Кралски работи и клюки - 16

• 75 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не, не ти, а по принцип непрекъснато бива сравнявана с Даяна.
А тя реално е новата версия на Фърги и Софи. N-та по ред херцогиня, жена на брат на краля. От тях не се изисква това, което се иска от жената на краля и майката на бъдещия крал.

И това, че искала да копира Даяна от къде тръгна - от снимка пред Бъкингам и детски рожден ден с коронки. И думи на "приятели", че като малка събирала изрезки от списания с Даяна. Друго има ли?

Аз събирах изрезки със Спайс гърлс и Бекстрийт бойс.  Joy

Според приятелка гледала погребението на Диана  по телевизията с тях и плакала. Също има часовник Картие като на Диана. С гаджето готвач е била вече много префърцунена. Много интересно е как е станала срещата на сляпо с Хари. Няма лошо, заслужила си е  Хари и статута, но тази среща и е била златния шанс. Хари с абсолютно всякакви е спал, явно го е омаяла. Браво на нея Simple Smile Има лъжи от нейна страна-не знаела кой е Хари, не знаела за кралското семейство и за глобалния интерес. Но пък е умно момиче, ще се справи.

# 421
  • град-държава
А според мен до Мегън, точно на Кейт 'и  цъфти фалша като въшка на чело.
Свежарка е новата снаха, щом дори с едни парцали може да измества фокуса към себе си, ми защо не.

Vermilion, изразяваш интересно мнение. Би ли имала желание да споделиш защо мислиш така?
Точно това, което съм написала. На мен ми е напъната, пренавита и фалшива. А още по-малко ми е аристократична. Може би единствено, когато я обличаше Джени Пакхам, образът 'и успяваше да придобие някаква действителност. Това разбира се  е само мое мнение.

# 422
Скрит текст:
Не, не ти, а по принцип непрекъснато бива сравнявана с Даяна.
А тя реално е новата версия на Фърги и Софи. N-та по ред херцогиня, жена на брат на краля. От тях не се изисква това, което се иска от жената на краля и майката на бъдещия крал.

И това, че искала да копира Даяна от къде тръгна - от снимка пред Бъкингам и детски рожден ден с коронки. И думи на "приятели", че като малка събирала изрезки от списания с Даяна. Друго има ли?

Аз събирах изрезки със Спайс гърлс и Бекстрийт бойс.  Joy
Според приятелка гледала погребението на Диана  по телевизията с тях и плакала. Също има часовник Картие като на Диана. С гаджето готвач е била вече много префърцунена...
На погребението на Даяна милиони хора са плакали. Познати, непознати...една обща атмосфера на тъга.
Часовникът е толкова класически модел, че сигурно милиони жени имат такъв или подобен.
А отношения с гаджета най-обичам да бъдат анализирани от "добри приятелки". Wink

# 423
  • София
Признай си, че си се целила в малкия брат на Ник Картър.😆
Гледай едни изрезки някои къде ги водят...
Ахахахах, извинете за спама, но Vermilion` ми върна детски спомен. Да, всичките момичета бяхме влюбени в брат му на Ник. Дори не помня как се казваше. Joy
Да бяхме събирали снимки с Уилям, ама на! Кой да знае, че така стават нещата! Persevere

От Бекстрийт Бойс най-готин е Браян! А с Виктория ПошСпайс сме близначки Joy

Елфичка, явно разполагаш с данни от проучвания, до които няма достъп никой друг (за сринатия имидж на Хари). А той от години си води мацките в Ботсвана, не се е разчуло покрай Мегън. А пък Томас Маркъл що не вземе да се притесни за своите изцепки, които едва ли са много приятни на дъщеричката му.

Аз съм по-повърхностна, но пък с претенции, че съм естет и гледам предимно красивата и външна част на брака - тоалети, шапки, прически... А по-сериозни неща за мислене си имам мои.
Стегни се! Как така по-сериозни неща...няма по-сериозно нещо от Мeгън и Хари...поне това лято!

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 14:47 от Lana

# 424
Скрит текст:
А според мен до Мегън, точно на Кейт 'и  цъфти фалша като въшка на чело.
Свежарка е новата снаха, щом дори с едни парцали може да измества фокуса към себе си, ми защо не.

Vermilion, изразяваш интересно мнение. Би ли имала желание да споделиш защо мислиш така?
Точно това, което съм написала. На мен ми е напъната, пренавита и фалшива. А още по-малко ми е аристократична. Може би единствено, когато я обличаше Джени Пакхам, образът 'и успяваше да придобие някаква действителност. Това разбира се  е само мое мнение.
Vermilion, съгласна съм с мнението ти.
Може би изглежда "напъната, пренавита и фалшива", защото й е известно какъв е залога. Може би се престарава. Докато Меган (мое предположение) до нея изглежда по-освободена може би защото по холивудски си мисли, че няма лоша реклама...

Преди малко прочетох това:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-6053117/RICHARD-KAY … comment-338347417

Няма конспирация в статията Simple Smile.  Има констатация:
"For the royals this is dangerous and unfamiliar territory. Even when Diana was provoking detrimental headlines there was rarely the sense that the Palace had completely lost control as there is today."
"За роялите това е опасна и непозната територия. Дори когато Диана провокираше пагубни заглавия, рядко се усещаше, че дворецът напълно е загубил контрол, както е днес."

Лично аз намирам коментарите под статията за по-впечатляващи. Ако на някой му е интересно, може да разгледа селектираните в  "best rated".

# 425
  • София
Daily Mail е сигурно най-големият парцал...

# 426

Защо? Според теб достоверните новини къде могат да бъдат прочетени?
Не се заяждам. Питам за мнението ти.

Опит да се пошегувам, който се надявам, че ще бъде приет като такъв:
Конспирациите не ги намирам в Daily Mail. Другаде ги чета и слушам Satisfied

# 427
Аз съм с противоречиво мнение относно ситуацията с бащата на Мегън. Не съм запозната в детайли, но все си мисля че ако беше много читав дъщеря му нямаше да го отсвирва така. Друг е въпросът, че предвид екипите от хора, които имат да работят за тях, нямаше да им е толкова трудно да договорят нещо с този човечец. Не е сред най-влиятелните хора на планетата все пак. Предполагам, че дава интервютата за пари, а не че толкова му е мъчно, че не държал реч на сватбата. Явно вместо да се радва, че щерката някак е избутала до двореца, той се прави на ощипан. Мегън пък за да се приобщи към аристократите се разграничава и тя от семейството си, но няма друг избор ако иска да е снаха на Чарлз. От различни “черги” са.
Започвам да мисля, че в това аристократи да се женят за аристократи, все пак има някакъв резон и спестява такива ситуации. Grinning Това в кръга на шегата.

# 428
... Започвам да мисля, че в това аристократи да се женят за аристократи, все пак има някакъв резон и спестява такива ситуации. Grinning Това в кръга на шегата.
Естествено! Тя приказката на нашия народ за чергата не е без основание, нищо, че се нямаме аристократи. Винаги е за предпочитане човек да се събира със себеподобните си.

Не ги знам кой прав, кой крив, но само като му видях физиономията на този човек и я разбрах дъщеря му Simple Smile Има нещо много неприятно и нечистоплътно в излъчването му. Като млад сякаш е бил по-симпатичен, сега май е абсолютно деградирал.

# 429
  • Countryside
Да, и на мен като цяло ми е антипатичен бащата на Мегън. И цялото това хленчене по жълтурите, как й плащал скъпото образование, а тя не го поканила на сватбата. Тц, тц, да им имам драмите. Добре прави Мегън, че го отсвирва. Да се кротнат малко и той и доведените й братя и сестри, нама да намажат лев или доживотна пенсия, как не разбраха, идиот щеше да разбере досега.

# 430
Не им знам драмите, но като чета тук - всичките й роднини са кофти хора, пък тя света вода, нищо не е попила от средата си. Сигурно има и такива случаи, но съгласете се, странно е. Цялата й рода измекяри, златотърсачи, а тя нищо общо с тях няма.

# 431
И статията започва с прегрешенията на Сара Ф. и принцеса Диана...

# 432
Не им знам драмите, но като чета тук - всичките й роднини са кофти хора, пък тя света вода, нищо не е попила от средата си. Сигурно има и такива случаи, но съгласете се, странно е. Цялата й рода измекяри, златотърсачи, а тя нищо общо с тях няма.
Както се казва в бг-мамата - баба й в е отгледала.Grinning

# 433
Мен и майката на Мегън не ми харесва. На сватбата ми стоеше абсолютно нелепо. Не заради расата и, де. Просто ми бодеше очите с нелепото си облекло, коса и най-вече пиърсинг на носа.

# 434
  • София
На мен са ми неприятни другите и роднини, заради нещата, които споделят. И да са истина-не виждам защо трябва да се разгласяват.Много е грозно. Иначе Мегън не ми допада на външен вид, но ми е безразлична.Майка и още повече.

Общи условия

Активация на акаунт