Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
JT, само сайт е. Доколкото видях е Ямболска фирма. Аз съм си определила бюджет около 200лв. за легълце. Това ми хареса, защото има чекмедже отдолу.
Но пък като няма къде да се види на живо, не знам дали да рискувам по-нататък.

Иначе от ИКЕА съм набелязала това:
https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/sundvik-4629/00248567/
И ето тази маса за повиване:
https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Changing-tables-and-nursin … r-10912/20045205/

Не бих рискувала без да го видя, най-вече чисто като материал и изработка как е направено.
И ние това легълце сме харесали, а повивалника го имаме от каката - супер удобен е и ще си го ползвам и  това бебе

# 256
Деси, стискам палци с бебо да  сте 2 в 1 до термин. Кажи му че много лели му се молят да се държи мъжки и да остане в коремчето на мама до термин.
Ние днес ходихме до Вис Виталис и огледах ме количките и много ни промотираха тази: https://visvitalisbg.com/product/chicco-bebeshka-kolichka-trio-l … n-3v1-red-passion
 Иначе купих едно боди да къс ръкав, една шапчица, ръкавички и една жилетка с ританки. Освен това таткото поглези малката и поръча : https://www.patpat.com/product/Babys-Lovely-Fleece-lined-Hooded- … suit-in-Pink.html
Искам да питам, за някаква полезна книжка за гледане на бебе, да има инфо тип колко градуса да е в стаята и т.н.

# 257
  • Стара Загора
Кой си беше харесал количка Пег Перего и на какъв модел се е спрял?

# 258
Деси, дано всичко е наред с вас!!!
И на мен ми бяха казали, че имам супер ниска плацента в болницата, после същата докторка го отрече, ама на друг ехограф. Изобщо чух много неща тогава (15/16седмица), които сега изобщо не се и споменават и съм в недуомение.. както и да е, мисълта ми е - второ и трето мнение...

# 259
  • София
Амииии гледаха ме 5 различни доктора, мисля че е ясна диагнозата. Иначе 14-15 седмица е нормално да е ниска, но в моята седмица не е..

# 260
Деси, наистина не ги мисли тези инжекции. На мен ми ги сложиха веднага щом ме приеха, а ситуацията не беше чак толкова критична. Даже съм чувала за лекари, които ги изписват и профилактично, което няма да го коментирам, но мисълта ми е, че не са толкова страшни.
26 седмица вече си в 7 месец, имам приятелка, която е родена в тази седмица и си е напълно ок.

# 261
деси те ти ги слагат за всеки случай. Но ти не мисли негативно. Ще си стои на топло младежа.
А ние с покупките почти свършихме,аз най-накрая си харесах една Полска количка и след 1 месец ще я вземем. Още някоя дрешка ще купим и за родилното и козметиката каквото ще ни трябва.
Благодаря за списъчетата,които ми дадохте. Допълних си някои неща и сега ми е доста по-спокойно,че няма да търча в последния момент да купувам неща.

# 262
Деси всичко ще е наред , гледай да се разсейваш , чети си нещо 🍀

В групата на ноемврийките тук в Англия вече има родено бебе . В 26 та седмица , добре са и бебето и майката .

Аз започвам с покупките зада ми е по спокойно и на мен и после да не го мисля.

Вие ще си купувате ли стерилни гащи или ще се се снабдите с обикновено бельо и превръзки( естествено раждащите )
И всички казват да взимам дрешки 56 и че няма смисъл по малки , защото може да не му стават , а и по големи да са ще му е удобно и добре. Какви размери взимате ?

# 263
Количката Чико на Georgia много ми харесва, на тая цена веднага бих я взела, ако нямах от баткото.

# 264
Деси, искрено вярвам че всичко ще е наред с теб и бебо. Най-важно е спокойствието.Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 265
Деси стискам палци и вярвам че всичко ще е наред.И аз не съм правила това обремевяване с глюкоза.Бебка си отговаря на седмиците,а аз си качвам по 2.5-3кг на месец.Здраве да е.
Днес обикалях и разглеждах колички в Стара загора и те все едни големи от онези полските и не ми допадат
Чикото беше свършила и ще си я търся на други места.

# 266
  • Стара Загора
Аз също нищо не харесах в Стара Загора. Може би една Зара- полска и ДаДа. Днес бях във Вис Виталис Пловдив. Естествено, много се впечатлихме от по- скъпите. Много ни зарибиха по една Пег Перего-1400 лв. Помня, че имаше една мама, избрала такава количка и бих искала да чуя мниения.
Майка ми живее е Италия и си мисля да я помоля да се разгледа за този модел, все пак там правят по- добри промоции от тук.

# 267
Аз имам пег перего буук плюс май беше. Няколко пъти писах вече за нея. Какво по-точно те интересува? Аз съм много доволна попринцип, но нямам база за сравнение.

# 268
  • София
Maria Dimova, аз се бях ориентирала към Пег Перего. На живо я гледахме в магазин Дундьо в София и доста ми допадна. Стори ми се доста маневрена, кошовете ми харесаха, плата също. Мислехме и ние да ходим до Пловдив до магазин Вито Де Симоне, защото са представител на марката.
В крайна сметка обаче не стигнахме до там, защото се спряхме на Mutsy IGO(i2).

Renata, аз четох разни други теми из форума и реших, че ще си взема от еднократните, но ще си нося и памучни ако не ми е удобно с еднократните.
Имам две бодита размер 50, те ми бяха първата покупка. Останалите са ми 56, 62 или 56-62. Бях взела един български ританки р-р 56, които като ги наложих на H&M, размер 62, се оказаха еднакви.

# 269
А за мамите от София може ли да ми помогнат с информация ако знаят къде се намира магазина Бебе Хит ? Не намирам информация нито в сайта им нито във фейсбук за адрес,дадени са само телефони номера.

Общи условия

Активация на акаунт