Кралски работи и клюки - 16

• 75 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Що, бе, за майката нищо лошо не съм прочела.
Останалите!? Колко от вас или децата ви поддържат някакви отношения с доведени си братя и сестри! При това нейните са с близо 20 години по-големи. А бащата е разделен с майката отпреди 20 години. Дори и да са имали добри отношения, дори и много да се е грижил за нея преди години, войната, която подхвана още преди сватбата, е напълно достатъчна да го отсвири. Кой нормален родител, милеещ за детето си, ще тиражира всичките простотии, които той наприказва още преди брака й. Вие ще търпите ли някой изкуфял и алчен за пари дъртак да ви злепоставя пред всички и най-вече пред мъжа ви и бъдещото ви семейство! Да не говорим, че тя просто ги игнорира. Поне аз не съм видяла да ги обсъжда, още по малко осъжда! Жълтите вестници (на които това им е работата, да търсят скандали),  и ние тук (дето си нямаме работа Simple Smile), си мелим.
Не им знам драмите, но като чета тук- всичките й роднини са кофти хора, пък тя света вода, нищо не е попила от средата си. Сигурно има и такива случаи, но съгласете се, странно е. Цялата й рода измекяри, златотърсачи, а тя нищо общо с тях няма.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 17:34 от птица

# 436
След последния пост трудно мога да се изразя  #Crazy ooooh! какво вживяване, какво чудо....

По принцип като е слаб аргументът се напада личността на другия в опит да се обиди другия и така да се промени посоката на разговора в такава, където човекът с никакъв или слаб аргумент може да се включи с нещо умно. Както се казва: хубав номер, но се пробвай с друг.

На мен са ми неприятни другите и роднини, заради нещата, които споделят. И да са истина-не виждам защо трябва да се разгласяват.Много е грозно.

Една дума: Холивуд. Там така се прави. И Мегън го прави, все още, и майка й го прави (иначе как ще знаем, че се вълнува толкова да се премести в Лондон през Ноември)

# 437
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елфичка, рядко пиша в темата, защото напоследък такива като теб я превърнаха в пошло клюкарско подобие на приятната досега тематика и факти които бяха интересни. От твоите постове единствените изводи които мога да си направя са за човек без личен живот който си мечтае за принц, обаче друга и го свила изпод носа Grinning. Гледай ти колко лесно се получавала клюка Wink дори и не вярвам че имаш достъп до някаква информация и че работиш в пи ар агенция, ако беше така щеше да имаш респект към професията си и да не изнасяш факти от кухнята на работното ти място. И Меган и Кейт са ми безразлични, но на теб явно не предвид страстта с която обичаш злобно да очерняш едната, все едно е спала с мъжа ти.

# 438
Е, не така, де. На мен Мегън ми е симпатична, но ми е интересно да чета всякакви неща в темата. Нито нападам някой като каже как Мегън трябвало да сложи бяло, ами не пембяно коланче, например. Не е задължително всички да са на едно мнение. Нека си има и теории и конспирации. Все едно като почнете да плюете по Даяна, която аз харесвам, да казвам че сигурно някоя е любовница като Камила и т н глупости. Не виждам смисъл да коментираме личния живот и мотивите за мненията на пишещите.

# 439
Не коментирам личния живот Simple Smile а как лесно се прави необоснована клюка. На мен лично са ми грозни тези изказвания. Всякакви мнения е нормално да има, но от сватбата насам се дъвче едно и също и тази жена я изкараха демон все едно познават личният и живот или подслушват спалнята й   Crazy
Вчера Радика писа за дъщерята на японския император, церемонията по искането на ръката й е интересна, но сякаш по -интересно е какво е облякла Меган и какво е писала жалкият й баща и това се дъвче всекидневно и по 100 пъти.

# 440
Ами темата не е само информативна, доколкото се подразбира от заглавието и. На човек, на който са му грозни подобни неща какво изобщо търси в тема за клюки?

# 441
Нищо вече не прави Simple Smile спира си известията, когато от клюки до пошлост границата се изгуби Simple Smile приятно списване ви желая Simple Smile

# 442
Има ситуации, в които да се впуснеш да спасяваш горката жертва има смисъл, но има и такива, в които фактите са прекалено много и фактите показват истинското лице на хората. Това не е демонизиране, а сваляне на маската.

Факти са, че тя е неблагодарна дъщеря спрямо Томас и лъжкиня спрямо живеещите във Великобритания:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-6055419/Meghan-Markle- … UR-years-ago.html

И това е само от днес.

Скрит текст:
ККК в Америка също симпатизират на Хитлер и не им е по вкуса, че цялото човечество го заклеймява като злодей, докато той бил много популярен сред Германците. Симпатиите на ККК прави ли Хитлер по-малко демон?

# 443
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Елфичка, публикациите  в Daily mail са клюки, не факти.

# 444
  • град-държава
Бумър, това ти ли си? Давай направо компроматите с хомосексуалните 'и наклонности.Така де, всички са/сме гей.😆

# 445
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бумър, това ти ли си? Давай направо компроматите с хомосексуалните 'и наклонности.Така де, всички са/сме гей.😆
Не всички, ако се наложи, може да съм "би".

# 446
  • До сърцето...
Меган е отказала да присъства като специална гостенка на наградите Еми.
За мен това означава, че предпочита и уважава съпруга си повече, отколкото собственото си его - а тя е американка, актриса и затова хич не й е лесно.
Браво на нея, това са част от жертвите, които е приела да направи, омъжвайки се за любим, но публичен човек.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 20:36 от Радика

# 447
Мен би ми било интересно да присъстват на подобен род събития.

Ето едни Даяна и Чарлз на Мет Гала през 1990:

https://hips-hearstapps-com.cdn.ampproject.org/i/s/hips.hearstap … pg.jpg?resize=980:*

# 448
А защо е отказала да бъде гост на наградите Еми?

# 449
Клюки, клюки, но те казаха Том колко е получил за фалшивите снимки покрай сватбата. За момента точно ДМ пуска сензациите за Мегън, малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт