Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Балсама на елсев от същата серия е страхотен!

+1 за балсама Hands Ok Hand

# 571
Скоро не съм писала, но само защото изпробвам разни продукти. Satisfied От намалението в ДМ си взех нощен и околоочен крем на Биотен с хиалуронова киселина. Стана почти седмица го ползвам и съм доволна. Бързо попива без да оставя неприятен филм, а кожата на сутринта ми е доста хидратирана. Взех си на намаление от Лили също и антицелулитния гел концентрат на Leocrema. Ще видим съчетано с тренировките дали ще има ефект, но за момента е това - бързо попива и оставя приятно усещане след употребата му. Престраших се да си купя спиралата на Essence - Спирала за обем и извиване - Get BIG! Иии за момента се държи удивително! Имам дълги мигли и ги прави още по-дълги, разделя ги идеално и ги извива както трябва + това не се рони. Единственият недостатък е, че от време на време трябва да минавам с кърпичка под веждите, че оставя леки тъмни петънца. Новата ми любима спирала! Purple Heart Всичко съм си купила по препоръки от форума и благодаря за което! Човек винаги може да научи нещо от темичките тук!

По повод евтините продукти, които обсъждате тук... Ами аз ползвам някои продукти на Cien, които са на ниска цена сравнение с други продукти. Доволна съм от крема им за ръце SOS - няма друго спасение през зимата и един дълбоко почистващ гел с екстракт от маслини - който обаче не виждам в момента. Евтиното не винаги означава пълен боклук, а скъпото - крем за чудодейно изглаждане на бръчки с екстракт от малки котенца... Но това си е маркетингова стратегия, която важи не само за козметиката. Предложи на някой евтина оферта за ресторант и ще ти откажат, но предложиш ли я на двойна цена и им кажеш, че ще им готви известен готвач, учил се изток и ще си счупят краката да бързат да се съгласяват. Пък то готвачът се учил на нашето Черноморие..... Satisfied

# 572
вече има евтини /много/ добри продукти - нещо, което нямаше преди 10 или 20 години
преди:
евтин продукт = боклук
скъп = вероятно по-качестен
ползвам козметика повече от 25 г. и има  достъчно опит, за да кажа, че е точно така
за това, мили момичета, мисля, че няма смисъл да водим стандартната дискусия за връзката между цена и качество просто, защото тя вече не е валидна Simple Smile
във всеки ценови клас има продукти, които не се отразяват добре точно и конкретно на дадена кожа, което не ги прави лоши за много други жени и техните нужди Simple Smile

# 573
И аз съм на мнение, че евтиното винаги излиза по-скъпо. Не знам доколко евтината козметика може да се окаже качествена. За средният клас съм съгласна, че може да върши работа.

# 574
  • София
"Тактично и уместно" изказване в тема, озаглавена "евтините продукти, от които сме доволни".

Аз също съм с впечатление, че има евтини и добри продукти. Вече не става толкова въпрос за цена, колкото за фирма. Има добри евтини и скъпи, има и лоши евтини и скъпи. Но най-вече са подходящи и неподходящи.

# 575
И аз съм на мнение, че евтиното винаги излиза по-скъпо. Не знам доколко евтината козметика може да се окаже качествена. За средният клас съм съгласна, че може да върши работа.

явно не сте прочела, че казах точно обратното Simple Smile

# 576
  • Бургас
На който,каквото му е изгодно това прочита.Абсолютно съм съгласна с поста на Бубанка и повярвайте,че и във високия клас има много гафове,не всичко e съвършено.Има продукти,които откровено за нищо не стават!

# 577
 Евтиното може да излезе по-скъпо, пробвайки различни евтини продукти, накрая се събира за един от по-скъпите. Но и там не е ясно дали ще ти пасне на кожата. За това и споделяме тук, когато някой е доволен от нещо евтино, като се съберат няколко положителни мнения - много е вероятно да пасне и на моята кожа.
 Абсолютно не е задължително, ако един продукт е евтин, че няма да е хубав.
 На пример веднага се сещам за плажното масло на Евтерпа - най-евтиното, което съм пробвала, а най-хубавото. И на който и да го препоръчам, никой не се е оплакал, всички го харесаха.
 И на последно място, да не забравяме, че в днешно време, много често се случва, не само с козметиката, да плащаме за марка, а не за по-добро съдържание.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 15:29 от p0lina

# 578
Аз благодарение на отзивите във форума си взех околоочен крем на Балеа с уреа, който беше на супер ниска цена..И единствено той ми помогна за изчезването на тъмните кръгове около очите. 25+ съм, но от 2-3 години се боря с тъмни кръгове, пробвайки всякакви кремове, единствено този помогна.

# 579
При мен така тежко залежава двуфазният серум на Кларанс, който е и бестселър (с висока степен на вероятност трябваше да хареса и на мен), след дълбоко разочарование от цяла серия на Шисейдо, че за дълго ще съм бясна на всички скъпи и "престижни" козметични продукти. Не, че ги няма и добрите, но злощастни експерименти от по 200-300 лв. за 15-30 мл. едно след друго не ме кефи особено.

# 580
Момичета, коя серия е по-подходяща за смесена кожа на Bioten - Hyaluronic или Collagen? Чудя се и аз дали да взема серума с колаген?

Кремът с дюля ми хареса, но не матира, по-скоро е лек хидратиращ крем. Околоочният с нар много добре ми действа.

# 581
по описание и според опита ми с нощните кремове от двете серии - колаген е по-тежък
серумът е лекичък

# 582
Добро утро, писах и в друга тема, ще пусна запитването си и тук. Моля, препоръчайте ми шампоан и балсам/маска за коса. Косата ми е естествено руса, дълга, гъста и леко къдрава. Имам сухи краища. Досега съм използвала от професионалната серия на Балеа: с кофеин,за блондинки и за къдрава коса. Наскоро също пробвах и на Гарниер с авокадо и шеа. Сега доизхабявам Здраве с хинин.От всичко съм доволна освен от шампоана на Гарниер.

# 583
Момичета, сън не съм спала да вляза да ви похваля откритието на годината!
Молив за вежди на Голдън Роуз!

Имат две различни серии, аз имам предвид горния. Твърд, сух молив. Другият е две идеи по-ваксов.
Свърши ми изненадващо любимият корейски (e, колко да е изненадващо след над година употреба) и понеже се доставя три седмици, не ми беше опция и тръгнах по магазините.
Че то е някакъв ужас бе. С черни вежди съм, но не желая да ползвам черен молив, въобще не стои естествено. Търсих си тъмносив, какъвто си беше моят. Н-я-м-а.
Купих си даже на Буржоа. То Ревлон, Катрис... Прехвалените NYX до един са с червенеещ подтон - по моите наблюдения много малко момичета имат топлокафяви вежди, доста са като мен и не знам какво ползват. Не стават, бе!
И случайно се оказах на щанда на ГР в мола и се влюбих. 4.20 е моливът, ще се разплача от щастие.
Ще се подостря, но си купих тяхната острилка - казаха ми, че била страшно добра. Не съм опряла до острене още, ще видим.
Опитайте, моля ви, нека се радваме заедно!

(Суочовете горе не ги гледайте, не са реалистични - не е пред мен, но съм почти убедена, че имам точно 103 и въобще не е това кафяво.)

# 584
Добро утро, писах и в друга тема, ще пусна запитването си и тук. Моля, препоръчайте ми шампоан и балсам/маска за коса. Косата ми е естествено руса, дълга, гъста и леко къдрава. Имам сухи краища. Досега съм използвала от професионалната серия на Балеа: с кофеин,за блондинки и за къдрава коса. Наскоро също пробвах и на Гарниер с авокадо и шеа. Сега доизхабявам Здраве с хинин.От всичко съм доволна освен от шампоана на Гарниер.
Пробвай шампоаните на Farmona. Аз лично в момента ползвам Farmona Herbal Саre с репей за мазен скалп и сухи краища. След това слагам и маска.Доволна съм, косата ми става гладка и не се омазнява толкова бързо.

Общи условия

Активация на акаунт