Кралски работи и клюки - 16

• 75 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дедко, айде да казваме кого постваме.
Тук основните действащи лица са Мегън и Кейт, та нашият Мирко Панагюрски малко хора го знаят.
...

Точно в това е проблема, че монархическите семейства не се свеждат само до английското. А Мирко е тръгнал по пътя на баща си и нищо чудно и той да стане един от най-добрите хирурзи в Европа.

# 586
  • На топло
Признавам си, че английските арисократи са ми най-интересни 😁 Това внимание е породено от английската литература (викторианска и готическа епоха) и филми като Абатството.
Не че другите са по-скучни, но нямам толкова време да следя всички кралски особи по света 😂

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 23:05 от Hello♥J

# 587
Ехе той бил на моите години. Joy Ама защо се казва Мирко?! Но в сравнение с другите внуци на Симеон направо е извадил късмет...

Единствено, което знам за нашите кралски особи е, че Константин-Асен Видински е кръстник на Инфанта София.

Hello♥J, пак сме на едно мнение... Grinning Абсолютно по същата причина и аз следя английското семейство повече.

# 588
Мирко не само че е хубавец, а е и мой набор. 😁

# 589
  • София
И аз харесвам английските благородници. От всички Regency романи Grinning
Мирко е симпатяга.
Иначе от французите ми хареса Луи(логично ...)

# 590
Моя грешка за Хюит. Беше в лист на поканените, видях го да спори с Мегън, когато тя се опитваше да тараши колата на Хари на един поло мач. Тогава той я придружи навън. На полото, където Мегън беше с Хари пак имаше снимки, че спорят нещо. Не намерих бърз линк към снимки, че е бил на сватбата, а има репорти, че не е бил там, но без снимки, така че не мога да кажа какво е станало наистина, а и не ми се гледат снимки от сватбата за да се докажа пред анонимки потребители.

За първото дете а Камила се говори от години, че е на Чарлз. Чарлз е и кръстник само на това дете на Камила ...

# 591
Ама сина на Камила очеИЗВАДНО е копие на баща си, какъв Чарлз?
Нищо общо.
Погледнах и списъка с гостите от сватбата на Мегън и Хари - Хюит нито е в този списък, нито е присъствал.
Конспирацията тук вече идва too much - нямам нищо против, интересно ми е да чета конспиративни теории, но когато са подплатени с някакви факти и доказателства. Иначе не си струва и да се замислиш, всеки може да си измисли някакъв филм и да го изпляска тук.

# 592
От цялата работа излезе, че тоя Хюит само ходи след Мегън и спори с нея на разни събития. Joy
Принц Филип аз пък много го харесвам, не ми е озлобен дядка. Хубав мъж е бил, хубаво и остаря, достолепно. Жалко, че пустият Уиндзорски ген надделя и децата и внуците му са преобладаващо не особено красиви.
Наш принц Мирко много готин, браво. Аз съм фенка и на Кирил Преславски, но той май имаше само дъщери.
А какво стана с княгиня Калина? Последно гледах, че е заприличала на Майкъл Джексън след някакви носопластики.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 18:09 от Анонимен

# 593
  • Бургас
Какво значи :"видях го да спори с Мегън, когато се опитваше да тараши колата на Хари, на един поло мач"?
Калина е много зле. Гледах снимка в компроматна тема

# 594
От това, че Хюит е бил поканен на сватбата, а внуците му са на официалните снимки (може да се окаже, че няма внуци) се стигна, до евентуален спор с Меган. С глас се смея. Не било компютри, а било компоти....😂

# 595
Абсолютни смешки.
Аз не харесвам принц Филип. И за мен е злобен, груб и неприятен.

# 596
# 597

Жал ми е. Помня я като млада жизнерадостна жена. Нямам идея, защо изглежда така сега, Не искам и да я хуля.

# 598
Според клюките - твърде много кокаин.

# 599
  • Sydney
Според някои твърдения Майкъл Джексън (някой направи сравнение на Калина с него) е страдал от лупос и за това е бил толкова зле, Т.е. Опитвал се е да бори болестта използвайки избелващи агенти... може и при Калина да е това, или посто недобър ринопластик...

Общи условия

Активация на акаунт