Кралски работи и клюки - 16

• 75 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Меган и Хари на поло мача. Много сладки, непринудени, влюбени и щастливи  Simple Smile
Този път нямам никакви забележки за визията на Меган. Прекрасна е  Heart

Скрит текст:

https://life.dir.bg/zvezdi/megan-dari-hari-sas-strastna-tseluvka … -pobedata-na-polo

И една похапваща сладолед Камила  Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 10:36 от Lady Cassiopeia Duval

# 166
  • Майничка
Дамата с Камила Джуди Денч ли е?

# 167
  • Бургас
На нея ми прилича

# 168
Точно тя е.

# 169
  • До сърцето...
Попадна ми една статия в https://www.harpersbazaar.com/ със архивни снимки на Хуан Карлос и София Гръцка. Споделям по-интресните с вас:

Хуан Карлос и София като годеници
Скрит текст:

Кралица София с принц Филипе - сладка снимка
Скрит текст:

Цялото семейство
Скрит текст:

King Juan Carlos, Prince William, Princess Diana and Prince Harry - 1986 г.
Скрит текст:

Двете кралски фамилии, много авангардна снимка трябва да е била за времето си (1989 г.)
Скрит текст:

# 170
  • До морето
Много хубави снимки

# 171
Много хубава и разчупена снимката на стълбите.

# 172
  • До сърцето...
Писах в първият пост за впечатлилата ме т.14 - за особената подготовка на детегледачките на кралските наследници. И като се поразрових, доста интересни неща научих.
С кралските деца ратотят само гувернантки от престижният и световноизвестен колеж - Norland College.
Скрит текст:
Неговите възпитанички са най-търсени за детегледачки от богаташите и знаменитостите по цял свят, и взимат космически заплати. Дамите, освен да обичат децата,  трябва да имат добра физическа подготовка и безупречна биография. Съвременните Мери Попинс са със задължителните бежови униформи и черни кръгли шапки и ръкавици, типично по английски

Детегледачката трябва да притежава задължително:
- умения по бойно изкуство (преподават им офицери от военото разузнаване);
- знания и опит с оказване на първа медицинска помощ;
- положен изпит не просто за водач, а за шофиране в тежки и екстремални условия;
- обща култура с изпити по философия, литература и пр.

Кралската детегледачка на семейството на Уилям и Кейт е само една за трите деца - Мария Тереса Турион Борало. Сред многобройните компетенции на Мария Тереса са таекуон-до, умения за реагиране при извънредни ситуации и хитро „изплъзване“ от напористи папараци.

Тя е постъпила като гувернантка в семейството, когато принца е бил на 8 месеца. Днес вече е най-известната бавачка - на трите любими деца на кралството. Тя живее в двореца, няма свое собствено семейство, работният и ден завършва в 20.30, ако семейството не е на празник или почивка.

Бавачката няма право да повишава глас на децата, да не говорим за шляпване или дори по-грубо хващане с ръка. Но самите бавачки знаят, че нямат право да заменят родителите - вечерните процедури като къпане, четене на приказки, приспиване се правят от родителите.

# 173
Дълъг работен ден Sad

# 174

Мен повече ме впечатли - "няма свое собствено семейство"

# 175
Това за бавачките е много интересно.
Испанските снаха и свекърва
https://www.instagram.com/p/Bl5Vh6xHWTQ/?utm_source=ig_share_she … shid=et8j9vvfz0qe

# 176
Айде, сега ми кажете какво е това ново 20 в испанските кралски семейни отношения!

# 177
  • До сърцето...
Мен повече ме впечатли - "няма свое собствено семейство"

Тъй като при постъпването на тази работа, Дворецът гарантира, че частния й живот ще бъде тайна, не е много сигурно дали няма свои близки. Но по-скоро мисля, че няма, защото кога да им обръща внимание, та тя живее с децата и пътува с тях. Само по време на отпуската ли? (почесване по главата)

# 178
Това за бавачките е много интересно.

+1, дет е прието да се казва.

Като гледам от каква ранна възраст са решили, че искат да постъпят в подобно учебно заведение, съответно да се отдадат на професията си и да загърбят почти напълно личния живот, ми остава един лек горчив привкус.

Реших да видя актьорския пик в кариерата на Мегън, един вид загледах "Костюмари". Ами... доста зле се справя, то даже "справя" не е точната дума, но да не започвам с груб хейт на ранина.  Tired

# 179
И на мен ми беше интересно за бавачките. Като гледам, то е все едно да отидеш монахиня в манастир.

Общи условия

Активация на акаунт