Бихте ли си взели жена с дете ?

• 117 299
  • 2 734
  •   1
Отговори
# 2 310
Последното е, че не си търся мъже с доходи. Оправям се сама. Мъжът до мен е да живея добре с него, лошо мога и сама. Не са ми приоритет финансите, мога да си позволя да си ги отглеждам.

Къде ги срещаш мъжете? Поне колкото теб не изкарват ли? То срамота да изкарва по-малко от теб, при положение, че няма други ангажименти, освен да работи.

Как така безметежно, само за любов и за секс се живее с някой мъж, без да пречи? Ти ли беше с 10-годишната връзка? Той, щом ти е в къщата, 100% пречи, ако не помага. За домакинските задължения, ако нищо не върши, пречи, защото цапа допълнително, яде и т.н. Нали това общо жилище (все едно чия собственост е, заедно се живее) има някакви общи разходи, не се ли поемат и от двамата, единият се явява просто генератор на допълнителни разходи и пречи. Без да споменавам децата - там трябва много да се постарае, че да не създава дискомфорт и да не пречи. Нали се сещаш какво е усещането да имаш гости, пред които не можеш да се отпуснеш? Те може реално изобщо да не ти пречат (с определени действия, навици, шум, капризи) и пак да ти е тегаво и да не можеш да се отпуснеш.

Само за секс и за чувства ако е, не трябва да се живее заедно с мъжа. Ходите си от време на време на гости, като ви се прииска, и всеки си гледа неговия си живот и къща.

# 2 311
Може да те убеждават за това и при наличието на достатъчно средства Simple Smile.
И това, че някой разполага със средства, далеч не означава, че няма да гледа под лупа за какво се харчат.

# 2 312
"Висок стандарт" не е това, което средноинтелигентна жена може да си направи и да разчита на мъж да й го осигури.
А и децата не са цял живот на една година Simple Smile

# 2 313
Ни най-малко не ме интересува дали един мъж е богат (каквото и да значи това), но за да го уважавам,  трябва да е интелигентен, отговорен и изкарва достатъчно, за да се издържа и да му остава. Другото е крайно неприемливо - как така аз ще издържам възрастен човек? Какви качества биха могли да компенсират подобна инфантилност?

# 2 314
Абе тука не те ли водят поне 2 пъти годишно на Малдивите, означава че ти опъваш каиша за да купиш чорапи на любовника си и прах за пране да му ги переш след като ги събереш от пода, а през цялото това време детето ти живее в лишения и мъки.

# 2 315
  • София
Много добре разбираш, че не иде реч за това, а за издържане на мъж- съфорумката си го написа в прав текст.
Готова е да го издържа, щото изкарвала достатъчно.

# 2 316
зло ти нали не вярваш на женските измислици премислици. Влизам само да ти кажа, че на твое място бих заминала за Франция. Ако има начин де. Наясно съм, че не винаги е възможно.

# 2 317
Сега, ако една жена с дете може да се стегне и да си намери мъж, дето да я води и на Малдивите, и на Бали, защо да не го направи? Сори, ама малко ми стои като гроздето е кисело да си кажеш - аз само ще си хващам мъже за забавление, не търся нищо сериозно. Ами то каквото търсиш - такова и намираш, на каквото се съгласиш, такова ще имаш, ако не търсиш повече.

# 2 318
Сега, ако една жена с дете може да се стегне и да си намери мъж, дето да я води и на Малдивите, и на Бали, защо да не го направи? Сори, ама малко ми стои като гроздето е кисело да си кажеш - аз само ще си хващам мъже за забавление, не търся нищо сериозно. Ами то каквото търсиш - такова и намираш, на каквото се съгласиш, такова ще имаш, ако не търсиш повече.

Ама ти нали не търсеше никога мъже?

# 2 319
Аз не търся, но бях отворена към мъже. Какво значи това? Ами точно това, да съм на разположение за подходящите, като не си губя времето с неподходящи. На лов не съм ходила, разказвала съм си историята -случайна среща във влака, а след това той ме потърси. Въпросът е какви са ти намеренията, защото аз за една бройка да се направя на много готина и независима и да си плюя на късмета. Има някакво усещане за контрол в това да движиш с лузър, който обаче е веселичък - пишеш се свободна жена. Е, може да има жени и за такава съдба, но аз лично предпочитам нещо по-мекичко и комфортно.

Освен това говоря хипотетично и общо за жените, Кукумицинка, не за себе си. При някои сработва стратегията да търсят активно. И защо да не го правят, ако могат?

# 2 320
Четете ли си глупостите? Щото други ще ги четат. Joy

# 2 321
Сега, ако една жена с дете може да се стегне и да си намери мъж, дето да я води и на Малдивите, и на Бали, защо да не го направи? Сори, ама малко ми стои като гроздето е кисело да си кажеш - аз само ще си хващам мъже за забавление, не търся нищо сериозно.
Мамасито, хептен изтреща.  Не разбра намека ми за крайностите.

# 2 322
Не са глупости, при жените има една тенденция да саботират себе си, но да блеснат с нещо драматично. Често се изразява в това сами да си ограничават опциите и да си казват - това не е за мен. И като дойдат други да им кажат, че ергените са за момите, та съвсем да се засрамят. Въобще не съм изтрещяла, това са си нормални тенденции. Точно както иначе квалифицирани хора се свиват за някои работни места, докато по-некомпетентни, но пробивни, им ги взимат под носа.

# 2 323
  • София - Рим и обратно
То не е нужно да търсиш. Ако се държиш по подходящ начин, привличаш тези, за които ти е настроен радарът.

# 2 324
Не са глупости, при жените има една тенденция да саботират себе си, но да блеснат с нещо драматично. Често се изразява в това сами да си ограничават опциите и да си казват - това не е за мен. И като дойдат други да им кажат, че ергените са за момите, та съвсем да се засрамят. Въобще не съм изтрещяла, това са си нормални тенденции. Точно както иначе квалифицирани хора се свиват за някои работни места, докато по-некомпетентни, но пробивни, им ги взимат под носа.
Ако вярваш  в това за самоограниченията при жените, помисли по-скоро ти в какво се ограничаваш, щото е по-удобно да не е за тебе. Човек трябва сам да отработва ограниенията и липсите си.
 Като вземе да словоблудства на чужд гръб, файда йок ни за него, ни за другия. Просто едно въртене на комбъли в стил, колко съм по-добре аз, па останалите ядат колците, не доматите. Просто почесване на егото, ама ограниченията ти пак са си същите.

Общи условия

Активация на акаунт