Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-8

• 77 672
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • някъде под слънцето...
Вечер на почистено лице. После нощната грижа.
30 броя са.

# 406
  • Някъде по Дунава
Дали го има продуктът в България? Ползвах подобен на Ейвън, но никакъв ефект.

# 407
  • някъде под слънцето...
Видях го в няколко български  сайта на цена около 16 лева ,не пускам линк за да не се изтълкува като реклама
Надписите са полски, ако не греша

А дали  и как ще подейства, зави си какъв е проблема и какви очаквания имате.

# 408
Може ли линк за бг сайт, не ги намерам тези дискове тук ?

# 409
  • в огледалото на живота
Видях го в няколко български  сайта на цена около 16 лева ,не пускам линк за да не се изтълкува като реклама
Надписите са полски, ако не греша

А дали  и как ще подейства, зави си какъв е проблема и какви очаквания имате.
Моля ,за точния линк.
Аз откривам само на цена над 25лв

# 410
  • някъде под слънцето...
При нас също е горе долу толкова (14 евро)
https://makeup.bg/product/367146/#/option/795214/
https://eksfoliant-piling-za-lice.pazaruvaj.com/l-oreal/glikolov … 30-br-p442375179/

# 411
sl,водят го гликолов пилинг.
Щипе ли,зачервява ли кожата или се усеща като обикновен крем?Ползваш ли слънцезащита през деня?

# 412
  • някъде под слънцето...
Не щипе, не се зачервява.Обтривам  почистеното лице.вечер.Първо с грапавата страна на тампончето , после с гладката.
След него серум и крем.
През деня съм с 50+, но  аз от години съм зиме, лете все с 50+
 Хареса ми ефекта и със сигурност ще го повторя след време.

# 413
sl,благодаря.Интересно колко държи ефектът от пилинга и колко често е добре да се прави,за да не се травмира кожата.
Аз ще пробвам eucerin anti pigment нощен и дневен тази зима.
В момента ползвам някакво много евтино кремче с вит.С и про-ретинол и един биокрем.Правя понякога лек масаж с кафеено масло на Икаров(3 пъти по-скъпо от кремчето),маски с кисело мляко,отвара от лайка и като цяло кожата ми е доста чиста и тонизирана.Но няма лошо да се пробват и тези дискове.

# 414
  • София
sl,благодаря.Интересно колко държи ефектът от пилинга и колко често е добре да се прави,за да не се травмира кожата.
В момента ползвам някакво много евтино кремче с вит.С и про-ретинол и един биокрем.Правя понякога лек масаж с кафеено масло на Икаров(3 пъти по-скъпо от кремчето),маски с кисело мляко,отвара от лайка и като цяло кожата ми е доста чиста и тонизирана.Но няма лошо да се пробват и тези дискове.
Като марки можеш ли да ги напишеш? Благодаря.

# 415
Кремчето е на Дева с вит.С,мисля,че на опаковката имаше резен портокал.Струваше 3 и нещо на промоция в ДМ.Обикновено се смята,че на тази цена не може да се купи хубав продукт,може и така да е,но на мен ми действа добре.Ако не действаше,щях да го измажа на ръцете.Има лайт формула за смесена и мазна кожа и рич-за суха,

Биокремчето е на една от нароилите се напоследък БГ марки за биокозметика.Понеже ми е подарък,а кутията е отдавна изхвърлена,ще трябва да питам дъщеря ми за подробности.Като усещане не е нещо по-различно от десетките биокремове на пазара и го споменах като част от грижата си,а не специално избелващо и някакво уникално такова.

# 416
  • София
Здравейте! Трябва да си купувам крем, че ми привършва. Търся съвет за марка. Досега ползвах на Орифлейм Еколаген. Слънцезащита Биодерма 50 или Орифлейм 50 фактор. 
На 36 г. съм , като цяло кожата ми е смесена. Ако не се намажа с крем ми опъва, в същото време бързо започва да лъщи и мазнее. Порите са ми по- широки на бузите, лесно образува черни точки и пъпки . Старая се на всеки месец - два да ходя на почистване при козметик.
Имам петна над горната устна от изгаряне с лазер и като цяло тена на лицето не е много равен.
Мисля си за консултация с дерматолог, но не знам към кого да се насоча.
Ще ми се като купувам кремове, да са подходящите за кожата ми.

# 417

Дневният го ползвам от пролетта,писах в темата,харесвам го и вече взех втори флакон заедно с двойния серум,той ми е за вечер,много ми харесват и двата крема,най-вече,че се разнасят добре,а и цената им е съвсем прилична.

# 418
Здравейте!

Ще се радваме да отделите няколко минути, за да попълните нашата кратка анкета.
Тя цели да ни ориентира доколко са полезни за Вас консултативните теми и дали искате да виждате повече подобно съдържание във форума.

Можете да попълните анкетата на този линк - https://forms.gle/D2ZLciUKhFkRkMgx9.

Благодарим Ви предварително за отделеното време,
Екипът на BG-Mamma

# 419
  • При елфите ...
В магазин "Берьозка" видях крем за пигментни петна... щях да го снемам, ама се прехласнах по други неща... някой да го е ползвал...

Общи условия

Активация на акаунт