Кралски работи и клюки - 16

• 75 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Всъщност слухът, че е била ескорт Мегън си е напълно реално възможен.

# 316
  • Истински се вижда само със сърцето.

Но все пак слух Simple Smile но дори и да е било така, какво пречи двамата да се влюбят.

# 317

Но все пак слух Simple Smile но дори и да е било така, какво пречи двамата да се влюбят.

Ами то точно това бях улучила като твърдение. Че Хари така се влюбва в нея. И слух, да. Нали клюкарстваме тук. Не ги познаваме лично.

# 318
  • Истински се вижда само със сърцето.
Така е клюкарстваме Simple Smile просто лично на мен някои слухове в пространството, не говоря за темата ми идват грозни, не само за Меган, но и за други известни хора и аристократи, защото е много вероятно голям процент да не са верни и си представям как се отразяват върху тях. Скоро имаше едно интервю с Дженифър Анистън защо няма деца и тя разказа годините в които е подложена на слухове, а просто не може да има и тези неща които са говорили за нея са я сривали много. Както и да е темата не е за това, но мисълта ми беше че някои слухове са твърде долнопробни.

# 319
Моля, къде да обявя, че моето дете е от Уилям? Joy
Ако ми помогнете да се добера до ''Двореца", обещавам да ви каня на приеми! Sunglasses
Пробвай по-добре с Чарлз, той доказано е идвал в Бг, стига да съвпада периода. Laughing
До Англия може и да не стигнеш, до Двореца - хептен, но до руските сайтове - от воле!
Много си груба! Завиждаш ми, нали! Angry Но народа го е казал: който се смее последен - най добре се смее! Smiling Imp Забрави за приема! Само картички ще ти пращам за да те дразня!
Междудругото детето ми от седмица се разхожда с една тиара на главата - казах ви аз, казах!

Искрено ме забавляват всички конспиративни теории.
Аз вярвам в простичкото - Уили/Кейт и Хари/Меган се харесали, влюбили, гаджосали, вдигнали сватби и направили деца като всички останали обикновени хора. Simple Smile

# 320
  • До сърцето...
.... Аз вярвам в простичкото - Уили/Кейт и Хари/Меган се харесали, влюбили, гаджосали, вдигнали сватби и направили деца като всички останали обикновени хора. Simple Smile

Боже, колко скучно! Imp
Набързо една теория да бъкнеш, как са ги събрали извънземни, за да ги изследват - например какви сладури ще произведат на бял свят.

# 321
Да, но те всъщност не са обикновени хора.

# 322
Отношението към тях е необикновено.
Но те са си най-нормални и обикновени хора... и физически и психически - пишкат, акат, имат сополи, ядосват се, обичат, мразят, смеят се и плачат.

# 323
  • На топло
От слух, до слух има голяма разлика.
Лесно може да се досетим кои теории са в сферата на чистата фантастика.
Други слухове са раздути и украсени за да бъдат скандални и пикантни.
А трети....изглеждат даже много правдоподобно😆

# 324
  • София
Ох, не мога...смея се с глас...ама на ум, че съм в офиса Joy

Ice Queen, аз ти вярвам за Уили...моля те покани ме в двореца Hug

Тая пък Мегън...подариха ми дружки преди време една блуза, с няколко копчета...отивам аз на кръчма с нея, танцувам хорца, а от оркестъра ме поздравяват...поглеждам, всичките разкопчани Flushed. Още на следващия ден приших илиците. Та и Мегън - да се вземе в ръце...толкова ли една игла няма...

# 325
  • Някъде там
56 нови отговора-Решавам че Меган е бременна а то какво било.Историята на английското кралско семейство пренаписана в фантастичен дух в Бг мама.😁.
Мен само едно нещо ме притеснява,Меган от кой ще вземе яйцеклетки за второто дете като не се разбира със сестра си.Хайде първото ще е от майка и а второто.😂😁😁😁😁
Това някой трябва да го прошушне на сестрата,току виж и от това изкарала някой лев.
😂

# 326
Тук мога и аз да се включа с предложения. Дорито има брат, който е по-малък от Мегън, както и цяла рода полу-бели, от които да поиска яйцеклетки, за да може да развява расовата карта цял живот. Ако се стигне до там обаче.

Бекъм е позьорка и никога не съм я харесвала. За нея пък слухът е, че Дейвид си хойка насам натам, обаче се правят на щастливо семейство заради бранда.. А пък Дейвид като за пореден път не получил рицарство и така насолил баба Бети, че сега и през крив макарон няма да го види, пак според слухове.

# 327
  • До сърцето...
Ох, аз съм на друга тема в областта "Клюки" - много ми харесва диетата на баба Бети! От всички досега прочетени - само тази ме вдъхнови Grinning
https://www.edna.bg/izvestni/alkoholnata-dieta-na-kralica-elizabet-ii-4649557

Цитат
Не е изненада, че кралицата на Англия знае как да се забавлява, особено когато става дума за храни и напитки. Всеизвестно е, че тя има строги правила в това отношение, като чесънът е враг без достъп в Бъкингамския дворец.
Самата Елизабет II пък не предприема пътуване без компанията на любимата си торта. Изненада обаче е публикация в „Бизнес Инсайдър”, според която цели четири чаши с алкохолни напитки дневно се грижат за доброто настроение на кралицата.

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди, първата напитка задължително е от съставена от джин с резен лимон и много мед. Той разкрива пред „Телеграф Дейли”, че след това кралицата обядва най-често зеленчуци с риба, чаша вино и шоколад. Според нейни приближени, след обяда следва чаша сухо мартини.

След това Елизабет II балансира със следобедния чай, който комбинира с пасти или бисквитена торта.

Накрая, кралицата завършва деня си с лека вечеря, следвайки правилото "без нишесте". Денят завърша с чаша шампанско преди лягане.

Короната на Лондон приема шест единици алкохол на ден, което, според британските здравни стандарти, показва пристрастяване към спиртните напитки. Но тя е на 91 години. Кои сме ние, за да я съдим?

# 328
  • На топло
С такава диета, баба Бети може да изкара още много дълго време. Алкохолът замества хапчетата за нерви и главоболие 😅 сигурно.
Андрю е бил симпатяга като млад.

За разлика от Чарлз 😂

# 329
  • София
Опровергаха го това за алкохолните питиета на Бети...ама и да е истина - кво толкова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт