Неусетно лятото дойде, с ОКТОМВРИйче ходим на море - Тема 11

• 45 426
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Причината е, че се познаваме още от времето на коремоте. Отделно сме споделяли доста лични неща, плюс снимки на децата.

# 106
Жалко за Жана, наистина Sad

# 107
  • София
Има и друга група - родени октомври, ноември, декември 2017г. И там пиша, но пък са много майки.

# 108
  • Варна
Аз бях член на групата, но през бремеността не пишех....беше тежка бременност, постоянни страхове да не изгубя бебето....и малко от суеверие не вземах участие. В последствие ме изключиха, точно, когато вече имах нужда да обменям опит как се развиват бебетата. И тук започнах да пиша късно. Разбирам мотивите на момичетата, че някой може да изнася информация, но пък не може и да са застраховани това да го прави някой който пише от времето на коремите, нарочно да ги подстрекава да споделят...Аз не съм пускала постове "Мами, как са бебчетата днес" и да ги карам да постват снимки. Другият мотив беше, че пускат снимки на децата, но те имат снимки и в профилите си....Не знам, малко лично го приех тогава... 

# 109
Аз дори не съм разбрала за Жана, жалко. Ма ква е причината, да не и е писнало да чете тъпотиите ми хахахахха, няма се учудя:)
И аз исках да се махам, ама де да знам накрая ми стана едно свидно. Но гордо заявявам че във фейсбук не членувам в нито една група вече освен тази за Псориазиса, ма те там хората си го имат от 20 години и не са натоварващи, само споделят на кой кво му е помогнало. Според мен фейсбук групите е голямо изтрещяване, но факт че бг мама залязва:)

# 110
  • София
Не е заради нас. Заради друга тема във форума се е ядосала.

Каза да ви се извиня, че така се е изнесла и ви праща поздрави на всички!

# 111
  • София
Ми то тук повечето сме заедно от времето на коремите и сме поствали снимки на децата защо да не ни приемат и във фейсбук

# 112
  • Варна
Миналата седмица една приятелка реши да дойде с 4 годишното си момиченце на площадката в моя квартал и то веднага се втурна към една групичка момиченца и ги пита може ли да играе с тях. Изгониха я. Не била от тази площадка

# 113
Simple Smile)) ето плюса от това, че нашите не могат да говорят!

# 114
  • София
Аз също исках да се включа във ФБ групата и нака и не разбрах защо не приемат нас, соито пишем още от началото с коремите. Иначе разбирам, някакви новодишли да не се приемат, но аз например не съм новодошла.
Така че, бих се радвала да се присъединя във ФБ групата в която реално сме пак ние... че и Жана. Simple Smile А аз пък си мислех, че тя няма ФБ.
Както и да е, като стана пак дума за това се присетих как ми беше тъпо, че “не се приемали нови членове”!

# 115
Аз докато бях бременна почти не влизах във ФБ,съответно не съм се интересувала от ФБ групи и не съм искала да ме добавят.Ние тук повечето се знаем още от както бебетата бяха в коремите,а с Жана и Кейти още от проблемното забременяване,когато мечтаехме за деца и за да ги имаме,минахме през много перипетии,по не лек път.Много,много ще ми мъчно.

# 116
  • София
И на мен!

# 117
Аз се радвам, че съм от новодошлите и не се обвързвам емоционално във виртуалното пространство.

# 118
Момичета,аз съм от новите така да се каже,но винаги съм ви чела и ви чувствам много близки и винаги сте ми помагали и аз исках в фейса...,но шанс Simple Smile много искам да ви видя..,разбирам иначе за личните неща и че вие се чувствате по близки Simple Smile но е малко кофти

Надявам се Жана и Joony ,скоро да пишат,наистина липсват!
Дано тук си пишете все така,защото много ще ми липсва...

# 119
Като знам в "родени септември 2017" какво пишат, хич и не искам да съм в тая скрита и недопускаща нови членове ФБ група.

Тук си ми е супер. Няма го пасивно-агресивния тон и килото дебилни коментари от ФБ. Чета доста за отглеждането на бебета, но и споделянето тук ми е полезно да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт