Кралски работи и клюки - 16

• 75 129
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Принцеса Ан тук вЕрно не прилича на себе си, в най- добрия смисъл на думата.
Всъщност, от темата научих, че е разведена. Някак по подразбиране винаги съм я приемала като собствена бойна единица, която има деца, но никога не съм се замисляла кой/ какъв ли е съпругът й.

# 631
Тя е първият член на кралското семейство след Хенри 8, който се развежда през 1992...
Маргарет, сестрата на кралицата, е първата с развод.

# 632
  • София
Чарлз го помислих за част от децата. Много дребен изглежда на тази снимка 

# 633
  • Майничка
Чарлз го помислих за част от децата. Много дребен изглежда на тази снимка  
Ами той си е, макар и най-голямото  Laughing

Стари снимки на бившите испански крал и кралица.

И с децата.

Хуан Карлос изглежда по-добре на дърти години или поне с униформа.

# 634
  • София
Какво междувеждие Grinning
Бившата испанска кралица ми е неприятна. Не знам защо точно, но явно имам непоносимост към свекървите Grinning

# 635

Прави ми впечатление приликата между Едуард тук и малкия Уилям и ... Маколи Кълкин. Grinning

# 636
Бившата испанска кралица ми е неприятна. Не знам защо точно, но явно имам непоносимост към свекървите Grinning

И аз нещо не я харесвам. Има нещо в нея, което ме отблъсква.

Много хубава снимка на семейството. Принцеса Ан се откроява. А Чарлз ми е толкова грозноват на фона на останалите.....

# 637
  • На топло
Горкият Чарлз заради тези големи уши е отнасял жестоки подигравки в училище. А заради характера си е страдал много от това и не е могъл да се наложи над връстниците си.

Мегън е заминала за Торонто да се срещне с приятели.
А баща и е описал кралското семейство  като - "either like Scientologists or the Stepford family," 😅
От тук https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a22767278/meghan- … mas-markle-drama/

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Трудно ми е да повярвам, че някой ще си позволи да се подиграва с Чарлз. Абсурдно ми е дори да се помисли за бъзикане с престолонаследника. А и с какви връстници е играл, че да бъде подиграван. Все от неговата черга ще да са били.

# 639
Красива Мегън!

# 640
Едва я познах....  Astonished

# 641
  • На топло
Трудно ми е да повярвам, че някой ще си позволи да се подиграва с Чарлз. Абсурдно ми е дори да се помисли за бъзикане с престолонаследника. А и с какви връстници е играл, че да бъде подиграван. Все от неговата черга ще да са били.
В училище оцеляват по-силните ✌
А Чарлз е бил срамежлив и леко смотан 😅 с комплекси.
Не поставям диагноза по снимки, чела съм статии за самотното детство на Чарлз ( ако намеря ще поставя линк) и във филма Короната беше загатнато.

# 642
И на мен не ми харесва старата кралица. Летисия е къде-къде...
От децата на баба Бети най-много ми допада Андрю. Има най-правилни черти. Едуард като млад също не е зле, но сега е чичка.
Маргарет винаги е била по-красивата и по-дивата от двете. Бях чела материал за нея, че е правила бесни кокаинови партита в къщата си на Мустик. Така че, ако има нещо, наречено кокаинов нос, нейния ще да е такъв. Този на Калина си е злоупотреба с пластики.

# 643
  • София
И Мегън по бански - вярно няма никаква талия, а Кейт пък ще се скърши.

# 644
Как ще се счупи някой, който тренира редовно? Thinking
От години се знае, че Кейт е спортна натура, води активен начин на живот и се храни здравословно. Бях чела, че любимите й спортове са каране на ски и плуване. Тенис и гребане също е практикувала. Всеки ден е във фитнеса поне час и спазва хранителен режим. Та, ако някой се счупи, би било Мегън. Не съм чела, че спортува нещо друго, освен йога.

Общи условия

Активация на акаунт