Бихте ли си взели жена с дете ?

• 117 321
  • 2 734
  •   1
Отговори
# 2 280
Звучи ми супер меркантилно. Забавлението за мен е с хората, с които съм, а не къде съм. Но хора разни, идеали разни ...

Не е съвсем меркантилно, а предвидливо.
Да разчиташ само на себе си, не е лошо, но една седмица в болница, например и какво става? newsm78

Пак разчитам само на себе си. Grinning Въпрос на предвидливост, но съм на държавна работа и болничният ми се заплаща. За това и стоя всъщност, навън сигурно ще изкарвам повече, но имам да отгледам още едно дете /сама/ и със заем. Пропуснах доста оферти за повече пари, но без тази сигурност, именно от гледна точка, че трябва да си отгледам децата сама. Ок, хубаво е да имаш някой до себе си за подкрепа. Но аз се влюбвам все в неподходящи ... Но пък и не ги търся по доходи.

# 2 281
Много наивно и това, че трябва да знаеш кой на каква сума се осигурява, и това, че при наличие на дете, за което да се грижиш, няма са гледаш с кого се събираш. Магарето не си удря главата два пъти в един и същи камък.

# 2 282
Впрочем СО е виждал теми, в които майка с дете взима по любов мъж без пари - който се превръща във финансов камък на шията, а това вреди на детето. Абсурдно житейско решение. Меркантилността при жена с дете е задължителна. Ако ще го наречем меркантилност, а не здрав разум.

# 2 283
Камъчка, когато преди месец и половина надзърнах тук - никът ти не беше ли Скалата? Мамите тук никак не си поплюват, ей, на камъчка те направиха!
Мами, Камъчка не търси съвет и не очаква да и леете мозък. Ако е имала нужда - да е изревала с нова тема. Адски дразнещо е някой да тръгне да ти дава непотърсени съвети, пречупени през неговата призма. Права, грешна - неин си е животът, ще го живее както и харесва, така че не налагайте вашите виждания и вашите стандарти на живот.

# 2 284
Впрочем СО е виждал теми, в които майка с дете взима по любов мъж без пари - който се превръща във финансов камък на шията, а това вреди на детето. Абсурдно житейско решение. Меркантилността при жена с дете е задължителна. Ако ще го наречем меркантилност, а не здрав разум.

Явно е здрав разум при едни, при други е любов с всички съпътсващи плюсове и минуси. Мерси, предпочитам моя вариант, пък ако ще аз да го издържам.

# 2 285
O, онова клише, че щом е с пари, то любов няма. Ами впрочем парите изобщо не пречат да обичаш някого. Даже помагат за повече романтика.

И да, голяма глупост е майка с дете да хване някой жмундел, че и да го издържа.

# 2 286
  • София - Рим и обратно
Е, то така правят разни ненормални дето само любов им е в главата, ще лишат детето си, за да нахранят мухльото.

# 2 287
Ами не, не за да хранят мухльото, ще се чувстват добре с някого, дори и с по-ограничени възможности! Пък вие си търсете провайдера /или както там беше/. Въпрос на приоритети, но явно и на възможности ....

# 2 288
Извинявай, но като имаш дете, ти става задължение да му осигуриш не само добър, а и подобряващ се стандарт. Взимайки безперспективен тъпкач си ощетяваш детето.

Както казах, може да се чувстваш добре и с човек с пари, така че да стоиш с такъв без е глупост, дори да ти е гот. Ами нека ти е хем гот, хем с по-висок стандарт.

# 2 289
Стандартът аз си го осигурявам. Та не завися от мъже за това.  Мъжовете са само за удоволствия накакви Grinning

# 2 290
Не е само доходи, човекът трябва да има и други качества, особено, ако ще общува с детето.

# 2 291
  • София - Рим и обратно
Ами ето, аз например се впечатлявам от интелигентни, перспективни мъже, които имат положение в сферата си. Това без акъл не става. А щом има акъл, ще има и възможности, ще знае и как да общува. Оля сама казва, че попада все на неподходящи, ама то като търсиш само за кеф, така е.

# 2 292
Оля си попада  все на подходящи ... Предпочитам да обичам някого ...

# 2 293
  • София
Стандартът аз си го осигурявам. Та не завися от мъже за това.  Мъжовете са само за удоволствия накакви Grinning

Да, де, ама като си овесиш на шията един жмульо, стандартът ти пада стремглаво.
И за да компенсираш, ще трябва да работиш двойно, от което пак страда детето ти откъм внимание, но пък се реализира великата мантара "Щом мама е щастлива, детето е длъжно да бъде щастливо също"...........

Въпросът е, докога мама ще издържи на толкова щастие? newsm78 Hug

# 2 294
  • София - Рим и обратно
Е, това вече не го разбирам. Да обичам някой гольо, след като имам и за дете да се грижа. Егоизъм и незрялост, които една майка не бива да си позволява. Детето никога не е грешка, но след него вече нямаш право на грешки.

Общи условия

Активация на акаунт