан против косопад КLORANE?
Ползвала съм този с хинин,косопада ми спря от второ или трето измиване Simple Smile

# 427
  • Deutschland
Пели, изсушава ли косата този шампоан?

# 428
Пели, изсушава ли косата този шампоан?
Даже напротив,косата ми става жива и някак 'жилава' с този шампоан,определено по-здрава Simple Smile
Само да кажа,че моята коса никога не е била третирана с бои и тн...

# 429
  • Пловдив
Аз все още диря моя шампоан...най-трудно откриваемия-за мазни корени.
Пробвах новите лидълски-ц...както и повечето на пазара.Чудя се вече за по-скъпите.

# 430
  • Торонто/Сливен
http://biotencosmetics.com/contactus/

контактите на производителя, пиши и ги питай

Мерси много! 😍

# 431
  • sofiq
Аз все още диря моя шампоан...най-трудно откриваемия-за мазни корени.
Пробвах новите лидълски-ц...както и повечето на пазара.Чудя се вече за по-скъпите.

И аз така....пробвах и доста от по-скъпите и няколко много скъпи професионални и пак не ми харесват.От един шампоан на Давинес бях много доволна,но за съжаление спряхаа да го продават в аптеките ,а в салоните и в сайтовете е на почти двойна цена Tired.

# 432
То все така става. Тъкмо откриеш продукт и го спират я от производство я от продажби.

# 433
То все така става. Тъкмо откриеш продукт и го спират я от производство я от продажби.

Имам чувството, че дебнат и правят статистики, и ако нещо започне много да се купува и хвали, го изтеглят от продажба. Вероятно е търговски трик, да си пробутат по калпавите продукти. Аз се чудя обаче, защо вместо да гледат на надскочат качеството на купувания си продукт, те го спират и заменят с някой боклук.

# 434
  • Deutschland
Какво мислите за плажното масло на Евтерпа? В страницата им е много хвалено. Взех си на Гарние олио за тен, беше 4€ в една дрогерия, но дъщерята си го хареса и сега нямам нищо за плаж. Може и друго да ми препоръчате. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт