Д-р Любомир Христов и новият вид серклаж ЕТКО тема 2

• 60 867
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Много много здраве най вече на малката принцеса която ще се казва как?
Бъдете щастливи вие го заслужавате!
Целувки и прегръдки!

# 286
  • София
Охх, аз вдигнах кръвно на операционната 200/100, после вътре в матката кървене при всеки бод като ме зашиваха , сега съм с дренаж, отделно и серклажа прорязал шийката и там шиха ...
Mii , малката бързачка се казва Мария Wink  на свекърва ми, заслужава го жената !

# 287
Честита рожбичка, bambolinka! Бъдете здрави и щастливи! Успешно възстановяване 😘🤗

# 288
Честита щерка, Бамболинче! Живи и здрави да сте! Добър признак е, че си е проплакала сама, ще се пребори с всичко, което и излезе на среща! Ти сега се грижи за себе си, стискам ти палци за бързо възстановяване! Успех мила!

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 12:37 от Silveto_i_Yasen

# 289
  • София
Честита дъщеричка, Бамболинка. Бъдете здрави и щастливи. Желая ти бързо възстановяване и всичко да е наред с Мария. Да има прекрасно детство и хубав живот Flowers Bouquet

# 290
Охх, аз вдигнах кръвно на операционната 200/100, после вътре в матката кървене при всеки бод като ме зашиваха , сега съм с дренаж, отделно и серклажа прорязал шийката и там шиха ...
Mii , малката бързачка се казва Мария Wink  на свекърва ми, заслужава го жената !
Бързо възстановяване мила.
И отново много здраве на Мими!

# 291
Банболинка, желая и на двете ви бързо възстановяване и в бъдеще от здраве ,щастие и радост да не се  отървете !!!

# 292
  • София
Честита радост мамче.Борбата е голяма но си заслужава....Бъдете здрави,щастливи и Мария да се гушка скоро в мама и тате,а на теб скорошно възстановяване-вие сте героини Simple Smile

# 293
Честита радост и от мен.Много грамче,бързо въстановяване и на 2те ви и прибиране в къщи

# 294
  • Sofia, Bulgaria
Честита дъщеричка Бамболинка 🤗
Герои сте и двете , браво на бебка 🤗🤗😘😘
На теб бързо възстановяване 🤗🤗

# 295
Банболинка , как си ,как е моми4енцето ? Мисля за вас и  се моля вси4ко да е наред !

# 296
  • София
EL777 , добре сме и двечките ! Тя диша самичка, но й помагат с 15 вдишки на минута от апарара. Иначе днес й правили снимка- дробчето е разгънато . Захранена е с 2 мл , остава само да расте и дано няма други проблеми !

# 297
Момичета, преди два дни минах така очаквания преглед при д-р Христов. За мое голямо очудване, неговото заключение беше, че към момента нямам нужда от серклаж. Казвала съм, че съм с конизация, измери шийката 2.37см, каза че навътре имало още, това за първи път го чувам, и ако се брои става към 4 см. На някоя от вас мерили й са по този начин шийката, така или иначе каза, че това което е навътре ще се махне от натежаването на бременността. Заключението беше, че шийката е твърда и за сега няма нужда от серклаж. Попитах ако тръгне да се скъсява изведнъж, каза тогава ще шием. Много съм объркана, не очаквах такъв отговор, отидох с един лист въпроси за видовете серклажи и кой е най-подходящ и ме хвърлиха в тъча. Много ми е притеснено и не знам какво да правя.

# 298
Прави каквото ти е казал .Просто по често ходи на прегледи и повече почивай .Ти в коя седмица беше?

# 299
Прави каквото ти е казал .Просто по често ходи на прегледи и повече почивай .Ти в коя седмица беше?
След два дни влизам в 10г.с. Лошото е, че съм от Бургас, но имам доверие на аг-то ми тук, досега и на двамата мненията им съвпадат и еднакво ми измериха шийката.

Общи условия

Активация на акаунт