Кралски работи и клюки - 16

• 75 134
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Направо е ужасна.

# 616
На мен дрехите и не ми пречат, но си е съсипала тотално вида. Като по-млада не беше красавица, но беше приятна.

# 617
  • Sydney
Мен също не ми пречат дрехите, нито пък нечии други, ако ще и гола да ходи... просто не го приемам за нормално и лицеприятно, да не говорим за имидж, стил и титла/и, да се показва така пред обществото...

# 618
Според мен носът и е така от ринопластики, иначе 90% от Холивуд да бяха с такива носове.

# 619
Според мен носът и е така от ринопластики, иначе 90% от Холивуд да бяха с такива носове.
Точно така е.

# 620
Покрай вас се зазяпах по английския кралски двор Simple Smile
Много мило -

Ето и целия материал (отпреди година е) - 70 години брак, уау!
 https://nova.bg/news/view/2017/11/07/197853/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D … D0%BC%D0%BA%D0%B8
Много хубава булка е била Peace

А руснаците клюкарят това - http://howmade.ru/princ-charlz-v-beshenstve-ot-togo-chto-korolev … kl-v-zaveshhanie/

# 621
Мила снимка на Елизабет с майка си и сестра си. Визуално сестра и повече ми харесва..                                             

# 622
Да, и според мен Маргарет е по-красивата. Равномерно разпределено - едната красива, другата кралица. Wink

# 623
Това за завещанието на кралицата го написаха първо в английските таблоиди.

# 624
  • Благоевград
В момента дават филм за Романови по Viasat History. Снощи пак даваха, но го проспах, интересно е, заслужава си да се гледа.

# 625
  • София
На мен Филип ми харесва на младини. Хубава двойка са. Зле изглежда сега от старостта, иначе ми е симпатичен. Някой беше пускал бисерите му-стана ми още по-симпатичен Grinning

# 626
Да, и според мен Маргарет е по-красивата. Равномерно разпределено - едната красива, другата кралица. Wink
Какво за завещанието Thinking

# 627
  • На топло
Не вярвам за завещанието. Няма логика да изключи собствените си внучки и да се кара с Филип заради това. Бабет си остава традиционалистка.

# 628
Не вярвам за завещанието. Няма логика да изключи собствените си внучки и да се кара с Филип заради това. Бабет си остава традиционалистка.

Стига да е истинската Баба, че скоро май ще се изнася помен за една година от смъртта й.  Joy Joy Joy

# 629
  • София
Готина принцеса Ан:

Тя е първият член на кралското семейство след Хенри 8, който се развежда през 1992, след като тест за бащинство доказва, че мъжът и (капитан) има дете от любовницата си в Нова Зеландия. От него има две деца.

Общи условия

Активация на акаунт