Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 362
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Има ли някой с мнение за тези маски?Утежняват ли косата ако се ползват като балсам без отмиване?

И аз днес се сдобих с нея,довечера ще е сложа и ще дам отзиви😀
Аз съм с къдрава средно дълга коса,суха.
Със или без отмиване я ползвате?

# 466
  • Бургас
И по двата начина я ползвам вече.Днес също я пробвах без,интересно все към нея посягам напоследък,а имам далеч по-скъпи маски.Загледах и новата на Лореал с кокос,но не  я взех ако някой я вземе да пише впечатления,моля.В Лили загледах и един балсам пак на Лореал намален на 3лв. и нещо от серията Elseve total repair5 за възстановяване на увредена коса със серамид и екстракт от невен,отзиви дали има някой?

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 16:08 от Bright Crystal

# 467
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатления от серията Mezoderm на Revuele и по-специално от продуктите от този сет? Благодарение на отзивите на Джаста Праста /благодаря, Джаста Праста Flowers Hibiscus!/ се запознах с тази козметична марка и продуктите ми изглеждат доста интересни. В Елитис има някои неща, като например този комплект, но не открих никакви отзиви за него.
http://revuele.eu/produkti/podaruk/revuele-mezoderm/

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 23:13 от marzeliva

# 468
marzeliva,  имам цялата серия Мезодерм плюс млякото за лице от същата серия и съм доволна от всичко. Кремовете са нежни, попиват бързо, не мазнеят. Околоочния е гелоподобен, леко течен, малко по ароматизиран, но попива бързо и си върши работата. Млякото за лице е много нежно и почиства добре. На мен не ми люти на очите. Като цяло давам положителен отзив на цялата серия. Но, засега Хидралифт серията им ми е фаворит, моята кожа я харесва много. Но и Мезото не лъже, де. Прилични са, харесват ми, одобрявам. Аргановата серия - още не мога да стигна до нея. Laughing
Имам и кремовете с еластин и колаген, ама и те си чакат реда. Така, че, ще давам отзиви поетапно.

# 469
И по двата начина я ползвам вече.Днес също я пробвах без,интересно все към нея посягам напоследък,а имам далеч по-скъпи маски.Загледах и новата на Лореал с кокос,но не  я взех ако някой я вземе да пише впечатления,моля.В Лили загледах и един балсам пак на Лореал намален на 3лв. и нещо от серията Elseve total repair5 за възстановяване на увередена коса със серамид и екстракт от невен,отзиви дали има някой?
Аз съм супер доволна от всички продукти на Лореал(шампоани,балсами,маски)

# 470
Серията Total Repair 5 на Elseve е страхотна. Също и шампоана с аргинин и този с витамини, както и този с 3 глини и жълтия балсам против накъсване. Грижите без отмиване от червената и розовата серия също.

# 471
За мен Тотал Рипеър е много хубава серия. А аз недолюбвам Елсев по принцип. Добри са, обаче не ми понасят на скалпа и това е. Иначе косата ми става разкошна с тях. И розовия шампоан за огледален блясък е чудесен,но отново ми раздразни скалпа.
  Само този шампоан ми понася. Една от малкото серии които харесвам. Но вече не отговаря на нуждите ми. Когато се боядисвах в  по-близък до естесвения ми цвят и с боя без амоняк на 3 месеца и косата ми беше една идея в по-здраво състояние я ползвах тази цялята серия. И бях много доволна.

# 472
Мис, щом ти се отразяват добре, може да ползваш останалите продукти без шампоаните, като ги нанасяш далеч от скалпа.

# 473
  • Пловдив
Джаста Праста, много благодаря за полезната информация. Аз и за крем от хирдатиращата серия много се чудех, но за сега се отказах, само защото напоследък се запасих с доста продукти с хиалуронова киселина и ще е по-добре и нещо по-различно да ползвам. Дано Мезодерм да е подходящ за по-суха кожа, ще ги взема сигурно.Balloon
А серията с арган най-много ми хареса, като ги разглеждах в магазина. Но прочетох на опаковката, че има екстракт от алое в състава им, а преди известно време получавах парене на лицето след употреба на гел-крема с алое но Балеа, та започнах за избягвам алоето в козметиката.Neutral Face

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 20:12 от marzeliva

# 474
  • Бургас
Мерси за отзивите,мацки.Сега ще отскоча до Лили да си взема балсама на 2 минутки път ми е.

# 475
Мис, щом ти се отразяват добре, може да ползваш останалите продукти без шампоаните, като ги нанасяш далеч от скалпа.
Правила съм го. Но както казах косата ми се промени откъм нужди.

# 476
Джаста Праста, много благодаря за полезната информация. Аз и за крем от хирдатиращата серия много се чудех, но за сега се отказах, само защото ще ми се натрупат изведнъж много продукти с хиалуронова киселина и ще е по-добре и нещо по-различно да ползвам. Дано Мезодерм да е подходящ за по-суха кожа, ще ги взема сигурно.Balloon
А серията с арган най-много ми хареса, като ги разглеждах в магазина. Но прочетох на опаковката, че има екстракт от алое в състава им, а преди известно време получавах парене на лицето след употреба на гел-крема с алое но Балеа, та започнах за избягвам алоето в козметиката.Neutral Face

Може реакцията да е към някоя допълнителна съставка, каквито имат и най-чистите гелове от алое, а не към самото растение.

# 477
  • Пловдив

Може реакцията да е към някоя допълнителна съставка, каквито имат и най-чистите гелове от алое, а не към самото растение.

Така е, да. Няма как да съм абсолютно сигурна, че е точно от алоето, но все пак. Не ми се е случвало с друг крем. Предпочитам да се презастраховам.  

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 16:41 от marzeliva

# 478
Мързеливке, да, мисля, че Мезото е подходящо и за по суха кожа, моята е леко суха, както съм споменавала.  А, от крем гела с алое на Балеа и на мен ми запари особено първия път, беше като да съм се намазала с люти чушки, но му дадох втори шанс, не се отказвам лесно и сега ми е добре, предполагам, че при мен се е получило като реакция с някой от другите продукти, които съм нанасяла преди него.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 18:06 от Джаста Праста

# 479
В Инстаграм съм виждала и храна за коса с авокадо, но вчера в Елитис на пощата в Пловдив съвсем забравих да проверя има ли. В други магазини не съм ходила. В Германия няма такава, само банан, макадамия и Годжи бери ( ако не бъркам последната)

И аз търсих с авокадо, но не намирам (София). Виждала съм само с банан, годжи бери, макадамия и папая.

Общи условия

Активация на акаунт