Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 329
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
 Аз използвам от няколко години само него - хем не изгарям, хем хващам тен, което винаги ми е било много трудно за постигане Grinning 30 SPF

# 436
И Аз съм много доволна от маслото на Евтерпа.

# 437
То все така става. Тъкмо откриеш продукт и го спират я от производство я от продажби.

Имам чувството, че дебнат и правят статистики, и ако нещо започне много да се купува и хвали, го изтеглят от продажба. Вероятно е търговски трик, да си пробутат по калпавите продукти. Аз се чудя обаче, защо вместо да гледат на надскочат качеството на купувания си продукт, те го спират и заменят с някой боклук.

Има теории, че конкуренцията им плаща, за да не изгуби голяма част от пазара си. Включително и за сполучливите продукти на Ейвън.

# 438
Аз все още диря моя шампоан...най-трудно откриваемия-за мазни корени.
Пробвах новите лидълски-ц...както и повечето на пазара.Чудя се вече за по-скъпите.
LOREAL ELSEVE Extraordinary Clay пробвала ли си го?

# 439
  • София
На мен той ми се отрази много зле на косата. Прекалено агресивен е. Със същата коса като Мистик  съм, с по-евтините нямах успех.

# 440
  • Пловдив
М да...пробвах,но и той като другите.

# 441
Аз все още диря моя шампоан...най-трудно откриваемия-за мазни корени.
Пробвах новите лидълски-ц...както и повечето на пазара.Чудя се вече за по-скъпите.
LOREAL ELSEVE Extraordinary Clay пробвала ли си го?

Този последния ми се отразява добре и на корените,  и на краищата. Хвалила съм го неведнъж. За протокола - къдрава, небоядисана, нетретирана коса.

# 442
Единствените два-три шампоана, които ми се отразяват прекрасно са Юсерин за чувствитерен скалп(той е и мек и ежедневен), Биодерма Ноуд(скорошно откритие  супер различен шампоан от който и да е ползван досега ,прави косата уникално мека и подредена и лъскава, много щадящ,без никакви вредни съставки,консистенцията е като вода).
Имам проблемен скалп и много трудно оцелвам шампоан,защото ако ми е добре на скалпа, прави косата отвтратителна и обратното. Но този на Биодерма зеления е чудесен и редувам медицитските си с него. Друг хубав е на Клоран розовия с китайски божур. На Биодерма силно го препоръчвам. Косата става просто страхотна. Но не е икономичен. И това е единственият му недостатък.

# 443
  • Пловдив
Този ли е на Биодерма?
Скрит текст:

# 444
По - скоро този...каза "зелен"

# 445
  • Пловдив
Мерси!  Peace

# 446
Много ги хвалите шампоаните на Евтерпа, взех си един против пърхут  и не ми изчисти пърхута, но ефекта върху косата ми беше все едно съм я мила с веро. Усещах я чиста, но страхотно премита и изсушена. Някой път дори и маската след това не я оправяше.

# 447
  • Пловдив
Много ги хвалите шампоаните на Евтерпа, взех си един против пърхут  и не ми изчисти пърхута, но ефекта върху косата ми беше все едно съм я мила с веро. Усещах я чиста, но страхотно премита и изсушена. Някой път дори и маската след това не я оправяше.
при мен така стана със Здраве.

# 448

Пробвай този на Ревюел, но отзивите са сходни по отношение на косата, само дето изчиства пърхота.

# 449
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт