Кралски работи и клюки - 16

• 75 257
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • град-държава
Признай си, че си се целила в малкия брат на Ник Картър.😆
Гледай едни изрезки някои къде ги водят...

# 406
Признай си, че си се целила в малкия брат на Ник Картър.😆
Гледай едни изрезки някои къде ги водят...
Ахахахах, извинете за спама, но Vermilion` ми върна детски спомен. Да, всичките момичета бяхме влюбени в брат му на Ник. Дори не помня как се казваше. Joy
Да бяхме събирали снимки с Уилям, ама на! Кой да знае, че така стават нещата! Persevere

# 407
  • Майничка
Аз събирах с Грейс Кели, ама на, прежених Албърт! Да съм залягала повече над спорта, не над книгите, хак да ми е! Thinking

# 408
  • До сърцето...
Ох, как ме развеселихте с тези събирачески спомени. Като балсам са ми, след негатива из последните страници.

Днес официално са поискали ръката на принцеса Аяко на специална церемония. Представител на семейството на младоженеца (най-възрастният от родата) идва при семейството на булката, като носи писмено предложение за всъпване в брак (!! сигурно за да няма мърдане) и традиционните подаръци - сушена риба, бутилка саке и няколко отрязъка копринен плат за кимоно (символизират, че булката ще е винаги нахранена и облечена).

Его ги щастливите бъдещи младоженци
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 23:03 от Радика

# 409
  • София
Симпатяги са. Той изглежда някак добър, миловиден.

То пък с този часовник...все едно само Даяна си е купувала и то баш този модел. Голем праз. По онова време истерията към Даяна беше всеобща. Дори тук ни закачи малко от любовта по нея, какво остава на Запад.

# 410
Ето една снимка на Ди с два часовника:

http://www.dianasjewels.net/Necklaces/flowernecklace.jpg

Ето и статия за часовниците на принцеса Даяна:

http://www.baselshows.com/watch-brands/most-expensive-watches-ge … ess-diana-watches

# 411
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама те всички искат да приличат на Даяна,като започнеш от Камила,през Кейт и сега Меган. Joy
Аз виждам 4 жени със собствен почерк и присъствие,различни съдби и житейски пътища.На кому е нужно да копира един мъртвец от 25г...

# 412
Това е Пи Ар на чужд гръб. Взимаш известната баба и казваш ето - приличам на нея и постепенно всички започват да те възприемат като кралска особа, нищо че си родена в Креншау, което е Люлин 5 на Л.А.
П.С. Както споменах и преди, това е част от ПиАр-а на Мегън да стане известна като "американска принцеса".

Баща й на Мегън е от Холивуд. Там е абсолютно нормално да си кажеш мнението за някой в пресата и да получиш и пари за това. Това е направила и Дория в статията за това, че се мести в Лондон другия месец и няма търпение. Просто не го е направила като интервю.

Скрит текст:
Развода на Крис Прат и Ана Ферис е доста добър пример. В годината преди да се разведат всички говореха как Крис Прат има извънбрачна връзка с Дженифър Лоуренс и Ана Ферис направи всичко възможно да я очерни Дженифър като разбивачка на семейства и като започна да не получава предложения за филми приключиха нещата. Вестниците писаха, че според Ана причината за развода е, че тя никога не била подкрепяна. Ана отиде да "промотира" последния филм, в който участва, и занесе дневничето си от тинейджърските години, и "случайно" се изпусна, че винаги тя е плащала на мъжете си и все избирала хрантутници. Крис Прат пък веднага постна снимки в инстаграм как прекарва време със сина си, направи интервюта, в които само се чудеше как да вкара в разговора нещо за сина си и колко добре се разбират. Сега си намери "нова приятелка", която е губернаторска дъщеря и ...гледайки какво се разиграва пред публика, само можем да си представим какво се случва пред бракоразводния съдия.

Значи да разбираме, че ти имаш достъп до фактите и гледаш обективно на нещата (както и останалите с негативни мнения), а другите плуваме в розови облаци. А, да и Томас Маркъл и той само истината казва и е самата невинност.
Та така, никой не знае точната истина, освен самата Меган, затова и е смешно някой тук да претендира, че единствен е запознат с обективните факти.

Мда, има хора, които плуват в розови облаци и не щат да погледнат фактите дори и те да са им точно пред носа. Една статия в жълт вестник няма за цел да те информира. Затова е хубаво, човек да се замисля: кой плаща за тази статия и какво иска да постигне с това.

Ако погледнеш таблоидите - общественото мнение в момента е на страната на Томас. Това, че не сме били там като е станал разговора не пречи да си направим заключения. Например - не знам дали Томас е част от ПиАр-а на кралското семейство, което се опитва да извади наяве що за змия-усойница е Мегън, или е част от ПиАр-а на Мегън и планът й да настрои общественото мнение към това, че тя е вече кралска особа и част от семейството и няма кой да я мръдне от докопаната титла.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 08:18 от Елфичка

# 413
  • Истински се вижда само със сърцето.
След последния пост трудно мога да се изразя  #Crazy ooooh! какво вживяване, какво чудо....

# 414
Аз съм по-повърхностна, но пък с претенции, че съм естет и гледам предимно красивата и външна част на брака - тоалети, шапки, прически... А по-сериозни неща за мислене си имам мои.

# 415
Аз лично не мога да твърдя кой е крив и кой прав в историята Меган - Томас, но определено нещо ме гложди по отношение на Меган. Мисля, че истината е някъде по средата. Меган специално за мен не е много искрена и "бяла" в тази ситуация и имам чувството, че рано или късно някой "скелет" ще се покаже от гардероба. Просто в момента още е много прясна цялата тази любов, сватба и т.н. и нещата са прекалено розови, за да се види каквото и да е. На мен лично целия този ПР покрай нея ми идва малко в повече, без значение дали е бял или черен. И съм склонна да вярвам, че сама си го прави, само защото иска покрай нея да се шуми постоянно, а не да остане в забвение, както става с другите съпруги на принцове. Усещането ми е, че Меган държи на всяка цена да е в светлините на прожекторите без значение по какъв начин - с кофти тоалети, с грешки в протокола или с клюки по неин адрес. И дори смятам, че всичко това е свързано с Кейт по някакъв начин. И честно казано не вярвам в чудесните, приятелски отношения между двете. Поне не от страна на Меган

# 416
  • град-държава
Да е прясно, колко да е прясно - почти година годеж. Ей, този Хари и той голяма бяла птица и жертва излезе. 😆
А според мен до Мегън, точно на Кейт 'и  цъфти фалша като въшка на чело.
Свежарка е новата снаха, щом дори с едни парцали може да измества фокуса към себе си, ми защо не.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 11:05 от Vermilion`

# 417
този Хари и той голяма бяла птица и жертва излезе. 😆

Напротив, имиджа му се срина до земята. Покрай Мегън се разчу, че си води всички дами на втора среща в Ботсвана (вече два пъти беше това лято ... на неофициални срещи за по 2 дни), че има приятелки в повече от един град. Томас помогна много с изказването си, че се притеснява "Хари да не удря дъщеричката му" и как той му се разкрещял докато бил на болнично легло след операция на сърце.

Свежарка е новата снаха, щом дори с едни парцали може да измества фокуса към себе си, ми защо не.

Оххх, парцали парцали ама за по 10хил паунда на обществена изява.. калкулирано неточни в нещо, за да влиза на хората в устата, че ако не пишат за нея вестниците ще се разболеее егото й.

# 418
  • град-държава
И защо не? Получава ли 'и се, получава 'и се.😉

# 419
А според мен до Мегън, точно на Кейт 'и  цъфти фалша като въшка на чело.

Vermilion, изразяваш интересно мнение. Би ли имала желание да споделиш защо мислиш така?
От моя страна няма да има нито упреци, нито подигравки. На мен ми е известно, че никой от нас не познава лично кралските особи и мнението, което има за тях, е формирано от това, което е чел.
Ако не ти е симпатичен някой, то това е проблем на ПР-ите му, не на мен.

Общи условия

Активация на акаунт