ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-14

• 67 180
  • 738
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Момичета някой правил ли е скоро имунологични в Надежда и да каже дали цената още е около 260лв.?Имсм правени такива изследвания при Русев преди около година и 3-4месеца...Утре съм на преглед в Надежда и ако всичко е наред с прегледа и хормоните трябва да стартираме стимулация. Обмислям да пусна едни имунологични там с идеята ако има нужда от вливки да направя вливката преди трансфер или след +тест. Ще обсъдя какво е мнението и на репродуктивния АГ по въпроса... Може ли да ми кажете предварително ли си записвам час при имунолог или след като излязат резултатите при имунолог.резултати и каква е цената на прегледа при имунолозите там?

Първо минаваш през имунолозите, не можеш да пуснеш изследвания, без да са назначени от тях. Консултацията е доста подробна- какво взимаш като лекарства, какво се е случвало преди- разпитват те за всичко. Безплатна е самата консултация. Аз пусках основен панел + Крос мач тест - цената беше 565 лв, като само Кросмача беше към 265 лв. Значи около 300 лв е панела . Но те преценяват какво да ти пуснат . Звъниш на техния директен телефон и се разбирате кога

# 481
Slance , Delisardeli благодаря ви за отговорите момичета , беше ми интересно да разбера какво значи . Не знам дали това има значение , но моя Ц. често е доста тимен и въпреки ,че е 6/7 дни е доста оскъден дали това има връзка с тази мотация не знам (доста е болезнен но и майка ми е така цял живот с болките по време на Ц.)

# 482
Момичета, при наличието на бременност не е ли рисковано да се чака по 3 седмици за резултат от имунология. Ако има нещо през тези 3 седмици...

# 483
  • София
Момичета, при наличието на бременност не е ли рисковано да се чака по 3 седмици за резултат от имунология. Ако има нещо през тези 3 седмици...

Че къде чакаш толкова време за изследвания?  При Русев ми станаха за 7 дни, в Надежда3-4 дни

# 484
Явно ги обърках с резултатите за тромбофилии. Вече всичко ми е каша. ooooh!

# 485

Че къде чакаш толкова време за изследвания?  При Русев ми станаха за 7 дни, в Надежда3-4 дни
Мойта имунология при Русев излезна след 3 седмици ,че и повече бих казала . Звънях няколко пъти ,че бяха забравили след тези 3 седмици да я качат online ,но си спомням че като отидох да ги пускам казаха 3 седмици за резултати .

# 486
Пакет имунология 265лв. Понеже ми предстои да ги пускам,се чудя какво включва в този пакет? Имунолозите ли решават какво да пуснат,не мога ли аз ако искам да го пусна целия пакет?

# 487
Момичета, правилно ли съм разбрала горните постове, че има безплатна консултацията с имунолог в Надежда. Има ли определен ден, в който се случва?

# 488
Рисковано е. Аз загубих бебето си, поради липса на терапия. Затова е хубаво тези изследвания да се пускат преди бременност. Важи и за генетичните изследвания.

# 489
Момичета, правилно ли съм разбрала горните постове, че има безплатна консултацията с имунолог в Надежда. Има ли определен ден, в който се случва?
Всеки ден е. Чакаш пред кабинета и влизаш за консултация.

# 490
Bambolinka11 благодаря много. Звъннах току що и направо си записах час за утре преди часът ми при АГ, за да може ако имунолозите ми назначат изследвания и АГ ми пуска хормони с едно вземане на кръв да пусна всичко😉
Надявам се вътрешното ми 6то чувство да ме надочва в правилната посока и да стартираме вече процедурата, а и да бъде успешна разбира се... Успех на всички😊

# 491
Рисковано е. Аз загубих бебето си, поради липса на терапия. Затова е хубаво тези изследвания да се пускат преди бременност. Важи и за генетичните изследвания.

Аз съм ги пуснала. В момента правя вливки за завишени НК. Но доколкото разбрах, при бременност се влива пак при положителен тест и евентуално при сърдечна дейност. А на практика до края на бременността остава още доста време. Какво се прави тогава? Правят ли се някакви контролни? Можем ли да сме сигурни че нивата няма да се покачат внецапно в 6ти месец например?

# 492

Аз съм ги пуснала. В момента правя вливки за завишени НК. Но доколкото разбрах, при бременност се влива пак при положителен тест и евентуално при сърдечна дейност. А на практика до края на бременността остава още доста време. Какво се прави тогава? Правят ли се някакви контролни? Можем ли да сме сигурни че нивата няма да се покачат внецапно в 6ти месец например?
Здравей geizer до колкото на мен ми беше обяснено тези НК клетки влияят само през първите 3 месеци затова и вливките се правят на до 24г.с . Дано не те объркам попитай си и ти за всеки случай . На мен също ще трябва да ми се правят след трансфер ,но ми казаха че и тогава ще пуснем контрола да се види дали има завишение . Успех 🤗

# 493
И на мен ми казаха че след 3тия месец плацентата пази, ама някъде май бях прочела че могат да атакуват и да предизвикат поражения и на плацентата. А не съм и в БГ, и тук честно казано ми е по-изгодно да правя вливки на сляпо, отколкото да пускам контролни.
    Нещо ми е притеснено с тези НК клетки  ooooh!

# 494
Днес бях на преглед при доц.Конова - НК клетките ми бяха 14.65 , но ми каза да не правя вливка, да ги изследвам отново като чуем сърдечна дейност , аз даже си бях купила интралипида и бях готова за вливка, защото по предписание ми е писала , ако са над 15% при полож.тест да  се влива.....но днес ми каза, че няма нужда......и аз бях доста притеснена, надявам се, че няма риск....

Общи условия

Активация на акаунт