ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 14

• 23 042
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Хаха, Mоскита, и да се изреждат една под друга, репликирайки си с Aбсолютно!; Hай-добрият!; Kолко си права! Уникален Генадиев, феноменален Aлексиев!!!

# 481
Тия "големи еленски рога" при Зорница и Марио няма да ги видят, ако това искат. Joy

# 482
Аничка, ти пък сега, то като жената е в кома и е на няколко хиляди км не се брои. Joy
Искам да ви кажа, че сега като си пишем за това и се замислям, Банков ше има толкова много грижи на главата си, като например как точно да обясни на жена си, че я е отписал и е започнал връзка с друга, че хич изобщо няма да му е до Зорница Joy

Да, Злати! Придружено със сърчица и други такива емотикони. Както и - един друг липсва тука, нали Злати? - Даааа, Москита, отъствието му е осезаемо, то просто нивото не е същото без него, ние си знаем кой Two Hearts

# 483
KissGift HeartBlue HeartPurple HeartRevolving HeartsSparkling HeartЕдинствен и неповторим!!! 💕💕💕💕❤🤪😍💋🍑 Не ги искам особено тук, защото те са ЗА Тони и Албена. Едвам вас успяваме да превъзпитаме, сега и с тях ли да почваме...

Two Hearts

# 484
Аз понеже всячески се опитвам да реша уравнението как Зорница ще изневери на Марио, а Банков ще спи с нея, за да се осъществи изневярата, но няма да е изневерил на жена си, защото Банков е светец, все пак и той такива неща не прави, стигнах до прозрение - Банков е един същински Калин Терзийски. Той просто смята, че всяка любов е красива и прекрасна и трябва да се изживява, а жена му е пич и ще разбере!

# 485
Моски, не само, че не се брои, ами даже е разбираемо! Страда човекът има нужда от утеха, тая пък жена му как така лежи в кома, а не мисли за неговото благополучие значи!
Да, ако има изневяра от страна на Зорница, то само тя ще да е виновна, жененият няма нищо общо, той е жертва на чувствата си и на обстоятелствата, иначе е прекрасен съпруг, Зори е прелюбодейка манипулаторка Joy

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 17:29 от Anichka32

# 486
Дона, както казах в това отношение нямаме грешка - спазваме дистанция и никой не се меси в кошарата на другите, само се четем.

Прочем четох днес една статия, та там имаше тази позната фраза "..Ако обичай някого пусни го на свобода, той ако те обича ще се върне..", надявам се случая да не е такъв с Банков и Зорница Joy

# 487
Искам да го синтезирам в едно изречение
ГОЛЕМИТЕ ЕЛЕНСКИ РОГА ГИ СЛОЖИ БАНКОВ НА ЖЕНА СИ,ДОКАТО Ч*КАШЕ ЗОРНИЦА,КАЗВАШЕ И ЧЕ Я ОБИЧА,НАПРАВИ И БЕБЕ И ПРОПУСНА ДА И СПОМЕНЕ,ЧЕ ЖЕНА МУ Е ЖИВА. Scream

# 488
Гледам пак снимката на Димитър и Велислав и не мога да и им се нарадвам Heart Толкова мил жест Simple Smile

Зайко - голяма си!

# 489
Аз понеже всячески се опитвам да реша уравнението как Зорница ще изневери на Марио, а Банков ще спи с нея, за да се осъществи изневярата, но няма да е изневерил на жена си, защото Банков е светец, все пак и той такива неща не прави, стигнах до прозрение - Банков е един същински Калин Терзийски. Той просто смята, че всяка любов е красива и прекрасна и трябва да се изживява, а жена му е пич и ще разбере!
Тука надушвам "Любовта на 45 годишния мъж" 2ра част. Joy

# 490
Аз като ви разправях ,че  Терзийски ми напомня за Банков,никой не ме отрази. Joy
Познавате ли го този с палавата ръчичка

# 491
Ахахахаха, Зайко, попаденията ти са в десетката Heart Eyes

Обаче не знам кой ме забавлява повече - кликата на Вергов или обективната госпожа. Която сега е писала под снимката на Диана - не ми харесва с новата коса, пък и шести сезон спокойно можеше да мине без нея Joy

# 492
Аз като ви разправях ,че  Терзийски ми напомня за Банков,никой не ме отрази. Joy
Познавате ли го този с палавата ръчичка

A тези две еленчета  Grinning

# 493
Ахахахаха, Зайко, попаденията ти са в десетката Heart Eyes

Обаче не знам кой ме забавлява повече - кликата на Вергов или обективната госпожа. Която сега е писала под снимката на Диана - не ми харесва с новата коса, пък и шести сезон спокойно можеше да мине без нея Joy

Недей така, че ще запаля моторетката Joy На тази обективността й струй от всеки пост Animal Smiley Cat

# 494
По- рано помолих Дона за по-палави Марио и Зори ,тя не ме отрази Cry
Затова се самообслужвам
Скрит текст:
Скрит текст:
Внимание това е само за грешници,непорочни да не го отварят 18+
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт