Кралски работи и клюки - 16

• 75 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Е как лупусът го е карал да си избелява кожата?

Врабчо, искрено, искрено се надявам да си още в училище. Иначе би било много жалко по какви неща се прехласваш.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 11:55 от Елфичка

# 601
Майкъл Джексън имаше витилиго. Оттам избелването на кожата. Ама темата е за друго.

# 602
И да са имали лупус като Селена Гомез,М.Джексън и Калина няма как да са го борили,използвайки избелващи агенти.
При М.Дж.беше водеща остра непоносимост към собствената му раса,за което (и не само)винаги ми е било жал за него.
Калина.принцесата на татко,която не е работила навън,не е живяла самостоятелно,а само с величеството и като негова сътрудничка-поне така се пише....Тъжно е да я видиш така необратимо съсипана.
Толкова са чупливи човешките души и често неограничените възможности са всъщност липса на такива....

# 603
  • Sydney
Не ми се отваря дума за това кое и как, защото темата не е за това... просто споделям, това което знам и предположение ако и при нея е евентуално това...

Защо винаги, когато някой каже А и трябва да се намира някой, който да каже Б и да продължи да ти обяснява колко си в грешка... все тая де, в един момент се напряга темата...
не е гот тва...

# 604
  • Countryside
И аз мисля, че при Калина носа й се разпадна най-вече от кокаина. Но факт е, че тя си прави носа, беше си типичния Сакс-Кобургски нос. И след това може да е имала няколко интервенции, уж да го дооправи, в добавка с кокаина и... ето го резултата. А беше много нежна и хубава като млада и нищо й нямаше на носа. Не мисля, че нещо може да се направи вече, явно такава ще си е.

# 605
За съжаление и носа и лицето й изглеждат кокаинови.

# 606
Не съм виждала кокаинови носове, не разбирам от това. Иначе за лицето - мисля, че просто е поостаряла. Тя не е и малка, петдесетака гони, нали? Пък и яхти, пустини, езда, все ветрове я брулят...
Странно все пак, с тази хубава майка. А и бащата още го бива ; )

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 13:07 от птица

# 607
  • Истински се вижда само със сърцето.
Носът на Калина си е чиста проба последствие от ринопластика. Спор няма че беше много нежна навремето, иначе всеки остарява различно, не всеки красиво.

# 608
  • Бургас
Калина е 72-ри набор.
Според мен нещо се е объркало при ринопластика (пластиките)

# 609
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ето я миналата година на РД на баща и, аз лично не харесвам как е облечена http://flashnews.bg/knyaginya-kalina-s-naj-ekstravagantniya-toal … ya-den-na-tsarya/

# 610
О, боже, и тази опашка да го поздрави ли чака Shocked Колко много поданици имало в нашата република Mr. Green

# 611
  • Sydney
Калина все едно отива в само-мазо клуб в Амстердам, не на рд на баща си... единствено камшикът й липсва...

# 612
Калина все едно отива в само-мазо клуб в Амстердам, не на рд на баща си... единствено камшикът й липсва...

Цялото семейство са с потресаващи аутфити - на малкия Симеон-Хасан панталонките са зле, нагоре е ок, а на Китин грубите чепици Sick. Китин се е опитал да върже чепиците с вратовръзката, но хич не му се е получило добре.

# 613
  • Sydney
Това потвърждава мнението ми, че стилът и класата не могат да се купят... отказвам да приема, че ще се харесаш в дреха, която подчертава недостатъците на тялото и те прави да изглеждаш смешно... нито й отива на годините (говоря са Калина конкретно сега), нито на телосложението тези дрехи, пък ако ще лично дизайнер да й ги е шил със златна игла...

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 13:58 от benitabeni

# 614
Ужасна е Калина. Като беше по-млада, шантавия стил минаваше за ексцентричност, но сега е просто смешно и жалко.

Общи условия

Активация на акаунт