ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 14

• 23 038
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Ахахахаххаха, Зайкооооо! Joy Ама тая за грешници е на леглото в спалнята много са си праведни даже Joy

# 496
 Зайко, бях заета да потърся котешки Тони Heart Eyes Че скоро не сме ми радвали сърчицето и то страда Sad А ти внимавай какво си пожелаваш:

Марио и Зорница върху колата - позата не е много ясна:
Скрит текст:
Марио след...туй-онуй:
Скрит текст:
Зорница след....същото:
Скрит текст:
Като ги сгащи Банков на калъп:
Скрит текст:

# 497
Разпльоканият Марио е страшен! Joy

# 498
Къде е Перличка?

# 499
Еми то с тая жена как няма да е разпльокан!!!! Огин!!!! Грешница!!!! Все пак снимките са след ето това:
Цитат
Ади, ади, ади!!!!!! Искам разхвърляни дрехи, чаршафи, намачкани като акордеон, разсипана пица и разлято вино по пода, смъкнат полилей от тавана, съборени завеси от прозорците (ЛЕЛЕ!) и мирис на пот и феромони!
П.С. Москита - мъчно ми е. Иска ми се коте.

# 500
Последният блондин също Joy
И рижата Зорница Joy

# 501
Ауууу, Зайко тая последната ме уби. Joy  Това е когато Банков ги хваща в някоя стая, на някоя от кушетките. Joy Седя и с глас се смея на всички снимки дето сте постнали.

Офф, тая интелектуалка пак ли вилнее бе? Аз ще й кажа - с тая коса си е супер и сезона без нея не може. Точка! Айде спирам, че ще подпаля моторетката ей сега. Joy

# 502
Моски еми на леглото ще го правят вече.Няма да ми се опрашват под носа на доцента я.Angry Няма вече душове,тавани,аварийни- само вкъщи.
Дони супер са признах те. Flushed
Та да си кажа нещо и ви изоставям.
Болния ми нискоинтелигентен злобен мозък стигна до заключението,че ние всички поне знаем какво искаме.Докато при тях е един гювеч от желания-да бил с жена си,с огънчето,с жена му е истинско,после такава любов като със Зорница не се забравяла,ама с жена си ще са щасливи,обаче накрая ще ги съберат с Огнянова.......Rolling Eyes и накрая ЗА ДА Е ЯСНО БАНКОВ С ЕВА
Айде уточнете се моля

# 503

Сигурно е на плаж.

Цветовете на котките не са случайно подбрани...само да кажа Wink

# 504
Чак сега ти видях катериците Дона Joy

# 505
Перличка е на почивка, Ди.

# 506
Чак сега ти видях катериците Дона Joy

Ю лайк? Щях да сложа таковащите се котки, че не съм много по романтиката, ама рискувам да ме изгонят.

# 507
Моски еми на леглото ще го правят вече.Няма да ми се опрашват под носа на доцента я.Angry Няма вече душове,тавани,аварийни- само вкъщи.
Дони супер са признах те. Flushed
Та да си кажа нещо и ви изоставям.
Болния ми нискоинтелигентен злобен мозък стигна до заключението,че ние всички поне знаем какво искаме.Докато при тях е един гювеч от желания-да бил с жена си,с огънчето,с жена му е истинско,после такава любов като със Зорница не се забравяла,ама с жена си ще са щасливи,обаче накрая ще ги съберат с Огнянова.......Rolling Eyes и накрая ЗА ДА Е ЯСНО БАНКОВ С ЕВА
Айде уточнете се моля

1ви епизод с ЕВА
2ри епизод с Огънчето
3ти епизод и с двете, за да е по пикантно
4ти епизод с Марио, за да уважим и гей общността
5ти епизод е кой превари, той завари. Зорница чака в сексмобила. ТОНИИИИИИ, ОТИВАААААЙ!!!! ТИ СИ МЪЖ!!!

# 508
Харесвам катерицата ти, Дона. Ill

За аватара говоря.

# 509
Аз понеже всячески се опитвам да реша уравнението как Зорница ще изневери на Марио, а Банков ще спи с нея, за да се осъществи изневярата, но няма да е изневерил на жена си, защото Банков е светец, все пак и той такива неща не прави, стигнах до прозрение - Банков е един същински Калин Терзийски. Той просто смята, че всяка любов е красива и прекрасна и трябва да се изживява, а жена му е пич и ще разбере!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌😁казано перфектно!

Общи условия

Активация на акаунт